Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij de Rabobank

Bespaar op uw lening bij de Rabobank

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 7% (tot wel 10 jaar vast)

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening is het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 7% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandtermijnen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw Rabobank lening over

Op dit moment heeft u een lening of een doorlopend krediet bij de Rabobank. U kunt vele duizenden euro’s besparen omdat u nu te veel rente betaalt.

Stel, u heeft een lening bij de Rabobank van € 25.000,- tegen een rente van 5,3% met een looptijd van 120 maanden en een termijnbedrag van € 265,-. Dezelfde lening bij ons, met een rente van 3,9% en een termijnbedrag van € 250,-, levert u een besparing op van 120 x € 15,-. Dat komt neer op € 1800 ,- !

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan de Rabobank?

De rentes van een grootbank als de Rabobank liggen hoger dan rentes van online kredietaanbieders. Dit ligt aan de online werkwijze en de besparing op kosten van kantoorpanden en personeel.

Wij zijn gespecialiseerd in consumptief krediet (wij bieden geen andere bankproducten) en werken (volledig digitaal) samen met onze partnerbanken. Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan de traditionele banken. Bovendien bieden wij geen advies aan. Mensen die bij ons een lening afsluiten, moeten zelf al enige kennis over en ervaring met geld lenen hebben. Dat lijkt onverantwoord maar in de praktijk is het tegendeel het geval. 98% van onze klanten kan vlekkeloos elke maand hun aflossingen voldoen. We hoeven dus geen kosten voor advies te berekenen.  Verder bieden we een website die onze klanten direct duidelijkheid verschaft en met een realistisch aanbod komt. Als gevolg daarvan ligt ons eigen risico op probleembetalingen laag. 

Alles bij elkaar kunnen wij onze rente daarom laag houden.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages op een rij gezet van onze partnerbanken en van de traditionele banken.  Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil is en hoeveel u kunt besparen. 

Persoonlijke lening bij de Rabobank?

U kunt uw dure persoonlijke lening bij de Rabobank eenvoudig oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons.

Het oversluiten van uw persoonlijke lening verzorgen wij eenvoudig voor u. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij de rest. Op deze manier kunt u op korte termijn profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Lees hier meer over onze werkwijze

Doorlopend krediet bij de Rabobank?

U heeft voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Maar nu de rente historisch laag staat wilt u liever een lening waarbij u deze rente vast kunt zetten. Als u uw krediet oversluit naar een persoonlijke lening start u direct met profiteren van de vaste lage maandlasten. Het omzetten van de leenvorm (doorlopend krediet naar persoonlijk krediet) is geen enkel probleem.

Wilt u flexibel blijven lenen? Sluit dan uw doorlopend krediet over naar een nieuw doorlopend krediet.

Bij het oversluiten van een doorlopend krediet wordt de oude lening afgelost en wordt een nieuwe lening afgesloten. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Per e-mail sturen wij u de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. Duidelijk in één overzicht alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het doorlopend krediet kunt uitkiezen wat het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van uw keuze sturen wij u direct per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Wij regelen de hele overstap voor u van de Rabobank naar de nieuwe bank.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij de Rabobank en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening.
Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is lager dan de rente op kleine bedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Aanvullende, vertrouwelijke gegevens die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken vragen wij via email en Mijn DNKM bij u op.

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren / uploaden.

Boetevrij aflossen

U mag altijd extra kosteloos aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw Rabobank lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn De Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen