Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet omzetten naar Persoonlijke lening Rabobank

U heeft een lening bij de Rabobank maar u wilt graag uw lopende lening omzetten naar een nieuwe lening omdat u dan goedkoper uit bent. Met het omzetten van uw lening bespaart u niet alleen kosten maar ook de nieuwe voorwaarden zijn vaak gunstiger dan uw huidige. De rentestand is laag en daarvan kunt u profiteren na oversluiten van de lening.

Rabobank lening omzetten

De rentes van een grootbank als de Rabobank liggen hoger dan rentes van online kredietaanbieders. Dit ligt aan de online werkwijze en de besparing op kosten van kantoorpanden en personeel. Wij zijn gespecialiseerd in consumptief krediet (wij bieden geen andere bankproducten) en werken (volledig digitaal) samen met onze partnerbanken. Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan de traditionele banken.

Doorlopend krediet

U heeft voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Maar nu de rente zo laag staat wilt u liever een lening waarbij u deze rente vast kunt zetten. Als u uw krediet oversluit naar een persoonlijke lening start u direct met profiteren van de vaste lage maandlasten. Het omzetten van leenvorm is geen enkel probleem. Wilt u flexibel blijven lenen? Sluit dan uw doorlopend krediet over naar een nieuw krediet.

Doorlopend krediet oversluiten

Persoonlijke lening

U kunt uw persoonlijke lening omzetten naar een doorlopend krediet als u wilt wijzigen van leenvorm. Maar u kunt ook uw te dure persoonlijke lening bij de Rabobank oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons. U kunt zelf berekenen hoeveel u kunt besparen na oversluiten van de lening.

Persoonlijke lening oversluiten

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij de Rabobank en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening. Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is lager dan de rente op kleine bedragen.

Oversluitservice

U sluit uw dure bestaande Rabobank lening eenvoudig over naar een nieuwe: dat doet u digitaal via onze kosteloze oversluitservice. Voor het oversluiten betaalt u geen advies- en afsluitkosten. Nadat de lening van de Rabobank naar ons is overgesloten begint u direct met besparen en gelden de nieuwe voorwaarden voor uw lening. Wij bieden u dezelfde discretie en professionaliteit als uw huidige bank.

Rabobank lening oversluiten

Online uw lopende lening oversluiten kan op elk moment. Heeft u nu een dure lening bij de Rabobank en wilt u overstappen naar een lening met een lage rente? Oversluiten levert direct een besparing op. Onze rentes zijn laag en de voorwaarden zijn gunstig. Dit kunnen wij u bieden dankzij onze samenwerking met vier partnerbanken.

Uw persoonlijke lening of doorlopend krediet van de Rabobank kunt u oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening. Met een looptijd van tien jaar zet u de historisch lage rente vanaf 3,9% vast bij een persoonlijke lening. Oversluiten is kosteloos.

Boetevrij aflossen

U mag altijd extra kosteloos aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Online oversluitservice

Het oversluiten van uw Rabobank lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest zodat u een lage rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten. Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Besparing berekenen

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met het oversluiten van uw doorlopende krediet? Maak gebruik van onze online berekentool en zie hoeveel geld u kunt besparen na oversluiten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen