Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een ING krediet afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Nee, het is niet mogelijk om een krediet bij ING af te sluiten via de Nederlandse Kredietmaatschappij. In plaats van een samenwerking met ING voor kredietverstrekking, werken wij samen met onder andere InterBank en Defam. Deze banken zijn gespecialiseerd in het verlenen van consumptief krediet en werken, in tegenstelling tot ING, uitsluitend via professionele intermediairs zoals de Nederlandse Kredietmaatschappij. Dankzij de goede samenwerking en ons gedeelde specialisme is een lening via deze banken altijd goedkoper dan een krediet bij ING.

Omdat ons systeem haarfijn aansluit op de systemen van deze banken en via ons alleen online geld lenen mogelijk is, kunnen wij uw aanvraag voor een krediet sneller behandelen dan ING. In tegenstelling tot ING ontvangt u bij ons binnen één werkdag een offerte voor uw kredietaanvraag en staat het krediet twee werkdagen na het retourneren van het contract op uw rekening. Daarnaast bemiddelen wij zonder advies, waardoor de kosten voor het afsluiten van een krediet lager zijn dan bij ING. Kijk bij onze werkwijze voor meer informatie over lening aanvraagprocedure.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen