Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen met schulden

Geld lenen met schulden is mogelijk. Niet altijd, maar soms wel. Op basis van uw persoonlijke situatie bekijken banken of een lening verantwoord is. Belangrijk, want een lening betekent een extra financiële verplichting. En extra kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 24 uur of u geld kunt lenen met schulden.

Geen lening als je schulden hebt?

In sommige gevallen is het lastig om een lening aan te vragen. Als u schulden heeft krijgt u bij veel kredietverstrekkers geen lening. De gedachte is dat als u al teveel schulden heeft het erg lastig gaat worden om de maandelijkse termijnbedragen af te kunnen lossen en de schuld nog verder zal oplopen.

Wettelijke zorgplicht voor kredietverstrekkers

Kredietverstrekkers hebben een wettelijke zorgplicht om hun klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het geval dat incassoproblemen gaan ontstaan. Dit geldt voor bestaande klanten. Nieuwe klanten die al betalingsproblemen hebben worden niet geaccepteerd om grotere problemen te voorkomen.

Verantwoorde lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wij willen onze klanten, ook als het even wat minder gaat, zo goed mogelijk begeleiden. Dit doen we vanuit onze zorgplicht. Maar ook omdat wij er geen belang bij hebben om leningen te verstrekken aan mensen die niet in staat zijn de lening af te lossen. De provisie per lening die wij van de banken ontvangen stopt als een klant een betalingsachterstand heeft van twee of meer maanden. Het is dus in het belang van de klant en van onszelf om verantwoorde leningen af te sluiten en te kunnen verstrekken. Heeft u een negatieve BKR codering? Dan kunnen wij u geen lening verstrekken.

Geld lenen met schulden? De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt oplossing

Wij krijgen vaak aanvragen voor een lening waar schulden een rol spelen. Wij bieden potentiële klanten, die nu bij verschillende kredietverstrekkers leningen hebben en het overzicht kwijt zijn, de mogelijkheid één overzichtelijke lening af te sluiten die ook nog voordeliger is dan alle verschillende losse leningen. Heeft u schulden in de vorm van betalingsachterstanden? Dan kunt u geen lening bij ons aanvragen.

Persoonlijke lening: verantwoorde lening

De best passende leenvorm die wij bieden is een persoonlijke lening. Deze lening geeft zekerheid en overzicht omdat de rente, de looptijd en de maandlasten vaststaan. In dit geval is een lening afsluiten met een schuld of juist om schulden af te lossen en samen te voegen juist verantwoord. Wij bieden een lage vaste rente, korte looptijd, lage maandlasten en overzicht..

Geld lenen met schulden of geld lenen voor schulden is bij ons een mogelijkheid mits u geen negatieve BKR codering heeft of schulden in de vorm van betalingsachterstanden. Op deze manier kunt u uw schulden aflossen en uit de problemen blijven. Gaat u scheiden met schulden? Lees dan ons artikel over scheiden met schulden.

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

consument

Speciaal voor particulieren

Een verantwoorde lening bij gerenommeerde banken voor particulieren. 

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Leendoelen

Leendoelen

Boot Boot

Varen met uw eigen boot, jacht of zeilschip ligt binnen handbereik als u een lening afsluit. Of u wilt een sloep aanschaffen om hem te gaan verhuren. Het is een grote aankoop maar een lening maakt de financiering van uw vaartuig mogelijk.

Lening voor een boot
woninginrichting woninginrichting

Voordelig geld lenen voor de inrichting van uw woning. Dat kan bij ons. Gewoon online, zonder tijdrovende afspraken. Tegen een lage rente en bij gerenommeerde banken.

Lening voor een woninginrichting
Uitbouw Uitbouw

Geld lenen om een uitbouw te creëren en zo extra vierkante meters aan uw huis toe te voegen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente.

Lening voor een uitbouwAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen