Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen met schulden

Geld lenen met schulden is mogelijk. Niet altijd, maar soms wel. Op basis van uw persoonlijke situatie bekijken banken of een lening verantwoord is. Belangrijk, want een lening betekent een extra financiële verplichting. En extra kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 24 uur of u geld kunt lenen met schulden.

Geen lening als je schulden hebt?

In sommige gevallen is het lastig om een lening aan te vragen. Als u schulden heeft krijgt u bij veel kredietverstrekkers geen lening. De gedachte is dat als u al teveel schulden heeft het erg lastig gaat worden om de maandelijkse termijnbedragen af te kunnen lossen en de schuld nog verder zal oplopen.

Wettelijke zorgplicht voor kredietverstrekkers

Kredietverstrekkers hebben een wettelijke zorgplicht om hun klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het geval dat incassoproblemen gaan ontstaan. Dit geldt voor bestaande klanten. Nieuwe klanten die al betalingsproblemen hebben worden niet geaccepteerd om grotere problemen te voorkomen.

Verantwoorde lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wij willen onze klanten, ook als het even wat minder gaat, zo goed mogelijk begeleiden. Dit doen we vanuit onze zorgplicht. Maar ook omdat wij er geen belang bij hebben om leningen te verstrekken aan mensen die niet in staat zijn de lening af te lossen. De provisie per lening die wij van de banken ontvangen stopt als een klant een betalingsachterstand heeft van twee of meer maanden. Het is dus in het belang van de klant en van onszelf om verantwoorde leningen af te sluiten en te kunnen verstrekken. Heeft u een negatieve BKR codering? Dan kunnen wij u geen lening verstrekken.

Geld lenen met schulden? De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt oplossing

Wij krijgen vaak aanvragen voor een lening waar schulden een rol spelen. Wij bieden potentiële klanten, die nu bij verschillende kredietverstrekkers leningen hebben en het overzicht kwijt zijn, de mogelijkheid één overzichtelijke lening af te sluiten die ook nog voordeliger is dan alle verschillende losse leningen. Heeft u schulden in de vorm van betalingsachterstanden? Dan kunt u geen lening bij ons aanvragen.

Persoonlijke lening: verantwoorde lening

De best passende leenvorm die wij bieden is een persoonlijke lening. Deze lening geeft zekerheid en overzicht omdat de rente, de looptijd en de maandlasten vaststaan. In dit geval is een lening afsluiten met een schuld of juist om schulden af te lossen en samen te voegen juist verantwoord. Wij bieden een lage vaste rente, korte looptijd, lage maandlasten en overzicht..

Geld lenen met schulden of geld lenen voor schulden is bij ons een mogelijkheid mits u geen negatieve BKR codering heeft of schulden in de vorm van betalingsachterstanden. Op deze manier kunt u uw schulden aflossen en uit de problemen blijven. Gaat u scheiden met schulden? Lees dan ons artikel over scheiden met schulden.

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

consument

Speciaal voor particulieren

Een verantwoorde lening bij gerenommeerde banken voor particulieren. 

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Leendoelen

Leendoelen

auto auto

Een auto is een belangrijk onderdeel van het leven en soms zelfs essentieel om geld te kunnen verdienen. Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij begrijpen we dat en bieden we u tools en informatie aan om de goedkoopste autolening af te sluiten.

Lening voor een auto
meubels meubels

Als uw meubels toe zijn aan vervanging, is geld lenen voor een nieuwe inboedel een goede optie. Bij ons sluit u online een lening af, tegen een lage rente en bij een gerenommeerde bank.

Lening voor meubels
renovatie renovatie

Een renovatie van uw woning kan ervoor zorgen dat uw huis verandert in uw droomhuis! Voor het financieren van zo'n renovatie denken de meeste mensen al gauw aan het afsluiten of het verhogen van een hypotheek. Maar u kunt ook denken aan een lening.

Lening voor een renovatieAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen