Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor schulden

Geld lenen voor schulden

Sneller schuldenvrij met de laagste rente

Geld lenen voor schulden is mogelijk. Soms is een lening om uw andere schulden af te lossen juist verstandig. Bijvoorbeeld als u uw lopende lening kunt oversluiten tegen een lagere rente of wanneer u meerdere leningen oversluit in één overzichtelijke lening. Heeft u schulden en u wilt extra geld lenen? Dan is dat ook mogelijk zolang uw de lening kunt dragen. Alleen in het geval van een negatieve BKR registratie kunt u geen lening afsluiten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en ontdek of u een lening kunt afsluiten voor uw schulden.

Online geld lenen met schulden

Veel mensen hebben schulden. Denk aan een belastingschuld, schuld bij de zorgverzekeraar (eigen risico), ziektekosten die oplopen, tandarts, of onverwachte uitgaven zoals kosten bij een garage vanwege een kapotte auto, het meerwerk van een aannemer, energiekosten (eindafrekening die veel hoger uitvalt) of schulden door scheiden (advocaat kosten). Ook ongeoorloofde roodstanden van bankrekeningen, creditcards, verzendhuiskredieten en winkelpassen komen vaak voor.

Een schuld zo snel mogelijk aflossen is dan het belangrijkste, maar soms is een nieuwe lening onvermijdelijk. Of zelfs een slimme manier om sneller schuldenvrij te zijn. Via ons kunt u verantwoord online geld lenen bij gerenommeerde kredietverstrekkers.

Ook voor schulden, tenzij u een negatieve BKR registratie heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Geld lenen voor schulden met een persoonlijke lening

Soms is het verstandig om uw lopende lening(en) over te sluiten naar een andere aanbieder. Bijvoorbeeld als u zo profiteert van een lagere rente of betere voorwaarden. Daarvoor werken wij onder andere samen met partnerbanken die gespecialiseerd zijn in leningen.

Als u geld kunt lenen voor uw schulden, kunt u het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Deze lening biedt stabiliteit en zekerheid. Wat kenmerkt de persoonlijke lening?

 • U ontvangt in één keer het bedrag op uw rekening en kunt direct uw oude schulden hiermee aflossen
 • U weet vooraf precies wanneer de lening is afgelost (vaste looptijd);
 • U maandelijks af tegen een vaste rente;
 • U leent een vast bedrag, met vaste lage maandlasten om zo vlekkeloos uw schulden af te kunnen lossen.

Waarom geld lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij?

 • Ontvang altijd de laagste rente, lager dan bij de traditionele banken
 • Vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen
 • Met één aanvraag een compleet aanbod van 5 kredietverstrekkers in één overzicht
 • Oversluiten is geheel gratis, u betaalt geen kosten voor deze service
 • Aflossen is altijd boetevrij mogelijk

Tips voor het lenen met schulden

 1. Vraag uw BKR registraties op. Zo bent u niet alleen op de hoogte van lopende registraties, maar kunt u ook inschatten of het aanvragen van een nieuwe lening voor uw schulden zin heeft. Geld lenen met een negatieve BKR registratie is namelijk niet mogelijk (omdat u dan een achterstand heeft op een schuld)
 2. Check of de kosten van oversluiten opwegen tegen het financiële voordeel. Oudere of langer lopende leningen kunt u vaak niet boetevrij aflossen. Check dit altijd in de voorwaarden. Moet u een boete betalen, bepaal dan of u uiteindelijk wel voordeliger uit bent met oversluiten. Bij De Nederlandse Krediet Maatschappij kunt u uw leningen altijd boetevrij inlossen.
 3. Check goed welke schulden u heeft. Dat kan zijn andere consumptieve kredieten (Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening), creditcardschulden, rood staan op uw betaalrekening of kredieten bij webshops (Wehkamp) of fysieke winkels (Bijenkorf, Mediamarkt). Hoe meer schulden u in één keer kunt aflossen met één nieuwe lening, des te beter.
 4. Geld lenen met schulden is vaak wel degelijk mogelijk. Klanten met schulden denken dat ze door hun schulden geen geld kunnen lenen om financieel schoon schip te maken. Vaak zijn er meerdere kleine schulden of regelingen die veelal tegen te hoge maandlasten in een paar maanden moeten worden nagekomen zodat de schuld is ingelost. Of er zijn ineens onverwachte uitgaven bovenop uw normale lasten. Schulden kunnen snel ontstaan. Dan is het handig om alles op één hoop te vegen en te spreiden over een langere looptijd. Daardoor worden uw maandlasten weer draagbaar en overzichtelijk en kunt u zonder onregelmatigheden uw schuld verantwoord en veilig afbouwen.

Gerelateerde informatie:

Voorkom creditcard schulden

Kan ik geld lenen voor schulden na een scheiding?

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen