Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor schulden

Sneller schuldenvrij met een lagere rente

Geld lenen met schulden is misschien lastig, maar niet onmogelijk. Soms is een lening juist een slimme zet. Bijvoorbeeld als u uw lopende lening kunt oversluiten tegen een lagere rente of wanneer u meerdere leningen oversluit in één overzichtelijke lening. Dus vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek of u een lening kunt afsluiten voor uw schulden. U kunt alleen een lening aanvragen als uw schulden in de vorm van een krediet of lening heeft. Zijn uw schulden betalingsachterstanden bij instanties en heeft u een negatieve BKR registratie? Dan kunt u geen lening aanvragen.

Online geld lenen voor schulden

Steeds meer mensen hebben schulden. Denk aan een belastingschuld, lening, schulden door scheiden en rood stand. Een schuld aflossen is het belangrijkste, maar soms is een nieuwe lening onvermijdelijk. Of zelfs een slimme manier om sneller schuldenvrij te zijn. Via ons kunt u verantwoord online geld lenen bij gerenommeerde banken. Ook voor schulden, tenzij u een negatieve BKR registratie heeft en uw schulden zijn betalingsachterstanden bij instanties. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Schulden aflossen met een lening

Soms is het verstandig om uw lopende lening over te sluiten naar een andere bank. Bijvoorbeeld als u zo profiteert van een lagere rente of betere voorwaarden. Daarvoor werken wij onder andere samen met Sygma Finance. Deze bank is gespecialiseerd in het overnemen van dure leningen, tegen een lagere rente. Natuurlijk onder strikte voorwaarden en altijd met uw belang voor ogen.

Geld lenen voor schulden met een Persoonlijke Lening

Als u geld kunt lenen voor uw schulden, krijgt u meestal een Persoonlijke Lening. Deze lening biedt stabiliteit en zekerheid. Zowel voor u als de bank. Want met een Persoonlijke Lening:

  • weet u vooraf precies wanneer u de lening aflost;
  • lost u maandelijks af tegen een vaste rente;
  • leent u een vast bedrag.

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail ontvangt u een overzicht met de mogelijkheden en tarieven.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen