Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor schulden

Geld lenen voor schulden

Sneller schulden vrij met lage rente

Geld lenen met schulden is misschien lastig, maar niet onmogelijk. Soms is een lening om uw andere schulden af te lossen juist een slimme zet. Bijvoorbeeld als u uw lopende lening kunt oversluiten tegen een lagere rente of wanneer u meerdere leningen oversluit in één overzichtelijke lening.
Alleen in geval van een negatieve BKR registratie kunt u niet lenen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en ontdek of u een lening kunt afsluiten voor uw schulden.

Online geld lenen met schulden

Veel mensen hebben schulden. Denk aan een belastingschuld, schuld bij de zorgverzekeraar (eigen risico), ziektekosten die oplopen, tandarts, of onverwachte uitgaven zoals schuld bij garage vanwege kapotte auto, meerwerk aannemer, energiekosten (eindafrekening die veel hoger uitvalt), een lening, of schulden door scheiden (advocaat kosten). Ook ongeoorloofde roodstanden van bankrekeningen, creditcards, verzendhuiskredieten en winkelpassen komen vaak voor. Een schuld zo snel mogelijk aflossen is dan het belangrijkste, maar soms is een nieuwe lening onvermijdelijk. Of zelfs een slimme manier om sneller schuldenvrij te zijn. Via ons kunt u verantwoord online geld lenen bij gerenommeerde banken. Ook voor schulden, tenzij u een negatieve BKR registratie heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Schulden aflossen met een lening

Soms is het verstandig om uw lopende lening over te sluiten naar een andere bank. Bijvoorbeeld als u zo profiteert van een lagere rente of betere voorwaarden. Daarvoor werken wij onder andere samen met partnerbanken die gespecialiseerd zijn in leningen.

Geld lenen voor schulden met een Persoonlijke Lening

Als u geld kunt lenen voor uw schulden, kiest u het beste voor een Persoonlijke Lening.  Deze lening biedt stabiliteit en zekerheid. Zowel voor u als de bank. Want met een Persoonlijke Lening:

 • heeft u in één keer het bedrag op uw rekening en kunt u direct uw oude schulden hiermee aflossen
 • weet u vooraf precies wanneer de lening is afgelost (vaste looptijd);
 • lost u maandelijks af tegen een vaste rente;
 • leent u een vast bedrag, met vaste lage maandlasten om zo vlekkeloos uw schulden af te kunnen lossen.

Waarom bij ons lenen?

 • Met één aanvraag een compleet aanbod van 5 banken in één overzicht
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • U ontvangt een realistisch aanbod
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!
 • Oversluiten is geheel gratis, u betaalt geen kosten voor deze service

Tips voor het lenen met schulden

 1. Vraag uw BKR registraties op. Zo bent u niet alleen op de hoogte van lopende registraties, maar kunt u ook inschatten of het aanvragen van een nieuwe lening voor uw schulden zin heeft. 
 2. Check of de kosten van oversluiten opwegen tegen het financiële voordeel. Oudere of langer lopende leningen kunt u vaak niet boetevrij aflossen. Check dit altijd in de voorwaarden. Moet u een boete betalen, bepaal dan of u uiteindelijk wel voordeliger uit bent met oversluiten. Bij De Nederlandse Krediet Maatschappij kunt u uw Persoonlijke Leningen overigens altijd boetevrij inlossen.
 3. Check goed welke schulden u heeft. Dat kan zijn andere consumptieve kredieten (Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening), creditcardschulden, rood staan op uw betaalrekening of kredieten bij webshops (Wehkamp) of fysieke winkels (Bijenkorf, Mediamarkt). Hoe meer schulden u in één keer kunt aflossen met één nieuwe Persoonlijke Lening, hoe beter.
 4. Geld lenen met schulden is vaak wel degelijk mogelijk. Klanten met schulden denken dat ze door hun schulden geen geld kunnen lenen om financieel schoon schip te maken. Vaak zijn er meerdere kleine schulden of regelingen die veelal tegen te hoge maandlasten in een paar maanden moeten worden nagekomen zodat de schuld is ingelost. Of er zijn ineens onverwachte uitgaven bovenop uw normale lasten. Schulden kunnen snel ontstaan. Dan is het handig om alles op één hoop te vegen en te spreiden over een langere looptijd. Daardoor worden uw maandlasten weer draagbaar en overzichtelijk en kunt u zonder onregelmatigheden uw schuld verantwoord en veilig afbouwen.

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen