Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet ABN AMRO omzetten naar persoonlijke lening

Een bestaande lening omzetten naar een nieuwe lijkt misschien lastig of tijdrovend maar de werkelijkheid is anders. Als u op dit moment een lening bij de ABN AMRO heeft maar u wilt besparen op uw te dure lening dan kunt u kosteloos overstappen naar een andere kredietaanbieder. U wilt tenslotte geld lenen tegen de laagste rente en beste voorwaarden bij een betrouwbare partij. Een lening omzetten of oversluiten doet u via onze online oversluitservice.

Omzetten doorlopend krediet ABN AMRO

Een bank als ABN AMRO heeft meer kosten aan personeel en kantoren dan online kredietaanbieders. Wij kunnen hierdoor lagere rentes aanbieden omdat wij deze overheadkosten niet aan onze klanten hoeven door te berekenen. Wij zijn hierdoor goedkoper dan de ABN AMRO en hebben meer specialistische kennis omdat wij alleen consumptief krediet aanbieden en geen andere bankzaken.

Doorlopend krediet naar persoonlijke lening oversluiten

Wilt u de lage rente van dit moment vastzetten dan wijzigt u de leenvorm doorlopend krediet naar een persoonlijke lening. Na het omzetten heeft u voordeel van de vaste lage rente. Afgeloste bedragen kunt niet opnieuw opnemen. Is het doorlopend krediet nog steeds de best passende leenvorm maar wilt u een lagere rente? Dan kunt u uw huidige krediet van de ABN AMRO oversluiten naar een nieuw krediet bij ons.

Persoonlijke lening omzetten naar doorlopend krediet

Uw huidige lening heeft een vaste rente en looptijd maar u kunt afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Als u de lening omzet naar een doorlopend krediet heeft u deze mogelijkheid wel. De rente van een doorlopend krediet is variabel in tegenstelling tot de vaste rente van een persoonlijke lening.

U kunt er ook voor kiezen om uw te dure lening bij de ABN AMRO over te sluiten naar een nieuwe persoonlijk lening met een vaste lagere rente bij ons. Dan behoudt u dezelfde mogelijkheden: vaste maandlasten, boetevrij extra aflossen en fiscaal voordeel bij besteding van de lening voor woningverbetering, maar uw rente gaat omlaag. Na oversluiten betaalt u een lager bedrag aan maandlasten of u verkort de looptijd van de lening aan zodat u eerder schuldenvrij bent.

 

ABN AMRO lening oversluiten

Als ABN klant koos u naast uw betaalrekening ook voor uw lening bij deze bank. Nu blijkt dat u een hoge rente betaalt. Uw lening naar ons oversluiten betekent een flinke besparing op uw maandlasten. Wij bieden u lage rentes en gelijke of zelfs betere voorwaarden dankzij onze samenwerking met vier partnerbanken. Oversluiten is kosteloos en wij bieden u naast een lening ook de mogelijkheid voor een overlijdensrisicoverzekering met lage premie.

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

De dure persoonlijke lening of doorlopend krediet van de ABN mag u kosteloos naar ons oversluiten zodat uw maandlasten omlaag gaan dankzij onze lage rente. U profiteert van dit rentetarief tijdens de hele looptijd van de nieuwe persoonlijke lening. Sluit uw lopende lening of krediet naar ons over; wij bieden u een nieuwe lening met een historisch lage rente vanaf 3,9% bij een looptijd van tien jaar

Extra aflossen? Altijd boetevrij

Heeft u extra geld en wilt u dat gebruiken om de totale schuld te verlagen? U mag altijd kosteloos extra aflossen op de lening. De lening helemaal en vervroegd aflossen? Ook dat mag boetevrij en op ieder moment.

Online oversluitservice

Dankzij onze online werkwijze is ons aanvraagproces kort en kunnen wij binnen twee werkdagen de uitbetaling van de lening realiseren. Maak gebruik van onze online oversluitservice en wij regelen vervolgens kosteloos de oversluiting voor u. U betaalt geen advies- en afsluitkosten

ABN AMRO Lening samenvoegen

Samenvoegen van leningen geeft overzicht en een lage rente.

Als u niet één maar meerdere leningen heeft bij de ABN AMRO mag u kosteloos alle leningen oversluiten tot één grote lening. U krijgt hiermee niet alleen overzicht maar ook een lage rente. De rente die u betaalt voor een hoog leenbedrag is lager dan de rente die u voor elke kleine lening afzonderlijk betaalt.

Besparen op uw ABN AMRO lening

Uw lopende leningen oversluiten naar één nieuwe lening. Voor meer overzicht in uw financiële administratie. Of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Ontdek hieronder hoeveel u kunt besparen als u uw lening oversluit. Wij regelen het voor u. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen