Let op! Geld lenen kost geld

Bestaande lening omzetten

Uw leenvorm omzetten betekent dat u wijzigt van leenvorm: zet uw huidige persoonlijke lening om naar een doorlopend krediet. Of laat uw doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening. Het omzetten van uw te dure huidige lening naar een nieuwe lening levert voordeel op. Voordeel in de vorm van een lagere rente of betere voorwaarden zoals het boetevrij extra aflossen op de lening of en nieuwe looptijd.

Als u nu uw lening omzet profiteert u van een lage rente en de nieuwe gunstige voorwaarden. De rentes van jaren geleden waren een stuk hoger en de voorwaarden waren minder gunstig. Bij een persoonlijke lening kon u bijvoorbeeld niet boetevrij tussentijds extra aflossen. Tegenwoordig lost u bij zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening kosteloos extra af.

U kunt uw huidige persoonlijke lening of doorlopend krediet online omzetten naar een goedkopere leenvorm. Bij ons kunt u online geld lenen tegen de laagste rente en beste voorwaarden zonder extra kosten.

 

Huidige lening online omzetten naar nieuwe lening

Wilt u van leenvorm veranderen? Het omzetten van de leenvorm van uw lening is kosteloos. U hoeft hiervoor bij zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet geen boeterente te betalen. Uw lopende lening zet u online om. Uw persoonlijke lening zet u om naar een doorlopend krediet of uw doorlopend krediet naar een persoonlijke leningen. Wat zijn de voordelen van de wijziging?

Persoonlijke lening omzetten naar doorlopend krediet

U heeft een persoonlijke lening die zekerheid biedt dankzij de vaste rente en looptijd maar u wilt meer flexibiliteit. U kunt u de leenvorm wijzigen naar een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is flexibel dankzij de variabele rente en looptijd.

Het omzetten van een persoonlijke lening naar een doorlopend krediet geeft u meer financiële ruimte. U krijgt meer zeggenschap over de besteding van uw geld; u neemt geld op tot het afgesproken kredietlimiet wanneer u wilt. Bij een persoonlijke lening keert de bank eenmalig het totale leenbedrag uit om uw leendoel te financieren. U heeft geen extra geld achter de hand.

Doorlopend krediet omzetten naar persoonlijke lening

Als u meer zekerheid wilt kunt u uw huidige doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening. Met het wijzigen van de leenvorm wijzigt de variabele rente naar een vaste. Ook de looptijd van de lening wordt vooraf vastgesteld. Zodra de lening is overgesloten profiteert u van de vaste lage rente.

Het rentetarief staat nu laag; met het omzetten van uw huidige doorlopend krediet naar een nieuwe persoonlijke lening zet u deze lage rente vast. U spreekt de looptijd van de lening af. Vanaf het moment van omzetten betaalt u maandelijks dezelfde lasten tot de einddatum van de lening. Vanaf die datum is de lening volledig afgelost en bent u schuldenvrij.

In geval van woningverbetering zijn de rentekosten van een persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar. Bij een doorlopend krediet is geen fiscaal voordeel.

Gratis online oversluiten

Bereken hoeveel u kunt besparen op uw lening. Vervolgens vraag u via ons aanvraagformulier vraagt u online een vrijblijvende offerte op maat aan. U betaalt geen advies- en afsluitkosten bij ons.

 

Bereken uw besparing bij omzetten

Uw lopende leningen oversluiten naar één nieuwe lening. Voor meer overzicht in uw financiële administratie. Of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Ontdek hieronder hoeveel u kunt besparen als u uw lening oversluit. Wij regelen het voor u. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen