Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij Directa

Bespaar op uw lening bij Directa

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 6,5% (tot wel 10 jaar vast)

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 1928 beoordelingen
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 6,5% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste termijnbedragen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw Directa lening over

Op dit moment heeft u een lening of een doorlopend krediet bij Directa. U kunt vele duizenden euro’s besparen omdat u nu te veel rente betaalt.

Stel, u heeft een lening bij Directa van € 25.000 tegen een rente van 5,5% met een looptijd van 120 maanden en een termijnbedrag van € 270.
Dezelfde lening bij ons, met een rente van 3,9% en een termijnbedrag van € 250 levert u een besparing op van 120 x € 20. Dat komt neer op € 2.400!

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

 Waarom zijn wij voordeliger dan Directa?

Directa maakt onderdeel uit van Qander Consumer Finance en kan daarom niet, zoals bij ons wel het geval is, meerdere rentepercentages van verschillende kredietverstrekkers aanbieden.

De werkwijze van Directa is dezelfde als bij ons. Ook Directa is gespecialiseerd in consumptief krediet en werkt volledige digitaal. Daarmee zijn Directa en wij altijd goedkoper dan de traditionele banken. Het verschil tussen Directa en DNKM is dat wij samenwerken met 5 gespecialiseerde banken en daardoor bijna altijd een voordeliger voorstel doen, dat qua voorwaarden ook nog beter aansluit bij de wensen van onze klanten. Hierdoor zijn wij nog goedkoper dan Directa.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages op een rij gezet van onze partnerbanken en van de traditionele banken. Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil is en hoeveel u kunt besparen. 

Persoonlijke Lening bij Directa?

U kunt uw duurdere persoonlijke lening bij Directa eenvoudig oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons.

Het oversluiten van uw persoonlijke lening verzorgen wij eenvoudig voor u. Mooier (en actiever): Wilt u uw persoonlijke lening oversluiten? Wij verzorgen dit eenvoudig voor u. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij direct de rest. Op deze manier kunt u op korte termijn profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Doorlopend Krediet bij Directa?

U heeft voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Maar nu de rente historisch laag staat wilt u liever een lening waarbij u de rente vast kunt zetten. Als u uw krediet oversluit naar een persoonlijke lening profiteert u direct al van de vaste lage maandlasten. Het omzetten van de leenvorm (doorlopend krediet naar persoonlijk krediet) is geen enkel probleem.

Bij het oversluiten van een doorlopend krediet wordt de oude lening afgelost en wordt er een nieuwe lening afgesloten. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Per e-mail sturen wij u de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. Duidelijk in één overzicht alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het doorlopend krediet kunt uitkiezen wat het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van uw keuze sturen wij u direct per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Wij regelen de hele overstap voor u van Directa naar de nieuwe bank.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij Directa en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening.
Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is lager dan de rente op kleine bedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Wij werken met Mijn DNKM, een beveiligde omgeving waarin we vertrouwelijke gegevens discreet en veilig bij u opvragen. Met deze gegevens maken we uw aanvraag vervolgens compleet. 

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren/ uploaden.

Boetevrij aflossen

U mag altijd kosteloos extra aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw Directa lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.
Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen