Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Bespaar op uw lening bij Findio

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 3,5% (tot wel 10 jaar vast)

Wij zijn beoordeeld met een

 • 9.6
Bekijk alle 707 beoordelingen
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 3,5% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de historisch lage rente vanaf 3,5%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 3,5% - Laagste van Nederland!
 • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
 • Vaste looptijd
 • Vaste termijnbedragen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw Findio lening over

Op dit moment heeft u een lening of een doorlopend krediet bij Findio. U kunt aardig wat geld besparen omdat u nu te veel rente betaalt.

Stel, u heeft een lening bij Findio van € 50.000 tegen een rente van 3,9% met een looptijd van 120 maanden en een termijnbedrag van € 505. Dezelfde lening bij ons, met een rente van 3,6% en een termijnbedrag van € 495 levert u een besparing op van 120 x € 10. Dat komt neer op € 1200!

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan Findio?

Findio maakt onderdeel uit van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland en kan daarom niet, zoals bij ons wel het geval is, meerdere rentepercentages van verschillende kredietverstrekkers aanbieden.

De werkwijze van Findio is dezelfde als bij ons. Ook Findio is gespecialiseerd in consumptief krediet en werkt volledig digitaal. Daarmee zijn Findio en wij altijd goedkoper dan de traditionele banken. Het verschil tussen Findio en DNKM is dat wij samenwerken met 5 gespecialiseerde banken en daardoor bijna altijd een voordeliger voorstel doen, dat qua voorwaarden ook nog beter aansluit bij de wensen van onze klanten. Hierdoor zijn wij nog goedkoper dan Findio.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages op een rij gezet van onze partnerbanken en van de traditionele banken.  Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil is en hoeveel u kunt besparen. 

Persoonlijke lening bij Findio?

U kunt uw persoonlijke lening bij Findio eenvoudig oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons.

Het oversluiten van uw persoonlijke lening verzorgen wij eenvoudig voor u. Alternatief: Wij verzorgen eenvoudig het oversluiten van uw persoonlijke lening voor u. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij direct de rest. Op deze manier kunt u op korte termijn al profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Lees hier meer over onze werkwijze

Doorlopend Krediet bij Findio?

U heeft in het verleden voor het Doorlopend Krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Nu steeds meer partijen, waaronder ook Findio, stoppen met het Doorlopend Krediet is dat een ideaal moment om uw Doorlopend Krediet over te sluiten naar een goedkopere Persoonlijke Lening bij ons. Het omzetten van het Doorlopend Krediet naar een Persoonlijke Lening is geen enkel probleem en zo in orde gemaakt.

Bij het oversluiten van een Doorlopend Krediet wordt de oude lening afgelost en wordt er een nieuwe lening afgesloten. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Per e-mail sturen wij u de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. Duidelijk in één overzicht alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het doorlopend krediet kunt uitkiezen wat het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van uw keuze sturen wij u direct per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Wij regelen de hele overstap voor u van Findio naar de nieuwe bank.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij Findio en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening.
Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is lager dan de rente op kleine bedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Wij werken met Mijn DNKM, een beveiligde omgeving waarin we vertrouwelijke gegevens discreet en veilig bij u opvragen. Met deze gegevens maken we uw aanvraag vervolgens compleet. 

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren/ uploaden.

Boetevrij aflossen

U mag altijd kosteloos extra aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw Findio lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u direct een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.
Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

ik ben zeer tevreden over de geleverde service

 • 10.0

Ik ben uiterst vriendelijk en super snel geholpen. Ben later nog eens teruggebelt met de vraag of alles naar tevredenheid is verlopen. De gehele behandeling verliep via internet en telefoon super snel dus.

Door: onbekend

super snel en voordelig !!!!!

 • 10.0

Het is super snel geregeld allemaal !! Binnen 3 dagen na aanvraag stond het geld al op mijn rekening

Door: PRISCILLA

Professioneel id beoordeling

 • 10.0

Gaat heel snel en kundig personeel

Door: Olga Van Leeuwen

helemaal goed

 • 8.0

Goede begeleiding.

Door: mevrouw Kooijman

mensen van de kredietmaatschappij waren zeer goed

 • 10.0

mensen van de kredietmaatschappij deden hun uiterste best ,maar de banken waren wel echte mierenneukers. wij moesten aan tonen dat we huur betaalden bankafschriften konden niet ver genoeg terug,ik woon al vanaf 1990 op hetzelfde adres maar omdat ik van m

Door: vale

Korte snelle maar efficiënte afhandeling.

 • 7.5

Correcte antwoorden op vragen. Snelle afhandeling waar nodig. Extra info wat bepaalde risico's aangaat.

Door: Klant

Snel, duidelijk en een goede service.

 • 10.0

Mijn dochter ligt in een echtscheiding en heeft geld nodig om haar ex te kunnen betalen i.v.m. de verrekening van hun bezit. Zelf is het voor haar als zelfstandige moeilijk om een lening af te sluiten. Ik heb dit voor haar gedaan. Binnen 1 week alles gere

Door: Joke Floor

goed

 • 7.5

goeie servicegeld kreeg ik zeer snel

Door: Heer hendrikson

VLOT EN VRIENDELIJKE SERVICE.IK VIND

 • 7.5

IK VIND DAT IK NETJES EN BEKWAAM BEN GEHOLPEN. VR. GR. HANK BIJLAARD.

Door: heer Bijlaard

Duidelijke uitleg, snelle reactie

 • 10.0

Netjes te woord gestaan en goed contact via de mail. Alles is mij duidelijk uitgelegd.

Door: Esmeralda

Prima geregeld.

 • 10.0

Zeer duidelijk aangegeven aan wat aan stukken moest worden aangeleverd.Snel geregeld.Ben hier prima tevreden over.

Door: heer Van Buiten

Snel en efficient

 • 10.0

Deze 2 woorden zijn mi voldoende

Door: heer Corver

perfecte en snelle service

 • 10.0

helemaal perfect uitgezocht wat de beste lening was, zeer duidelijke service gehad. Alles per mail en telefoon kunnen regelen.

Door: Gert

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

 • 10.0

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

Door: heer Broekhoven

Uitstekend behandeld en goed geadviseerd.

 • 10.0

Je wordt goed te woord gestaan.en als je nog vragen hebt wordt je prima geholpen.Helemaal top.

Door: heer Streuper

Correcte behandeling en goede samenwerking.

 • 10.0

Deze maatschappij geeft je goede informatie als er stukken niet helemaal kloppen. Ze hebben de tijd voor je als je er niet helemaal uitkomt. Geven alles weer in een mail. Als je contactpersoon even geen tijd heeft dan neemt een ander het over op dat moment.

Door: mevrouw Mulder

Goede service en to the point.

 • 10.0

Na de aanvraag werd ik direct gebeld om een en ander te bevestigen en afspraken te maken. Vervolgens kreeg ik zoals afgesproken per e-mail een voorstel en na akkoord kreeg ik de contractstukken. Binnen enkele dagen had ik de beschikking over het geld en kon ik dus mijn aankoop door laten gaan.

Door: Dave uit Berkel

Een Voorbeeld

 • 10.0

Zoals DNKM mij geholpen heeft, zowel telefonisch als per mail, vind ik geweldig: Zakelijk, servicegericht en klantvriendelijk. Ook DNKM site is qua informatieverstrekking uitstekend: Volledig, duidelijk en in helder Nederlands. Een voorbeeld voor vele bedrijven.

Door: heer Birfelder

aanvraag Persoonlijke Lening

 • 10.0

Uitstekend, duidelijke en heldere uitleg m.b.t. de mogelijkheden en welke banken wellicht mogelijk zijn.Daarnaast supersnel antwoord naar aanleiding van de aanvraag, binnen 1 a 2 dagen antwoord en na akkoord binnen 2 dagen geld op rekening,Ik ga De Nederlandse Krediet Maatschappij zeker aanbevelen in mijn netwerk.

Door: heer Blom

Snel en professioneel

 • 10.0

Op internet gezocht naar een bank voor een lening waarbij de naam van de Nederlandse Kredietmaatschappij als een mogelijke kandidaat naar voren kwam. Toen verder op de website van de Nederlandse Kredietmaatschappij gekeken en een berekening gemaakt. De ruimte had ik om een lening aan te vragen. Daarna offertes aangevraagd. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft toen snel en professioneel gereageerd. En binnen zeer korte tijd was alles naar tevredenheid geregeld.

Door: heer Dubar

Super service en menselijke medewerkers, die meedenken.

 • 10.0

Super service, ook hoe er mee gedacht is om tot een perfecte oplossing te komen.Hierdoor viel het leenbedrag lager uit, dan nodig was.En daardoor ook lagere maandlasten, wat ook weer gunstig was.Wat ik ook zeer prettig heb ervaren, was het persoonlijke contact.Ook de keuze tussen diverse aanbieders, waardoor je zelf ook nog wat inspraak had.Kortom lenen is vaak je laatste redmiddel, maar met deze service wordt het leed verzacht.

Door: heer Strik

goed

 • 7.5

zeer tevreden over afhandeling ect ect

Door: heer De La Croix

goed

 • 7.5

goed duidelijk en accuraat

Door: heer van Wees

Prima afgehandeld

 • 7.5

Alle afhandeling is prima verlopen.

Door: heer Fauser

Snelle afhandeling zonder poespas

 • 10.0

1x telefoontje , binnen paar dagen alles geregeld ! Top.

Door: heer Thijssen

uitstekende service

 • 10.0

Vriendelijk personeel, uitstekende service en alles snel geregeld

Door: angelique

Snel,goed,vakkundig,vriendelijk

 • 10.0

Bij het aanvragen van een lening ben ik vakkundig, vriendelijk en goed geholpen. Wat bij mijn eigen bank niet kon, kon bij de Nederlandse kredietmaatschappij wel. Afwerking was zeer snel

Door: heer Broers

Plezierig en professioneel en betrouwbaar.....

 • 10.0

Van een dure lening overstapt naar een goedkopere op een vlotte duidelijke wijze. Men had heel gauw door wat ik precies wilde en speelde daar prima op in, met het gevolg dat mijn maandlasten nu beduidend lager zijn geworden.Aanrader!

Door: Maarten Loois

zeer tevreden

 • 7.5

Zeker een aanrader direct contact en heel behulpzaam duidelijk en begripvol.

Door: mevrouw Van Ineveld

Prima geregeld

 • 10.0

Prima en snel geregeld.Zeer duidelijk welke bescheiden moesten worden aangeleverd.

Door: heer Van Buiten

Super bedrijf

 • 10.0

Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd hier gemiddeld 2% minder rente als alle anderen

Door: heer Michelidis

Uitstekende en snelle goedkope manier om geld te lenen.

 • 10.0

Directe en persoonlijke vlotte behandeling van mijn aanvraag leidde tot het beschikken over extra geld en aflos van een bestaande lening binnen 5 dagen.

Door: Peter Plinsinga

snel en vriendelijk

 • 10.0

Bellen terug als ze het beloven. Communiceren helder en rustig.Alles was heel snel geregeld.

Door: mevrouw Vermeulen

Vakkundig en compleet

 • 10.0

Onze dure leningen overgesloten via DNKM .Fijn geholpen en vakkundig gekeken naar de beste optie voor ons !

Door: debby

Klantvriendelijk

 • 10.0

Professioneel, snel en klantvriendelijk!!

Door: DvK

goed meedenken

 • 7.5

Er wordt pro actief gekeken naar de mogelijkheden en de response tijd is goed.

Door: heer Dallinga

prima

 • 10.0

We zijn prima, accuraat en vriendelijk geholpen om alles snel rond te krijgen. Een goede samenwerking ervaren.

Door: heer Elzinga

Duidelijk en transparant.

 • 10.0

Snelle behandeling en afhandeling. Goed bereikbaar en netjes alles uitgelegd.

Door: heer Bruinewoud

supersnelle en goede service

 • 10.0

Heel prettig en snel geinformeerd door medewerkers; ook buiten kantoortijden per email en telefonisch

Door: mevrouw Boon

vakkundige begeleiding

 • 7.5

vakkundige begeleiding

Door: heer Bitter

keurig netjes

 • 7.5

Beter kan je het niet krijgen

Door: heer Van Dam

Persoonlijke Lening oversluiten

 • 7.5

Snel en duidelijk voortgang bewaking.Telefonische benadering voor aanvulling van gegevensen daarna direct geregeld.Wel jammer dat er 1% boete op extra aflossingen berekent wordt.Binnen 2 weken helemaal geregeld.

Door: Quintin

super

 • 10.0

geweldig, uitstekend

Door: Hijlco van Merode

heel goed

 • 10.0

snelle en goede afwikkeling

Door: heer en mevrouw Van der Worp

duidelijke uitleg en snelle afwikkeling

 • 10.0

je wordt er duidelijk en vriendelijk geholpen. de adviseurs staan altijd voor je klaar en hebben duidelijke antwoorden op je vragen. Is zeker een aanrader

Door: heer Brouwer

Erg eerlijk en oprechte advies

 • 10.0

Na vergelijking van diverse aanbieders toch gekozen voor dnkm.De medewerkster had duidelijk verstand van zaken en gaf mij niet het gevoel dat ik koste wat koste voor hun moest kiezen. Na alle gevolgen goed doorgenomen te hebben met mij,heeft ze dit nog schriftelijk bevestigd. Ik kan er niet meer van maken dat ik het gevoel heb dat zij het meest eerlijk en oprecht naar me waren.MSK

Door: Kishun

Erg eerlijk en oprechte informatie

 • 10.0

Na vergelijking van diverse aanbieders toch gekozen voor dnkm.De medewerkster had duidelijk verstand van zaken en gaf mij niet het gevoel dat ik koste wat koste voor hun moest kiezen. Nadat ze alle mogelijkheden/gevolgen goed doorgenomen had met mij,heeft ze dit nog eens schriftelijk bevestigd.Ook heeft ze me uitgelegd wat de dienstverlening in de toekomst nog verder inhoud.Ik kan er niet meer van maken dat ik het gevoel heb dat zij het meest eerlijk en oprecht naar me waren.MSK

Door: MSk

Accuraat en uitstekende service

 • 10.0

De lening is snel en goed afgehandeld door DNKM. Uitstekende service,Enige tegenvaller was dat we op een wat hoger rentepercentage uitkwamen dan in eerste instantie geoffreerd, Dit kwam van de kredietverstrekker af en DNKM zal in de toekomst ons weer van dienst zijn om toch tegen het iets lagere rentepercentage te kunnen lenen. Alle complimenten voor de fijne samenwerking,

Door: Angele Scheefers

Doorlopende lening

 • 10.0

Een super afhandeling.Binnen 1 dag had ik wat opties en kon kiezen tussen de banken die mij aanstonden. Ik heb de volgende dag een bank gekozen met een goeie rente. En 2 dagen daarna was de lening al rond.Allen bedankt hiervoor

Door: heer Sulejmani

Geweldig

 • 10.0

Prima snel en vriendelijk geholpen

Door: Andrea Burgman

Uitstekend en snel

 • 10.0

Binnen 2 dagen afgehandeld en geld ontvangen. Prima service.

Door: Luke

Snel en efficient

 • 10.0

Zeer vlotte afhandeling

Door: Fred

Vlot en correct

 • 7.5

Vlotte afhandeling, duidelijk en geen omwegen.

Door: mevrouw De Graaf- Goeree

zeer goed geregeld allemaal

 • 10.0

super snel.vriendelijk.duidelijk

Door: anoniem

Fantastische service, heel vriendelijk en snel.

 • 10.0

Dit was de tweede keer dat ik contact heb gehad met De Nederlandse Kredtietmaatschappij. En het allerbelangrijkste is dat ze doen wat ze beloven. Neutraal, goede en snelle service. Discreet en toch heel persoonlijk. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Door: Barbara

geweldig geholpen

 • 10.0

super, super en super

Door: Gerda Heens

nog net geen 5 sterren

 • 7.5

vriendelijke en snelle reacties van DNKM, alleen de 2 daagse geldafhandeling bleef - volgens mij niet onlogisch - wel enigszins in de mist hangen ( maar komt wel voor in de advertentie(s).

Door: Klant MJvNoort

perfect

 • 10.0

we zijn keurig, netjes en met respect behandeld.

Door: mevrouw Munsterman

Goed geregeld

 • 10.0

Alles snel, nauwkeurig en goed gexommuniceerd

Door: Alex

Super snel. Binnen 24 uur geld op rekening. Jammer van de wat verhoogde rente.

 • 10.0

Binnen 24 uur geld op rekening. Jammer van de wat verhoogde rente. Ik schrijf nooit revieuw maar deze keer maak ik een uitzondering.

Door: Zk

Goed!

 • 7.5

Prima service, creatief en flexibel. Vrienden delijk en snelle acties.

Door: heer Van Loon

Perfect geregeld

 • 10.0

Fijne mensen en een goeie duidelijke uitleg. Goed geregeld allemaal, erg tevreden.

Door: mevrouw Van

Mensen van NKM zijn klantvriendelijk en betrokken

 • 10.0

Mijn ervaring met de NKM was bijzonder goed, diverse mensen van het bedrijf telefonisch gesproken en allemaal even vriendelijk en betrokken.Het resultaat was ook zo als ik bedoelde.

Door: tonl51

Een verademing t.o.v. vorige TP!

 • 10.0

Snel en vlekkeloos! Heel wat anders dan mijn vorige rommelige en trage TP. Zeer tevreden; ik zal NKM zeker aanbevelen!Offerte was super vlot binnen. Overzichtelijk met meerdere opties in een helder schema. Duidelijke informatieve begeleidende brieven met daarin naast de stukkenlijst ook o.a. de prettige optie om je manier van contact te kiezen (telefonisch / per mail).Mijn traject had enkele lastige hobbels. Waar de Nederlandse Krediet Maatschappij zich zeer sterk in onderscheidt is de snelle, doelgerichte acties met ondertussen zeer persoonlijke aandacht (ondanks het feit dat het een online platform is). Aldoor was er begrip voor het belang van een succesvol en snel resultaat voor mij als klant. Dat uitgangspunt lijkt altijd voorop te staan en dat voelt zeer prettig!

Door: heer Van de Beek

Perfect

 • 10.0

Snel en betrouwbaar

Door: Adem Keskin

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 7.5

goeie en snelle service

Door: mevrouw Meester

Goed en snel geregeld ?

 • 10.0

Perfect geregeld en snel alles duidelijk ???

Door: Michiel Petersen

heel goed

 • 10.0

ik/wij zijn heel tevreden en voor iedereen aan de bevelen, altijd vriendelijk en nog belankrijker altijd goede contakt met voldoenden informationen. Wij waren altijd en snel ophoogde van de zaken. met vriendelijken groeten thomas en nikolett

Door: heer Muller

Goed en professioneel personeel, zeer vriendelijk TOP

 • 10.0

Van alle aanbieders veruit de beste.

Door: willem jongens

Top!!

 • 10.0

Vriendelijk, duidelijk en SNEL geregeld. Alles gaat digitaal dus geen kostbare tijd kwijt aan wachten op de post. Top!!

Door: Elizabeth van der Wal

Prima!

 • 7.5

Prima organisatie, handelen lekker vlot, houden de voortgang goed in de gaten en denken met je mee.

Door: Mevrouw

Goede service.

 • 10.0

Mijn ervaring is zeer positief, snelle service en goede communicatie.

Door: anoniem

prima

 • 10.0

goed, geen enkele klacht

Door: heer Lamper

een heel goede keuzen om de nederlandse kriediet maatschappij te kiezen

 • 10.0

ben zeer te vreden ben blij dat ik deze stap heb gedaan

Door: Dings

prima snelle service

 • 10.0

Correcte, snelle en geduldige manier van omgaan met klanten.

Door: heer Visser

Prima geholpen

 • 10.0

Door prima geholpen te zijn , snelle afhandeling, zeer tevreden.

Door: Mjn Hogenboom

goed en snel geholpen

 • 7.5

goed en snel geholpen

Door: rody1234

Nauwkeurige online afhandeling

 • 10.0

De Nederlandse kredietmaatschappij biedt online de mogelijkheid om op een gepaste online manier de mogelijkheid te bieden voor hun diensten.

Door: heer Piet

Grandioos goed

 • 10.0

Al veel leningen afgesloten en afgelost maar nog nóóit meegemaakt dat er zóveel medewerking was en hartelijkheid van deze kredietbemiddelaar.Een aanrader voor IEDEREEN

Door: Ooteman

Vriendelijk en fantastisch uitleg gewoon goed

 • 10.0

Gewoon goed hoe ze ons heeft geholpen perfect

Door: heer Burgers

Super goede service

 • 10.0

Na een analyse van het product besloten om met de Nederlandse Kredietmaatschappij dit af te handelen. Goede snelle en vriendelijke service. Perfect geregeld.

Door: mevrouw Versteeg

Zorgvuldig en snel

 • 10.0

Zeer tevreden over bereikbaarheid, inzet en snelheid van handelen.

Door: Janneke

Heel goede service!!!

 • 10.0

Heel goede service!!! De leningen zijn voordeliger ten opzichte van andere intermediairs, alles liep soepel en snel. Karen, bedankt voor je inzet en je hulp!!

Door: een klant

Prima service

 • 10.0

Prima service. Snel en betrouwbaar.

Door: heer H.

Snelle klantvriendelijk service!

 • 10.0

Snelle klantvriendelijk service!

Door: heer Claase

freo

 • 10.0

snelle afwikkeling

Door: anoniem

Super service!

 • 10.0

Super snelle, vriendelijke en behulpzame mensen!

Door: mevrouw Van Exel

De Nederlandse Krediet Maatschappij vindt een oplossing!

 • 10.0

De Nederlandse Krediet Maatschappij bekijkt objectief wat de beste mogelijkheden zijn voor een persoonlijke lening. Na anderhalve week zijn drie doorlopende kredieten die al jaren als een blok aan mijn been zaten omgezet naar een persoonlijk lening met een fors lagere rente! Bedankt team!

Door: Michel

snelle reactie duidelijk en goede ?

 • 10.0

snelle reactie duidelijk en goede afwikkeling top bedrijf

Door: heer Nelis

Goede en nette service!

 • 10.0

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag. Duidelijke antwoorden op een aantal aanvullende vragen gehad.

Door: heer Wennemers

Snel en goed

 • 10.0

Snel, duidelijk en transparant

Door: heer Erdtsieck

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en ?

 • 10.0

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en netjes afgehandeld.Vriendelijke medewerkers.Super.

Door: heer Kwakkelaar

Snelle en duidelijke afhandeling van de ?

 • 7.5

Snelle en duidelijke afhandeling van de krediet aanvraag.

Door: heer Klippel

Prettig te woord gestaan en alles zeer ?

 • 7.5

Prettig te woord gestaan en alles zeer snel geregeld

Door: Vincent Sloos
Datum: 17-12-2017

ik ben duidelijk en vlot geholpen

 • 10.0

ik ben duidelijk en vlot geholpen. duidelijke overeenkomst vooraf ontvangen. telefonische bereikbaarheid goed. ook aangenaam contact.

Door: mevrouw Roep
Datum: 14-12-2017

vlot en snel je lening

 • 10.0

vlot en snel je lening, top hoor!!

Door: heer Reus
Datum: 11-11-2017

Netjes en snel!

 • 10.0

We zij op een nette en snelle manier geholpen!

Door: Anoniem
Datum: 06-11-2017

Vriendelijk contact.Goeie en goedkope ?

 • 5.0

Vriendelijk contact.Goeie en goedkope lening met duidelijke voorwaarden. L.K.

Door: heer Kwakkelaar
Datum: 12-01-2018

Prima service

 • 10.0

Prima service , snelle afwikkeling

Door: heer Van Gerven
Datum: 15-01-2018

Snel en gemakkelijk

 • 10.0

Enorm gemakkelijke werkwijze klantvriendelijke medewerkers Redelijk snelle afwikkeling

Door: Oa oa oa
Datum: 30-05-2018

Vlotte afhandeling

 • 7.5

Vlotte afhandeling, meest gunstige rente. Geen klachten.

Door: mevrouw Ackermans
Datum: 30-05-2018

Zeer vriendelijke en goede uitleg?

 • 7.5

Zeer vriendelijke en goede uitleg gehad. Stukken aangeleverd en binnen een dag na de aangeleverde stukken stond het bedrag erop. Ben zeer tevreden. Duurt het leveren van de stukken wat langer is dit ook geen probleem.

Door: heer en mevrouw Dugas
Datum: 09-05-2018

Goede service en alles snel geregeld

 • 10.0

Goede service en alles snel geregeld

Door: Rene
Datum: 02-07-2018

Goede en fijne deskundigheid mbt?

 • 10.0

Goede en fijne deskundigheid mbt meedenken. Aanrader!

Door: mevrouw Rossum
Datum: 17-07-2018

Fijne en snelle regeling van mijn?

 • 7.5

Fijne en snelle regeling van mijn financien.

Door: H Vernhout
Datum: 30-10-2018

Medewerkers hebben veel parate kennis?

 • 10.0

Medewerkers hebben veel parate kennis van de sector (financieringsmaatschappijen) en kunnen je dus direct een beeld geven van de mogelijkheden. Daarnaast een duidelijke omschrijving van de benodigde zaken zodat er weinig vertraging zit in de afhandeling van de aanvraag. Hierdoor kon de gevraagde lening binnen enkele dagen worden uitbetaald.

Door: Theodoor Galle
Datum: 12-11-2018

Goed en snel verlopen

 • 10.0

Goed en snel verlopen

Door: L. van der Kuijl
Datum: 20-11-2018

Prima!

 • 10.0

Snelle duidelijke vriendelijke afhandeling. Prima ervaring!

Door: J.W. van der Gaag
Datum: 10-12-2018

Snel en goed geholpen

 • 7.5

Snel en goed geholpen

Door: HE
Datum: 09-12-2018

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel vriendelijk en hulpvaardig.

Door: Wim
Datum: 11-12-2018

Ik zou dit bedrijf aan iedereen?

 • 10.0

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze zijn competent. Te vertrouwen en heel keurig. En klant vriendelijk.

Door: Y Camejo Martinez
Datum: 23-12-2018

Correct behandeld

 • 10.0

Correct behandeld, snel antwoord, uitstekend bedrijf.

Door: Bauke
Datum: 23-12-2018

Vlotte toenadering

 • 10.0

Vlotte toenadering, correcte en vriendelijke communicatie

Door: Wilma
Datum: 19-01-2019

Snelle afhandeling en duidelijk?

 • 10.0

Snelle afhandeling en duidelijk contact. Super tevreden over de service.

Door: Martin Koch
Datum: 28-01-2019

goede behandeling

 • 10.0

Zeer snel duidelijk en efficiënt

Door: Leon
Datum: 03-02-2019

Meedenkend

 • 10.0

Korte lijnen, goede communicatie en vooral meedenkend...??..

Door: JJC Meerkerk
Datum: 06-02-2019

Heel netjes en snel geholpen.ik ben?

 • 10.0

Heel netjes en snel geholpen.ik ben heel tevreden met onze afhandeling.em kon snel mijn wensen uit laten komen.

Door: jacoba butzelaar
Datum: 10-02-2019

Snelle en goede service!

 • 10.0

Snelle en goede service!

Door: RJH Niessen
Datum: 12-02-2019

Uitstekende kredietmaatschappij

 • 10.0

Uitstekende kredietmaatschappij! Erg professioneel en uitstekende klantenservice, aardig,kundig en de medewerkers nemen de tijd voor je. Aanvraag gaat uiterst soepel en indien alles netjes geupload wordt van de documenten die van je gevraagd worden, gaat het snel! Ik heb mijn krediet binnen 3 dagen op mijn rekening staan vanaf de aanvraag. DNKM, bedankt!

Door: KW Lo
Datum: 11-02-2019

zeer vriendelijk en proffesioneel.

 • 10.0

zeer vriendelijk en proffesioneel.

Door: C Sewdajal
Datum: 27-02-2019

Directe lijnen

 • 10.0

Directe lijnen. Bij alles wat er gebeurd snelle terug koppeling. Snel geregeld.

Door: J Kragt
Datum: 02-03-2019

Aan te raden

 • 10.0

Heel klantvriendelijk geholpen. Snelle en makkelijke online afhandeling

Door: Ronald
Datum: 12-03-2019

Super service!

 • 10.0

Super service!

Door: D Konings
Datum: 08-04-2019

Aanrader!

 • 10.0

Vriendelijk, to the point, snel, pro-actief.

Door: anoniem
Datum: 14-04-2019

Zeer goede service.

 • 10.0

Zeer goede service.

Door: Mariëtte
Datum: 17-04-2019

Super snel geregeld

 • 10.0

Super snel geregeld

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 01-05-2019

Super service, geen verbeterpunten!

 • 10.0

Ik wil De Nederlandse Kredietmaatschappij en in het bijzonder Halmar erg bedanken voor de super service: snel, professioneel, hulpvaardig, makkelijk, duidelijk en zeer servicegericht. Een verbeterpunt kan ik niet opnoemen!

Door: Serhat
Datum: 01-05-2019

snelle en prima afhandeling van de?

 • 7.5

snelle en prima afhandeling van de aanvraag. erg tevreden

Door: Sunil Harpal
Datum: 07-05-2019

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, deskundig advies, vriendelijk, behulpzaam en met meest lage rente ik ben zeer tevreden.

Door: heer Badraqeh
Datum: 14-05-2019

Ik ben echt geweldig geholpen

 • 10.0

Ik ben echt geweldig geholpen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Door: Jaap
Datum: 15-05-2019

ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling

 • 10.0

Helder proces, persoonlijke benadering, goede communicatie en zeer goed bereikbaar. Was mijn aanvraag heel goed bekeken dan zou kunnen zijn voorkomen dat ik na het uploaden van documenten alsnog aanvullende documenten moest gaan aanleveren m.a.g. dagen vertraging. Klein minpuntje wat opviel door een overigens ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling.

Door: Klant
Datum: 26-05-2019

Aanrader

 • 10.0

Waar banken het laten afweten, heeft deze club het voor elkaar. Helder (geautomatiseerd) proces en ze denken mee als het anders moet.

Door: RenE
Datum: 28-05-2019

Goed en snel geregeld!

 • 10.0

Goed en snel geregeld! Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon.

Door: R.J. Dooijenburgh
Datum: 08-06-2019

Fijne samenwerking

 • 10.0

Fijne samenwerking, vriendelijke medewerkers, zeer goede service

Door: JD
Datum: 17-06-2019

Snel

 • 10.0

Super snel afgehandeld top

Door: De Graaf
Datum: 20-06-2019

Wij zijn heel goed geholpen

 • 10.0

Wij zijn heel goed geholpen

Door: A.J. van Wijnsberge
Datum: 22-06-2019

Enorm snel

 • 10.0

Enorm snel, direct goed contact en snelle reacties op vragen!!

Door: Martin S
Datum: 25-06-2019

Top geregeld wederom!!!

 • 10.0

Wederom super geholpen door Michel en Halmar met ons krediet. Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn. Ze gaan voor de volle tevredenheid van de klant. Nogmaals heel erg bedankt weer. GJ

Door: MJW
Datum: 09-07-2019

duidelijk

 • 7.5

duidelijk, vriendelijk en zakelijk goed

Door: RJ Mulder
Datum: 11-07-2019

Heel goed behandel snel maklijk en?

 • 10.0

Heel goed behandel snel maklijk en duidelijk

Door: B.ozkan
Datum: 11-07-2019

Alles ging vlekkeloos super service en?

 • 10.0

Alles ging vlekkeloos super service en zeer klantvriendelijk. Geweldig team.

Door: R Radjkoemar
Datum: 21-07-2019

Top!

 • 10.0

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Door: Koerts
Datum: 22-07-2019

Lening op maat

 • 10.0

Uitstekend geholpen met een ongebruikelijke lening. DNKM heeft mijn specifieke situatie good in kaart gebracht, en heeft vervolgens met goed overleg een passende oplossing gevonden in een korte tijd.

Door: Areis2019
Datum: 22-07-2019

Alles goed geregeld

 • 10.0

Alles goed geregeld

Door: mevrouw van Kampen
Datum: 22-07-2019

Snel en behulpzaam

 • 10.0

Het afsluiten van de lening ging zeer snel en als je belde zijn ze zeer behulpzaam en vriendelijk. Super

Door: GAM Hekkenberg
Datum: 22-07-2019

Geweldige snelle afhandeling en zeer?

 • 10.0

Geweldige snelle afhandeling en zeer vriendelijk en duidelijk behulpzame medewerkers! Top!

Door: Rob van Emst
Datum: 24-07-2019

Hele goede service

 • 10.0

Hele goede service, betrouwbaar duidelijk verhaal en een snelle afwikkeling! Top!

Door: Monique Van Noort
Datum: 23-07-2019

prima snelle afhandeling

 • 10.0

prima snelle afhandeling

Door: JYM van der Kelen
Datum: 23-07-2019

Uitstekende site

 • 10.0

Uitstekende site! Na de aanvraag stapsgewijs op weg geholpen met de aanvoer van documenten. Mailverkeer prettig.

Door: Renault
Datum: 25-07-2019

prima snelle afhandeling

 • 10.0

prima snelle afhandeling

Door: JYM van der Kelen
Datum: 29-07-2019

Goede en snelle afhandeling ivm?oversluiten

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling ivm oversluiten dure bankrekening. En nieuwe financiering. Bij vragen ook telefonisch vriendelijke behandeling! De reguliere banken kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Door: Rob van Emst
Datum: 28-07-2019

Zeer tevreden met DNKM.

 • 10.0

Zeer tevreden met DNKM. Ze zitten er constant bovenop. Zodra de bank nog aanvullende gegevens nodig heeft bellen en mailen ze het gelijk en zodra je het upload word het direct naar de bank verstuurd en ze houden je netjes van alles op de hoogte. Bij ons was er veel aanvullende info nodig maar nadat het geaccepteerd was stond het geld een dag later op onze rekening.

Door: RP Baan
Datum: 28-07-2019

Super klantvriendelijk

 • 10.0

Super klantvriendelijk en goed en snel geholpen.. Een pluim

Door: SIJ Stappers
Datum: 30-07-2019

Digitale gegevens verwerking is echt top

 • 10.0

Digitale gegevens verwerking is echt top

Door: wim
Datum: 31-07-2019

Super geholpen

 • 10.0

Super geholpen, duidelijk, aardig, netjes weten wat de bank wil enz enz.

Door: Geen naam
Datum: 01-08-2019

Snel en beleefd behandeld

 • 7.5

Snel en beleefd behandeld

Door: G Westendorp
Datum: 04-08-2019

Super vriendelijk en heel duidelijk!

 • 10.0

Super vriendelijk en heel duidelijk!

Door: W Spaan
Datum: 04-08-2019

Lening aanvragen

 • 10.0

Snel en goed geregeld. Goede service!

Door: V.C
Datum: 04-08-2019

We hadden echt een financieel?

 • 10.0

We hadden echt een financieel probleempje met de enorme inzet en meedenken van het personeel was de lening in een middag geregeld

Door: Ron
Datum: 03-08-2019

Snelle service en prettige communicatie

 • 10.0

Snelle service en prettige communicatie

Door: Hc
Datum: 03-08-2019

Wat een uitstekende service

 • 10.0

Wat een uitstekende service! Helaas kan ik geen score van 1000 geven.

Door: A Wardak
Datum: 04-08-2019

Super snel geregeld en vriendelijk?

 • 10.0

Super snel geregeld en vriendelijk personeel

Door: pascalle
Datum: 11-08-2019

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

 • 10.0

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

Door: R.M.
Datum: 12-08-2019

Super snelle en goede service !

 • 10.0

Super snelle en goede service !

Door: Angelique Hagen
Datum: 12-08-2019

Uitstekend snel geholpen

 • 10.0

Uitstekend snel geholpen

Door: Evy
Datum: 12-08-2019

Vriendelijke service

 • 10.0

Vriendelijke service, snel geregeld

Door: Wilma
Datum: 13-08-2019

Ik werd goed op de hoogte gehouden van?

 • 10.0

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verwerkings proces.

Door: S Mamoun
Datum: 12-08-2019

Goede en snelle communicatie

 • 10.0

Goede en snelle communicatie, procesverloop duidelijk

Door: Ate
Datum: 13-08-2019

Super service en flexibiliteit!

 • 10.0

Zeer tevreden met reactiesnelheid, mogelijkheden en digitale aanpak! Top geregeld!

Door: Snel geholpen
Datum: 13-08-2019

Snelle en vakkundige behandeling van mijn aanvraag

 • 10.0

Snelle en vakkundige behandrling van mijn aanvraag. Response op emails erg vlug en duidelijk.

Door: E Hoet
Datum: 14-08-2019

Deskundig & professioneel!

 • 10.0

Deskundig en snel geïnformeerd. Prompte antwoorden en uitleg. Begeleiding gedurende looptijd lening.

Door: Freek Verzijl
Datum: 14-08-2019

Soepel verlopen prettige medewerkers

 • 10.0

Soepel verlopen prettige medewerkers

Door: Albert
Datum: 14-08-2019

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel en duidelijk

Door: FT
Datum: 19-08-2019

Top, snel en meedenkend!

 • 10.0

Echt fijn mee gedacht, goed, snel en goed op de hoogte gehouden. Persoonlijk contact

Door: Remko Koppelaar
Datum: 18-08-2019

Vriendelijke mensen en de financiering?

 • 10.0

Vriendelijke mensen en de financiering was heel snel geregeld en afgehandeld.

Door: Klant a.c dictus
Datum: 20-08-2019

Doen wat ze beloven.

 • 10.0

Doen wat ze beloven.

Door: Jos
Datum: 20-08-2019

Heel vriendelijk en snel geholpen door?

 • 10.0

Heel vriendelijk en snel geholpen door alle medewerkers.

Door: Arzu
Datum: 21-08-2019

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste?

 • 10.0

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste aanvraag tot uitbetaling.

Door: M.
Datum: 22-08-2019

snel en goed geregeld

 • 10.0

snel en goed geregeld

Door: cv
Datum: 24-08-2019

Zeer goed verzorgd

 • 10.0

Zeer goed verzorgd

Door: MS
Datum: 24-08-2019

Perfect en super vriendelijk geholpen

 • 10.0

Perfect en super vriendelijk geholpen, berichtgeving was snel en steeds up-to-date. Kunnen er vee van leren.

Door: dennis meutstege
Datum: 25-08-2019

Snelle service

 • 10.0

Snelle service

Door: De boer
Datum: 28-08-2019

De beste service die je kan wensen.

 • 10.0

De beste service die je kan wensen.

Door: A.J.G. van Bree
Datum: 28-08-2019

Snel geregeld

 • 10.0

Snel duidelijk wat de leenmogelijkheden zijn en snel geregeld. Ook al is het execution only (geen advies) was men snel bereikbaar bij vragen (telefonisch en mail).

Door: t-shirt
Datum: 28-08-2019

Duidelijke info en antwoorden

 • 7.5

Duidelijke info en antwoorden, snelle afhandeling.

Door: Lp
Datum: 02-09-2019

Gewoon goed.

 • 7.5

Gewoon goed.

Door: Kolor
Datum: 02-09-2019

Zeer goed geholpen

 • 10.0

Zeer goed geholpen, doen wat er van ze gevraagd word en denken met je mee

Door: R.C.G. Pappot
Datum: 03-09-2019

Duidelijk en snel geregeld

 • 10.0

Duidelijk en snel geregeld. Hier is zzp zijn normaal.

Door: Dirk
Datum: 05-09-2019

Vriendelijk snelle afhandeling

 • 10.0

Vriendelijk snelle afhandeling. Eenvoudig af te sluiten.

Door: heer en mevrouw uit Noord Holland
Datum: 10-09-2019

Je wordt snel en netjes geholpen.

 • 7.5

Je wordt snel en netjes geholpen.

Door: J.G Van Laanen
Datum: 16-09-2019

Super service echt ben zo tevreden met?

 • 10.0

Super service echt ben zo tevreden met hun manier van aanpak.

Door: RAMROEP
Datum: 16-09-2019

Snel en goed geregeld.

 • 10.0

Snel en goed geregeld.

Door: heer Uwuratuw
Datum: 16-09-2019

Zeker een aanrader

 • 10.0

Zeker een aanrader! Snelle terugkoppeling, ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenkend naar de meest gepaste oplossing. Cijfer: 10+

Door: R.P.
Datum: 17-09-2019

Snel en goed geholpen

 • 10.0

Snel en goed geholpen

Door: Chantal
Datum: 18-09-2019

Professioneel

 • 10.0

Professioneel. En inlevende medewerkers. Prima geholpen

Door: Henk
Datum: 18-09-2019

Vond het goed hoe ze met de gegevens om?

 • 7.5

Vond het goed hoe ze met de gegevens om gingen en dat je het maar niet zo ging en zeer vriendelijk ter woord gestaan

Door: Mies Strijker
Datum: 21-09-2019

Prima geholpen

 • 7.5

Prima geholpen

Door: Ben
Datum: 22-09-2019

Snelle en goede service

 • 7.5

Snelle en goede service, ook nadat de lening is afgesloten.

Door: G Verbeek
Datum: 22-09-2019

Weinig inspanning en snel resultaat

 • 7.5

snel en via een computer eenvoudig aanvragen afhandelen

Door: heer Jacobs
Datum: 24-09-2019

Alles was snel geregeld

 • 7.5

Alles was snel geregeld

Door: M Broenland
Datum: 23-09-2019

Snel en prettig

 • 10.0

Snel en prettig

Door: W.A, Smit
Datum: 24-09-2019

Snelle correcte afhandeling

 • 10.0

Snelle correcte afhandeling, precies volgens afspraak

Door: HAM Kleijnen
Datum: 24-09-2019

De benodigde documenten zouden sneller?

 • 5.0

De benodigde documenten zouden sneller gevraagd kunnen worden...voor de rest prima service...

Door: TS
Datum: 25-09-2019

goed

 • 7.5

goed, maar soms niet duidelijk

Door: heer Janssen
Datum: 27-09-2019

Top service

 • 10.0

Heel snel makkelijk. Top sercice

Door: Khan
Datum: 30-09-2019

Snelle en uiterst professionele hulp en?

 • 10.0

Snelle en uiterst professionele hulp en duidelijke communicatie

Door: H.J.E.
Datum: 01-10-2019

Ben zeer tevreden over de afwikkeling

 • 10.0

Ben zeer tevreden over de afwikkeling. Ook de mensen aan de telefoon waren zeer behulpzaam en vriendelijk.

Door: mevrouw Sabrina Kramer
Datum: 03-10-2019

Prima service.

 • 10.0

Prima, helder duidelijk en snel.

Door: De heer R. Koopman
Datum: 05-10-2019

Zeer tevreden

 • 7.5

Werd snel en vriendelijk geholpen

Door: Tevreden klant
Datum: 06-10-2019

Snel en hulpvaardig

 • 10.0

Snel en hulpvaardig

Door: Edwin Walberg
Datum: 07-10-2019

vlot en soepel geregeld

 • 10.0

vlot en soepel geregeld

Door: heer berndes
Datum: 06-10-2019

De Nederlandse Krediet maatschappij

 • 10.0

De Nederlandse Krediet maatschappij, vriendelijke mensen, helder en duidelijk , transparant, geen kleine letters waarmee je achteraf problemen zou kunnen krijgen. Snelle afhandeling binnen een week. Ik ben goed behandeld, goed tewoord gestaan met uitleg en ben blij met deze vriendelijke mensen van NKM. Zou anderen ook aanraden ! Groeten

Door: R Khemai
Datum: 07-10-2019

Vlot en goed

 • 10.0

Snel in communicatie, helder in de afspraken. Goed afgehandeld.

Door: Rob Reijman
Datum: 09-10-2019

Integriteit van het geld lenen

 • 10.0

Integer, deskundig, meedenkend en snel.

Door: IJGM Eilers
Datum: 09-10-2019

Een echte aaneader

 • 10.0

Een heel snelle, duidelijke service bij de afhandeling van onze lening. Een echte aanrader!!

Door: Dinka
Datum: 09-10-2019

Superservice

 • 10.0

Superservice, altijd snel, correct, meedenken en enorm vriendelijk!

Door: mevrouw Van Herwaarden
Datum: 12-10-2019

Zeer tevreden.

 • 10.0

Zeer tevreden over de snelle afhandeling.

Door: anoniem
Datum: 14-10-2019

Vriendelijk en zeer snel afgehandeld en?

 • 10.0

Vriendelijk en zeer snel afgehandeld en tegen een positieve rente

Door: heer Jager
Datum: 13-10-2019

Ik ben heel tevreden geweest met de?

 • 10.0

Ik ben heel tevreden geweest met de klantenservice van jullie en mijn aanvrag is snel bewerkt worden en heb aantwoord gekregen.

Door: christoph
Datum: 13-10-2019

Snel weer en goed geregeld.

 • 7.5

Snel weer en goed geregeld.

Door: H Helfensteijn
Datum: 15-10-2019

Snelle afhandeling door zeer?

 • 7.5

Snelle afhandeling door zeer vriendelijke medewerkers. TOP

Door: heer Jansen
Datum: 14-10-2019

Aanbevolen!

 • 10.0

uitstekende service!

Door: Almelo
Datum: 14-10-2019

Prettig in contact

 • 10.0

Prettig in contact Goede proces controle Houdt de klant van elke stap op de hoogte. Heldere communicatie Geen verrassingen Snelle reactie tijd

Door: Esther
Datum: 16-10-2019

Ben heel erg tevreden met de geleverde?

 • 10.0

Ben heel erg tevreden met de geleverde service, eenmaal de benodigde documenten aangeleverd werd snel een akkoord gegeven, en het geld snel op mijn rekening gestort. Raad deze aan.

Door: Tahar
Datum: 16-10-2019

Goede afhandeling

 • 7.5

Goede afhandeling

Door: Anoniem
Datum: 16-10-2019

Meer dan tevreden

 • 10.0

Meer dan tevreden, vriendelijk,snel en efficiënt.

Door: J.A.M van Beurden
Datum: 16-10-2019

Benadering is klantvriendelijk

 • 10.0

Benadering is klantvriendelijk. Het aanleveren van documenten en de overzichten van de status daarvan werkt snel en goed. Verrassend was wel dat na een eerste acceptatie in een later stadium alsnog andere documenten aangeleverd moesten worden waarvan in eerste instantie geen sprake was. Dit kwam wat verwarrend over. Maar ik ben all-over zeer tevreden!! Aanrader!

Door: C.M. Cramer
Datum: 17-10-2019

Transparant

 • 10.0

Transparant, meedenken, vriendelijk, snel!!

Door: klant
Datum: 19-10-2019

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling Goede service

Door: Nancy Van der Heijden
Datum: 19-10-2019

Super geholpen.

 • 10.0

Super geholpen.

Door: S Hoekstra
Datum: 20-10-2019

Snelle service en dagelijks op de?

 • 10.0

Snelle service en dagelijks op de hoogte gehouden hoe ver de aanvraag is

Door: J Venema
Datum: 22-10-2019

Fantastische en snelle afhandeling

 • 10.0

Fantastische en snelle afhandeling. Makkelijk in de aanvraag. Duidelijk.

Door: Danielle
Datum: 22-10-2019

prima service en afhandeling

 • 7.5

prima service en afhandeling

Door: tc boy
Datum: 21-10-2019

Prima geregeld allemaal

 • 7.5

Prima geregeld allemaal

Door: nico ockeloen
Datum: 21-10-2019

Prima bedrijf

 • 10.0

Prima bedrijf, met vlotte afhandeling!

Door: JL van Meteren
Datum: 21-10-2019

Goed en zeer snel super

 • 10.0

Goed en zeer snel super

Door: Klant R V/D LINDE
Datum: 21-10-2019

Snelle service

 • 10.0

Snelle service, goede communicatie.

Door: I van Reenen
Datum: 21-10-2019

Prima snelle service

 • 10.0

Prima snelle service

Door: Anne
Datum: 21-10-2019

Heel behulpzaam en duidelijke uitleg

 • 10.0

Heel behulpzaam en duidelijke uitleg

Door: H.S. Mohan
Datum: 23-10-2019

Snel en netjes

 • 10.0

Deze mensen houden van snel en goed werk, dit is een aanrader!!

Door: H P van Heek
Datum: 23-10-2019

Uitstekend service

 • 10.0

Uitstekend service, reacties en hulp!

Door: O Capracia
Datum: 23-10-2019

Deze dienstverlening werkt zoals men?

 • 7.5

Deze dienstverlening werkt zoals men zou verwachten. Juiste papieren indienen en het is voor elkaar. Hoop nog lange tijd met hen samen te werken.

Door: Louis Snoek
Datum: 23-10-2019

Denken mee

 • 10.0

Denken mee, helpen mee, goed en eerlijk contact

Door: Roelant
Datum: 23-10-2019

Snel en ook meedenkend!

 • 10.0

Snel en ook meedenkend!

Door: Boekhorst
Datum: 23-10-2019

Super snelle service

 • 10.0

Super snelle service . Vriendelijke medewerkers die direct tot actie overgaan . Het was snel geregeld allemaal

Door: Angelique Hagen
Datum: 26-10-2019

Een top team dat je help

 • 10.0

Een top team dat je help

Door: Klant
Datum: 26-10-2019

Uitstekende service

 • 10.0

Uitstekende service. Betrokken en denken met je mee over de juiste manier van financieren.

Door: Jorrit
Datum: 26-10-2019

Proffesioneel en snelle afhandeling

 • 10.0

Proffesioneel en snelle afhandeling. Top!

Door: Reineke Megens-Thissen
Datum: 26-10-2019

heel fijn en snel geholpen door Karen

 • 10.0

heel fijn en snel geholpen door Karen

Door: Klant
Datum: 28-10-2019

Netjes en snel geholpen

 • 10.0

Netjes en snel geholpen

Door: F.J. Krooswijk
Datum: 29-10-2019

Wij zijn zeer tevreden!

 • 10.0

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Michel Vrengoor heeft heel goed met onze wensen meegedacht en suggesties gegeven voor de inrichting van ons krediet.

Door: Brian
Datum: 29-10-2019

Zeer professioneel en snel kunnen?

 • 10.0

Zeer professioneel en snel kunnen handelen. We hadden het geld binnen twee werkdagen op onze rekening.

Door: Onbekend
Datum: 29-10-2019

Zeer goed en snel geholpen

 • 10.0

Zeer goed en snel geholpen

Door: R de Jong
Datum: 31-10-2019

Snelle reactie op de aanvraag en afhandeling

 • 10.0

Snelle reactie op de aanvraag en wijzigingen hiervan. Vlotte afhandeling van de gehele procedure.

Door: C.B.
Datum: 30-10-2019

Duidelijk en eerlijk verhaal.

 • 10.0

Duidelijk en eerlijk verhaal. Perfecte behandeling en afhandeling

Door: Monique Van Noort
Datum: 30-10-2019

Duidelijke en goede begeleiding

 • 10.0

Duidelijke en goede begeleiding

Door: Netz Marco
Datum: 02-11-2019

Hallo allemaal,

 • 10.0

Hallo allemaal, Mijn naam is Peter Cates uit Guatemala. Ik ben hier om te getuigen dat ik mijn krediet ontving van de heer Carlos Yamada, nadat ik verschillende keren een aanvraag had ingediend bij verschillende geldschieters die beloofden me te helpen, maar me nooit de lening hadden gegeven. Totdat een vriend me aan Mr. CARLOS YAMADA voorstelde, beloofde hij me te helpen en deed hij onmiddellijk wat hij beloofde. Ik had nooit gedacht dat er betrouwbare geldschieters zouden zijn totdat ik de heer CARLOS YAMADA ontmoette, die echt hielp met de lening en mijn overtuigingen veranderde. Ik weet niet of u een echte en dringende lening nodig hebt. Neem per e-mail contact op met de heer CARLOS YAMADA: e-mail: Bel of WhatsApp: +12093090243 uitgeven

Door: Halalilo Anthony
Datum: 02-11-2019

Zeer goed en snel geholpen

 • 10.0

Zeer goed en snel geholpen

Door: R de Jong
Datum: 31-10-2019

Goede service

 • 10.0

Goede service. Denken mee en houden je op de hoogte van ontwikkeling.

Door: Marwan
Datum: 31-10-2019

Snelle reactie op de aanvraag en afhandeling

 • 10.0

Snelle reactie op de aanvraag en wijzigingen hiervan. Vlotte afhandeling van de gehele procedure.

Door: C.B.
Datum: 30-10-2019

Duidelijk en eerlijk verhaal.

 • 10.0

Duidelijk en eerlijk verhaal. Perfecte behandeling en afhandeling

Door: Monique Van Noort
Datum: 30-10-2019

heel fijn en snel geholpen door Karen

 • 10.0

heel fijn en snel geholpen door Karen

Door: Klant
Datum: 28-10-2019

Super snelle service

 • 10.0

Super snelle service . Vriendelijke medewerkers die direct tot actie overgaan . Het was snel geregeld allemaal

Door: Angelique Hagen
Datum: 26-10-2019

Proffesioneel en snelle afhandeling

 • 10.0

Proffesioneel en snelle afhandeling. Top!

Door: Reineke Megens-Thissen
Datum: 26-10-2019

Alles professioneel en snel behandeld

 • 10.0

Alles professioneel en snel behandeld

Door: R Prodi
Datum: 24-10-2019

Uitstekend service

 • 10.0

Uitstekend service, reacties en hulp!

Door: O Capracia
Datum: 23-10-2019

Netjes en snel geholpen

 • 10.0

Netjes en snel geholpen

Door: F.J. Krooswijk
Datum: 05-11-2019

Super goed geholpen

 • 10.0

Super goed geholpen. Ze denken met je mee en adviseren pro-actief!

Door: Danny
Datum: 05-11-2019

Top begeleiding van A tot Z.

 • 10.0

Goede begeleiding tijdens de aanvraag alsmede de afhandeling van gevraagde persoonlijke lening.

Door: JPW van Limpt
Datum: 04-11-2019

Goed geholpen.

 • 7.5

Goed geholpen.

Door: HLC Pasmans
Datum: 05-11-2019

Zeer goed

 • 10.0

Zeer goed, deskundig en snel. Communicatie en voortgang is uitmuntend.

Door: Dennie
Datum: 05-11-2019

Excellent

 • 10.0

Ik heb een uitstekende ervaring achter de rug met de Nederlandse kredietmaatschappij. Samenvattend: snel, vakkundig, transparant maar vooral ? getting things done ?. Je wilt een X bedrag lenen met een aflossing van een X bedrag per maand. Kan je het allesomvattend betalen ? Ja , ok. Financiering akkoord en het geld staat binnen no time op je rekening. Geen gezeur, maar vooral een meedenkende organisatie die niet zwart/ wit beoordeeld maar ook inzicht heeft in een ?grijs? gebied. Dankjewel

Door: Nathalie
Datum: 06-11-2019

Lening met lage rente

 • 10.0

Alles was heel snel geregeld: 2 bestaande leningen omgezet in leningen met een lagere rente. Ook konden we het extra bedrag lenen dat wij in gedachten hadden.

Door: Lianda Lips
Datum: 06-11-2019

Goed

 • 10.0

Goed.............

Door: P
Datum: 06-11-2019

Snel en goede duidelijke antwoorden op?

 • 10.0

Snel en goede duidelijke antwoorden op al je vragen.

Door: Gerrit van Urk
Datum: 09-11-2019

Goede uitleg gekregen en een top?

 • 10.0

Goede uitleg gekregen en een top service, Wij zijn heel tevreden.

Door: Tamara Konjetic
Datum: 09-11-2019

Zeer snelle werkwijze en goede afhandeling!

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden over jullie snelle service. Binnen een week was alles naar wens geregeld. De manier van handelen is heel eenvoudig en duidelijk.

Door: I.P. Baas
Datum: 11-11-2019

Goede en eerlijke adviezen

 • 10.0

Goede en eerlijke adviezen. Servicegericht en betrouwbaar.

Door: NTMH
Datum: 11-11-2019

Snel en duidelijk!

 • 10.0

Snel en duidelijk!

Door: Emma
Datum: 11-11-2019

Persoonlijk

 • 10.0

Alles wordt online geregeld. Toch geeft het een heel persoonlijk tintje. Personeel kundig en denkt mee en altijd even vriendelijk. Alles weer zo geregeld. Super.

Door: Dirk
Datum: 13-11-2019

Bedankt

 • 10.0

Bedankt, voor alles

Door: H Sacma
Datum: 12-11-2019

Oversluiting, lage rente

 • 10.0

Oversluiting met een lage rente en duidelijke en snelle communicatie. Top!

Door: Anoniem
Datum: 13-11-2019

Zeer tevreden binnen enkele dagen ?

 • 10.0

Zeer tevreden binnen enkele dagen alles geregeld

Door: J van der Heijde
Datum: 13-11-2019

Vriendelijk en correct geholpen

 • 10.0

Vriendelijk en correct geholpen

Door: Struik
Datum: 13-11-2019

Super goed gehandeld en voelt erg?

 • 10.0

Super goed gehandeld en voelt erg betrouwbaar.

Door: D Van Beek
Datum: 16-11-2019

Ik ben heel tevreden

 • 10.0

Ik ben heel tevreden

Door: B Gersamia
Datum: 18-11-2019

Heldere en vriendelijke communicatie

 • 10.0

Heldere en vriendelijke communicatie. Verder duidelijke site waarop je het hele aanvraagproces op de voet kunt volgen.

Door: A. Boonen
Datum: 17-11-2019

Fijn en snel geholpen

 • 7.5

Snel en goed geholpen

Door: Corine Ligt
Datum: 18-11-2019

vlotte afhandeling nadat alle gegevens?

 • 10.0

vlotte afhandeling nadat alle gegevens ingeleverd waren uitbetaling na 1 werkdag

Door: petra prins
Datum: 19-11-2019

Prima service

 • 10.0

Prima service. Snel afgehandeld

Door: Meneer Link
Datum: 20-11-2019

Snel

 • 10.0

Snel. Vriendelijk. Behulpzaam. En een schiep rente tarief.

Door: Mark Dumee
Datum: 22-11-2019

Prima

 • 10.0

Prima, vriendelijk en snel geholpen!

Door: Liza
Datum: 21-11-2019

Super snel

 • 10.0

Super snel, vriendelijk, reageert heel snel op alle manieren om je te zeggen als er een stuk ontbreekt. Hun kregen voor elkaar wat ons niet lukte, een goedkopere kredietverstrekker zoeken die onze dure oude lening wou overnemen. Het bespaard ons ruim 4jaren minder aflossen voor maar ?40 meer per maand. Met een gerust hart op naar ons pensioen.

Door: Molenaar
Datum: 23-11-2019

Goeie service duidelijke uitleg en?

 • 10.0

Goeie service duidelijke uitleg en goeie bereikbaarheid van de medewerkers

Door: Katinka
Datum: 23-11-2019

duidelijke informatie

 • 10.0

zeer snelle en duidelijke informatie en hoge behulpzaamheid

Door: Driessen
Datum: 25-11-2019

Snel

 • 10.0

Snel, vriendelijk alles afgehandeld

Door: GMJ Ackermans
Datum: 24-11-2019

Vriendelijk, deskundig en snel

 • 10.0

De communicatie verliep soepel, de medewerkers waren zeer vriendelijk, deskundig en snel. Het is de eerste keer dat ik een lening aanga en zou de NKM zeker aanraden.

Door: E.B.
Datum: 24-11-2019

Super geholpen

 • 10.0

Super geholpen

Door: Rob Verschoor
Datum: 24-11-2019

Prima service!

 • 10.0

Snelle reactie naar aanleiding van mijn aanvraag. Correcte en snelle afhandeling van de aanvraag

Door: Rose Van Veenendaal
Datum: 26-11-2019

Zeer correct en vlot geregeld

 • 10.0

Zeer correct en vlot geregeld. Prima online oplossing voor delen van alle informatie.

Door: John
Datum: 26-11-2019

Mooie eerste ervaring en erg tevreden over service

 • 10.0

Uitstekende ervaring. Eenvoudig proces met snelle positieve uitkomst. Erg tevreden.

Door: M.G.J. Marijnissen
Datum: 27-11-2019

Alles was snel en goed geregeld

 • 10.0

Alles was snel en goed geregeld

Door: Anoniem
Datum: 26-11-2019

Prima

 • 10.0

Prima, goed en snel geholpen

Door: C Schermer
Datum: 26-11-2019

Snelle en betrouwbare service

 • 10.0

Snelle en betrouwbare service, huisbank kan hier niet aan tippen

Door: S.G. de Jong
Datum: 27-11-2019

Goede service

 • 10.0

Goede service, duidelijke informatie, heldere begeleiding en snelle doorlooptijd.

Door: Klant
Datum: 27-11-2019

Goed geholpen

 • 10.0

Goed geholpen Duidelijk en netjes en zoals gezegd heel snel geregeld.

Door: Kasimi
Datum: 27-11-2019

Bent u op zoek naar een zakelijke?

 • 10.0

Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, risicokapitaal enz., Of is u om een ??of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financiële instelling. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik heb een financieringsaanbod voor bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: joshuabenloancompany @ gmail .com

Door: Sandra Lopez
Datum: 29-11-2019

Prima begeleiding bij aanvraag krediet.

 • 10.0

Prima begeleiding bij aanvraag krediet. Vooral Rosita krijgt een dikke 10 voor haar meedenken en begeleiding in deze.

Door: henrie heuvink
Datum: 30-11-2019

Snel

 • 10.0

Snel, efficiënt en heldere duidelijke commundicatie Top!

Door: Koerts
Datum: 03-12-2019

Zeer snelle respons en ook direct?

 • 10.0

Zeer snelle respons en ook direct antwoord op je vragen.

Door: Martin
Datum: 03-12-2019

Goed en snel geholpen

 • 7.5

Goed en snel geholpen. Klantvriendelijk riendelijke.

Door: C.E. Isidora
Datum: 03-12-2019

Deskundige afhandeling

 • 10.0

Deskundige afhandeling. Duidelihke communicatie.

Door: M.J. de Heer Kloots
Datum: 02-12-2019

Goede service

 • 10.0

Snel, duidelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Erg tevreden!

Door: Naomi
Datum: 04-12-2019

Perfect Service!

 • 10.0

Perfect, supersnel binnen 24 uur alle documenten geleverd binnen dezelfde dag een aanbod gekregen en binnen letterlijk 72 uur kreeg ik het uitgekeerd! super vriendelijk en denken mee naar het beste optie!

Door: klant
Datum: 03-12-2019

Perfect!!!

 • 10.0

We zijn heel goed geholpen door jullie. Zeker de moeite waard om aan andere door te geven !!

Door: Theo
Datum: 03-12-2019

Heel snel en behulpzaam

 • 10.0

Heel snel en behulpzaam, toppie, No nonsens. Binnen 2 dagen alles geregeld.

Door: Babara White
Datum: 06-12-2019

Nette correcte behandeling

 • 7.5

Nette correcte behandeling. Erg vlot en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Door: Kees
Datum: 08-12-2019

zeer snelle en correcte afhandeling ?

 • 10.0

zeer snelle en correcte afhandeling met een enkel contactmoment na ontvangst van de stukken m.b.t. krediet aanvraag. Een klein punt van aandacht was het verschil in incassodatum genoemd door DKNM en DEFAM, dit dan na afronding van de aanvraag.

Door: anoniem
Datum: 09-12-2019

Ja erg goed en blij mee

 • 10.0

Ja erg goed en blij mee

Door: eefje
Datum: 09-12-2019

Snelle afhandeling...zeer tevreden

 • 10.0

Snelle afhandeling...zeer tevreden

Door: Y Scheppink
Datum: 11-12-2019

Zeer tevreden over snelle verwerking?

 • 10.0

Zeer tevreden over snelle verwerking van offerte-aanvraag en krediet

Door: Jolanda
Datum: 10-12-2019

Laatste fase heb ik 3 keer offertes?

 • 7.5

Laatste fase heb ik 3 keer offertes moeten tekenen/ indienen. Anders 5 sterren!

Door: heer De Kinder
Datum: 11-12-2019

Simpel en eenvoudig om af te sluiten

 • 10.0

Simpel en eenvoudig om af te sluiten. Regels zijn duidelijk.

Door: Peter H
Datum: 11-12-2019

een lening aangevraagd via de?Nederlandsekredietmaatschappij

 • 10.0

een lening aangevraagd via de nederlandse kredietmaatschappij Super snel dat alles geregeld was. Dit is echt een aanrader en ook door de telefoon super netjes en mee denkend.

Door: Peter Van Bruchem
Datum: 11-12-2019

Geweldige en duidelijke service

 • 10.0

Geweldige en duidelijke service

Door: O Dasic
Datum: 12-12-2019

Duidelijke en snelle afhandeling.

 • 10.0

Duidelijke en snelle afhandeling. Vriendelijke mensen die zeer behulpzaam zijn.

Door: Smithuis
Datum: 15-12-2019

Zeer goed geholpen

 • 10.0

Zeer goed geholpen. Ook de meest gunstige oplossing. Verder niet allerlei uitgebreide vragenlijsten moeten invullen.

Door: Harm frolibg
Datum: 14-12-2019

Heel vriendelijk

 • 10.0

Heel vriendelijk, snelle afhandeling en goed advies !

Door: W Spaan
Datum: 16-12-2019

Snelle en goede service

 • 7.5

Snelle en goede service

Door: Chantalle van den Corput
Datum: 16-12-2019

Okat

 • 7.5

Heel goed gegaan. Dank je

Door: MSP Vrijsen
Datum: 17-12-2019

Goed geregeld

 • 10.0

Goed geregeld

Door: H Trip
Datum: 17-12-2019

Zeer goed behanddeld

 • 10.0

Zeer goed behanddeld

Door: William Nijholt
Datum: 16-12-2019

Snel en goed geholpen!

 • 10.0

Snel en goed geholpen!

Door: SCR Matarazzi
Datum: 18-12-2019

Vriendelijk en snel geholpen :)

 • 10.0

Vriendelijk en snel geholpen :)

Door: Aleksandra Zurawska
Datum: 18-12-2019

De afhandeling was uiteindelijk goed.

 • 7.5

De afhandeling was uiteindelijk goed. Punt van kritiek is dat de aangeleverde stukken in eerste instantie onvolledig en onjuist waren terwijl we bij navraag of alles in orde was te horen kregen dat alles oké was.

Door: Jan V.
Datum: 21-12-2019

Keurig en snel geregeld

 • 7.5

Keurig en snel geregeld

Door: Nico van Holst
Datum: 21-12-2019

Hallo iedereen

 • 10.0

Hallo iedereen Mijn naam is Lyonorah Mathenge uit Guatemala City, Guatemala. Ik ben hier om te getuigen dat ik mijn krediet ontving van de heer Carlos Yamada, nadat ik verschillende keren een aanvraag had ingediend bij verschillende geldschieters die beloofden me te helpen, maar nooit de lening hadden aangevraagd. Tot een vriend me aan Mr. CARLOS YAMADA voorstelde, beloofde hij me te helpen en deed hij onmiddellijk wat hij beloofde. Ik had nooit gedacht dat ik betrouwbare geldschieters had totdat ik de heer CARLOS YAMADA ontmoette, die me echt hielp met de lening en mijn overtuigingen aanpaste. Ik weet niet of u een echte en dringende lening nodig hebt. Neem per e-mail contact op met de heer CARLOS YAMADA: Bel of WhatsApp: +15103197792

Door: Halalilo Anthony
Datum: 21-12-2019

Geld lenen is niet leuk, maar met DNKM ...

 • 10.0

Het is nooit leuk om geld te moeten lenen. Soms kom je er niet onderuit. Dan is DNKM een welkome hulp bij het krijgen van die lening. Snel gebeld om wensen door te spreken, vriendelijk en geduldig geholpen. Opgeleverde documenten worden door DNKM grondig en kritisch bekeken, maar met de juiste uitleg wordt er verder niet onnodig moeilijk gedaan. En toen kreeg ik de volgende dag een mail dat de leverende bank de lening had goedgekeurd. Het geld stond een paar uur later op mijn rekening. De DNKM is een verademing vergeleken met bijvoorbeeld Freo. Bedankt voor de goed service!

Door: Peter
Datum: 23-12-2019

Topteam

 • 10.0

Top hoe jullie altijd alles zo snel en goed regelen!!

Door: J de vries
Datum: 23-12-2019

Was snel en netjes geregeld en?

 • 7.5

Was snel en netjes geregeld en afgehandeld.

Door: S.M Lange
Datum: 23-12-2019

Prima en keurige afhandeling

 • 10.0

Prima en keurige afhandeling

Door: RHWM Kneepkens
Datum: 23-12-2019

Overzichtelijk, snel, behulpzaam, aanrader.

 • 10.0

Snelle reaktie, geduldige mensen, behulpzaam, zodra alles rond is heb je de volgende werkdag het geld op je bankrekening zonder poespas. Ze maken gebruik van een overzichtelijke website waarin je makkelijk alle nodige documenten kan uploaden in een duidelijk overzicht. Een aanrader voor iedereen. Enige wat mij opviel was de levensverzekering die verplicht is !

Door: Marco Petersen
Datum: 24-12-2019

Prima service en erg snel

 • 10.0

Prima service en erg snel

Door: Martin S
Datum: 24-12-2019

Heel goed geholpen heel duidelijk in?

 • 10.0

Heel goed geholpen heel duidelijk in Alles . Geld stond snel op de rekening tegen een zeer interessante rente wat een andere tussen persoon Niet lukte kregen hun snel voor elkaar ??

Door: Martin Grinwis
Datum: 25-12-2019

Prima en snelle service!

 • 10.0

Prima en snelle service!

Door: AV
Datum: 29-12-2019

Is allemaal snel en naar volle?

 • 10.0

Is allemaal snel en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Door: karel pelzer
Datum: 28-12-2019

Snel en transparant

 • 10.0

Hun bemiddeling was snel en transparant. Heb een paar leningen goedkoop kunnen oversluiten.

Door: Arjen N
Datum: 29-12-2019

Snelle en vriendelijke reactie

 • 10.0

Snelle en vriendelijke reactie. Op het moment dat er voor mij iets niet duidelijk was werd ik meteen gebeld en uitgelegd. Zeer professioneel!

Door: H.W.J. D de Koning
Datum: 31-12-2019

Snel geregeld en persoonlijk contact

 • 10.0

Snel geregeld en persoonlijk contact

Door: SADK Kana
Datum: 02-01-2020

Erg goede service en begeleiding.

 • 10.0

Erg goede service en begeleiding.

Door: Hondenschool "Ik wil een gehoorzame hond"
Datum: 01-01-2020

Super snel en goed georganiseerd.

 • 10.0

Super snel en goed georganiseerd.

Door: LWD Bijloo
Datum: 06-01-2020

Fantastisch bedrijf

 • 10.0

Fantastisch bedrijf, snel handelen met digitaal dossier. Bij vragen bellen ze je direct op, korte tijdslijnen en duidelijke communicatie. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Door: P. Van der Tuin
Datum: 07-01-2020

Snelle actie

 • 10.0

Snelle actie

Door: Rolf
Datum: 08-01-2020

Snel en vriendelijk geholpen

 • 10.0

Snel en vriendelijk geholpen. Makkelijk om aan te vragen.

Door: Els
Datum: 11-01-2020

Snel

 • 10.0

Snel! Makkelijk alles via DNKM.

Door: H Kaya
Datum: 12-01-2020

Snelle afwikkeling en vriendelijk?

 • 10.0

Snelle afwikkeling en vriendelijk geholpen

Door: Dick Gijsenbergh
Datum: 14-01-2020

Prima bedrijf.Gewoon doen!

 • 10.0

Prima bedrijf.Gewoon doen!

Door: D.C
Datum: 14-01-2020

Toppie

 • 10.0

Toppie Behandeld Prima service Alles super

Door: Michel Kordowiner
Datum: 15-01-2020

Alles is snel en goed afgehandeld

 • 10.0

Alles is snel en goed afgehandeld

Door: F Visser
Datum: 18-01-2020

Mensen met kennis van zaken

 • 10.0

Zeer vriendelijke mensen, zeer snel geholpen.

Door: Hans
Datum: 20-01-2020

Uitstekende dienstverlening

 • 10.0

Uitstekende dienstverlening.

Door: R K.
Datum: 20-01-2020

Professioneel

 • 10.0

Professioneel, vriendelijk en snel.

Door: W Huisman
Datum: 22-01-2020

Really prompt and helpful

 • 10.0

Really prompt and helpful

Door: R Kanodia
Datum: 22-01-2020

Opnieuw een hele goede ervaring gehad?

 • 10.0

Opnieuw een hele goede ervaring gehad bij DNKM. Bedankt Halmar & team!

Door: Serhat
Datum: 22-01-2020

Zeer goede service

 • 10.0

Zeer goede service. Website is overzichtelijk. Kwaliteit staat naar mijn inziens hoog in het vaandel. Via mail en telefonisch goed en zeer klantvriendelijk en duidelijk geholpen. De afhandeling is ook vlot gegaan, ik ben heel tevreden!

Door: E.A. Swemmer
Datum: 21-01-2020

persoonlijke lening

 • 10.0

erg vlotte afhandeling, altijd net te woord gestaan.

Door: anoniem
Datum: 22-01-2020

Correcte afhandeling

 • 10.0

Correcte afhandeling. Prima software om informatieproces te ondersteunen.

Door: P. Pannevis
Datum: 23-01-2020

Goed en snel geholpen

 • 10.0

Goed en snel geholpen! Zeer helder tegen de beste rente! Niets meer aan toe te voegen!

Door: NJMA Seegers
Datum: 24-01-2020

Snel

 • 10.0

Snel, duidelijk en behulpzaam; top!

Door: Jorge Wolters Gregorio
Datum: 26-01-2020

Ik ben door iedere medewerker van De?

 • 10.0

Ik ben door iedere medewerker van De Nederlandse Krediet Maatschappij super geholpen! Ze denken mee en willen alleen maar wat het beste en juiste is voor de klant. Chapeau voor jullie service. Mvg Celine

Door: Celine F.
Datum: 26-01-2020

Snel en vakkundig geholpen

 • 10.0

Snel en vakkundig geholpen

Door: Tino
Datum: 27-01-2020

Geweldig om jullie goed lopende proces?

 • 10.0

Geweldig om jullie goed lopende proces te ervaren. Zonder persoonlijk/direct klantcontact hebben jullie mij geholpen. Voor mij is dat een prettige manier en kom ik graag bij jullie terug als ik iets nodig ben.

Door: Richard
Datum: 28-01-2020

Ben erg tevreden over de service

 • 10.0

Ben erg tevreden over de service, gebruik website om stukken aan te leveren en duidelijkheid over de dienstverlening. Ook de snelheid van afhandeling en service stel ik op prijs. Medewerkers zijn bovendien erg vriendelijk.

Door: Monique Schoonen
Datum: 02-02-2020

Goede service duidelijke uitleg en?

 • 10.0

Goede service duidelijke uitleg en snelle afhandeling

Door: W. van der Linden
Datum: 01-02-2020

Geweldig goed het ging om een lenging?

 • 10.0

Geweldig goed, het ging om een lening voor een caravan deze aanschaf mislukte en wij moesten het bedrag reserveren om op zoek te gaan naar een andere caravan dit heeft nog lang geduurd dit was geen probleem en een paar maanden is dit gelukt dankzij de n.k.b. Geweldig verdiend een dikke 10

Door: A.M.C Duin
Datum: 03-02-2020

Ik ben zeer tevreden met de service

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden met de service. Vriendelijk, snel en alles prima geregeld.

Door: JC Reuvers
Datum: 03-02-2020

Snel en Super service !!

 • 10.0

Wat een ontzettende goede service hebben wij hier gehad. Op dinsdag de aanvraag ingediend en op donderdag hadden wij het geld al serieus op de rekening. Je aanvraag kun je goed volgen via de stappen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en vooral vriendelijk! Wij zijn echt bijzonder tevreden.

Door: Anoniem
Datum: 03-02-2020

Prima service en juiste snelheid

 • 10.0

Prima service en juiste snelheid

Door: Ashwin Mohan
Datum: 03-02-2020

Ik ben zeer tevreden

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden! De procedure loopt vlot en simpel, er wordt gedaan wat er beloofd wordt en de mensen die ik aan de telefoon heb gehad waren vriendelijk, to-the-point en deskundig. Hulde!

Door: Machiel de Vries
Datum: 05-02-2020

Hele fijne ervaring

 • 10.0

Hele fijne ervaring, ben ontzettend goed geholpen. Fijne medewerkers kijken wat voor jou het beste is, denken met jou mee. Maar geven geen advies. Terwijl andere banken nee zeggen hier wel een lening gekregen.

Door: Anoniem
Datum: 05-02-2020

Het aanvragen van een lening vond ik?

 • 5.0

Het aanvragen van een lening vond ik wat te lang duren. Elke dag moesten er weer stukken worden toegevoegd. In totaal heeft de aanvraag 5 dagen geduurd.

Door: Rudie Veldhuizen
Datum: 05-02-2020

Op een fatsoenlijke manier een snelle?

 • 10.0

Op een fatsoenlijke manier een snelle afhandeling. Contactpersonen als zeer prachtig ervaren

Door: D.J Renken
Datum: 04-02-2020

Prima en snel en klantvriendelijk

 • 7.5

Prima en snel en klantvriendelijk, prettig contact

Door: B v d luit
Datum: 04-02-2020

Jullie zijn top alles zo snel geregeld?

 • 10.0

Jullie zijn top alles zo snel geregeld dank je wel

Door: EEH Olthoff
Datum: 04-02-2020

Goed en snel geholpen en heldere?

 • 10.0

Goed en snel geholpen en heldere voorwaarden.

Door: P J Preenen
Datum: 04-02-2020

Vriendelijke mensen

 • 10.0

Vriendelijke mensen. Alles verliep snel Wij zijn goed tevreden

Door: P Tyssen
Datum: 06-02-2020

Hart voor de klanten

 • 10.0

Na vele gezeur toch wel een alternarief gevonden.

Door: Prince
Datum: 05-02-2020

Professioneel

 • 10.0

Snel, denken goed mee & professioneel.

Door: Rutger
Datum: 05-02-2020

Ontzettend aardige

 • 10.0

Ontzettend aardige, behulpzame en meewerkende klatenservice. Binnen no time was het allemaal geregeld.

Door: J.
Datum: 05-02-2020

Prima hulp en meedenken

 • 10.0

Prima hulp en meedenken

Door: MA
Datum: 07-02-2020

Erg goed geholpen

 • 10.0

Erg goed geholpen

Door: Ben
Datum: 06-02-2020

Super geholpen

 • 10.0

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Door: Frans
Datum: 09-02-2020

Hele goede service en begeleiding.

 • 10.0

Hele goede service en begeleiding. Alles duidelijk tot in de afronding toe.

Door: I.P. Baas
Datum: 08-02-2020

Beste bemiddelaars!

 • 10.0

Meest persoonlijke ervaring ever. Ook heel bijzonder dat je elke keer een indicatie krijgt over wanneer zij zullen reageren, wat ze vervolgens waarmaken. Thanks DNKM!

Door: Ramled
Datum: 09-02-2020

Goede service

 • 10.0

Prima service

Door: PPJ Gelens
Datum: 10-02-2020

Snel en professioneel

 • 10.0

Snel en professioneel, totaal niet opdringerig.

Door: A Chouadah
Datum: 10-02-2020

Snel

 • 10.0

Snel, goed en correct behandeld.

Door: Ron Kempe
Datum: 12-02-2020

Netjes geholpen toch zeer nuttig advies?

 • 10.0

Netjes geholpen toch zeer nuttig advies snel geregeld

Door: Wolswijk Fer
Datum: 11-02-2020

Duidelijk en helder

 • 7.5

Duidelijk en helder. Je weet precies waar je aan toe bent

Door: R Jansen
Datum: 11-02-2020

Duidelijk en snel geregeld.

 • 10.0

Duidelijk en snel geregeld.

Door: ME
Datum: 12-02-2020

Sne en de duidelijk

 • 10.0

Snel, duidelijk en denken mee

Door: Otto
Datum: 12-02-2020

Aanrader!!!

 • 10.0

De Nederlandse Kredietmaatschappij raden wij een ieder aan. Top bedrijf! Klantvriendelijk, Meedenkend, Servicegericht, Snelle service/afhankelijk, Professionele personeel.

Door: Zeer tevreden klanten
Datum: 12-02-2020

Vriendelijk en duidelijk en behulpzaam

 • 10.0

Vriendelijk en duidelijk en behulpzaam. Snelle afhandeling

Door: E Hoet
Datum: 15-02-2020

Vriendelijk en goed geadviseerd

 • 7.5

Vriendelijk en goed geadviseerd, zeer snel afgehandeld.

Door: F Sonmezdag
Datum: 16-02-2020

Snel geregeld!

 • 10.0

Duidelijke voorwaarden, heldere uitleg, makkelijk en snel contact.En super snel geregeld.Top!

Door: L Roelofse
Datum: 16-02-2020

Prima service!

 • 10.0

Snel, duidelijk en professioneel

Door: Anoniem
Datum: 16-02-2020

Uitstekende service

 • 10.0

Uitstekende, deskundige en zeer snelle afhandeling van de financieringsaanvraag. Een beter (goedkoper) aanbod ontvangen.

Door: Anoniem
Datum: 18-02-2020

fantastische service op maat!!

 • 10.0

fantastische service op maat!!

Door: Klant
Datum: 18-02-2020

Erg behulpzame en vakbekwame mensen.

 • 10.0

Erg behulpzame en vakbekwame mensen.

Door: T Snel
Datum: 18-02-2020

Prima

 • 10.0

Prima, snel en duidelijk

Door: Pbv01
Datum: 20-02-2020

Goede en snelle dienstverlening

 • 7.5

Het gaat snel en er wordt meegedacht, echter geven niet alle medewerkers dezelfde informatie. Dat maakt het soms lastig, wat er dan nog moet gebeuren. Verder altijd tevreden over hun manier van werken. Het is prettig en snelle reacties per mail en telefoon.

Door: Monique Hoogenboom
Datum: 19-02-2020

Erg snel en duidelijk

 • 10.0

Goede service, duidelijk en snelle communicatie. De site is verder ook makkelijk in gebruik!

Door: DG
Datum: 19-02-2020

Heel goed geholpen goede service,ze?

 • 10.0

Heel goed geholpen goede service,ze staan je altijd te woord. Top

Door: RA Vanhove
Datum: 22-02-2020

Goed en snel geholpen voor de aanvraag?

 • 7.5

Goed en snel geholpen voor de aanvraag van een lening. En goed op de hoogte gehouden van gang van zaken. Tot dat de lening rond was

Door: RS Harcharan
Datum: 22-02-2020

Snel

 • 10.0

Snel, eerlijk en betrouwbaar.

Door: M.C.
Datum: 24-02-2020

super

 • 10.0

super, snel.

Door: S Gozen
Datum: 25-02-2020

Zeer gemakkelijk indienen en alerte?

 • 10.0

Zeer gemakkelijk indienen en alerte reacties bij onvolkomenheden.

Door: K.H. Ottens
Datum: 25-02-2020

beste kredietverstrekker

 • 10.0

We werden heel duidelijk op de hoogte gehouden en het was ook snel geregeld nadat alle gegevens verstuurd waren!

Door: J De Wildt
Datum: 25-02-2020

Top!

 • 10.0

Duidelijke, snelle en makkelijke werkwijze.

Door: Myrthe
Datum: 24-02-2020

Snelle reactie

 • 7.5

Snelle reactie

Door: verzin je niet
Datum: 25-02-2020

Vriendelijke meedenkende medewerkers!

 • 7.5

Vriendelijke meedenkende medewerkers!

Door: Ingrid
Datum: 26-02-2020

Goed bereikbaar voor vragen via mail of..

 • 10.0

Goed bereikbaar voor vragen via mail of telefonisch!

Door: Anneline Mesken
Datum: 26-02-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling

Door: J.A.L. Smulders
Datum: 01-03-2020

Fantastische service en binnen twee?

 • 10.0

Fantastische service en binnen twee dagen alles geregeld. Dit is al de twee keer dat ze iets voor ons regelen en altijd naar volle tevredenheid!

Door: Angelique
Datum: 29-02-2020

Heel vriendelijk en met een?

 • 10.0

Heel vriendelijk en met een persoonlijke aandacht !

Door: Wim
Datum: 02-03-2020

Snel en prettig persoonlijk contact

 • 10.0

Snel, duidelijk en bereid om even te helpen. Deze mensen pakken ook gewoon even de telefoon om te melden dat de bank een dagje langer nodig heeft.

Door: Johan
Datum: 04-03-2020

Eerlijk en helder!!

 • 10.0

Eerlijk en helder!!

Door: R Fransen
Datum: 03-03-2020

Een bedrijf die doen wat ze zeggen.

 • 7.5

Van het begin tot het eind een goede en prettige behandeling cq service gekregen.

Door: R Duut
Datum: 03-03-2020

Super geholpen en zeer snel

 • 10.0

Super geholpen en zeer snel. Top

Door: Patrick
Datum: 05-03-2020

Snel en behulpzaam!

 • 10.0

Snel en behulpzaam!

Door: customer
Datum: 04-03-2020

Service uitstekend

 • 10.0

Service uitstekend, snelle reactie telefonisch goed te bereiken

Door: W Braam
Datum: 05-03-2020

echt super kerdietmaatschappij,via de?

 • 10.0

echt super kerdietmaatschappij,via de mail kun je alle jou gegevevens uploaden echt handig.

Door: klant
Datum: 05-03-2020

Dank voor jullie snelle afhandeling en?

 • 10.0

Dank voor jullie snelle afhandeling en klantgerichtheid.

Door: S. Keshavari
Datum: 07-03-2020

Professioneel en correct

 • 10.0

Professioneel en correct Fijn contact, goede site, snelle procedures en alles binnen paar dagen geregeld.

Door: Pascal Verburg
Datum: 07-03-2020

alles netjes en snel geregeld.

 • 10.0

alles netjes en snel geregeld. mensen zijn heel vriendelijk en beleefd.

Door: A Zurawska
Datum: 09-03-2020

prima service

 • 10.0

Zeer snel, professioneel, vriendelijk en netjes afgehandeld.

Door: Ben
Datum: 09-03-2020

Prettige communicatie

 • 10.0

Ik vond de communicatie erg prettig. Het was gemakkelijk te regelen en de mails die wij ontvingen waren duidelijk en namen ons mee door het proces van de aanvraag.

Door: E. M.
Datum: 09-03-2020

Top geholpen en een aanbeveling waard!

 • 10.0

Top geholpen en een aanbeveling waard!! Persoonlijk en transparant! Staan klaar en doen echt hun best voor je. Halmar en collega complimenten.

Door: J. V
Datum: 11-03-2020

Een organisatie die snel handelt

 • 10.0

Een organisatie die snel handelt, telefonisch bereikbaar is wanneer nodig en ook in de avonduren zich blijft inzetten om een aanvraag omgezet te krijgen in een kredietverstrekking.

Door: Marcel
Datum: 10-03-2020

Snel en goede service

 • 10.0

Snel een aantal serieuze offertes binnen. Na goedkeuring van de offerte alles administratief snel geregeld. Soms per mail, soms persoonlijk contact. Prima.

Door: André van de Westelaken
Datum: 10-03-2020

Snel en gemakkelijk

 • 10.0

Snel en gemakkelijk

Door: T Mutlu
Datum: 10-03-2020

gewoon goed

 • 10.0

gewoon goed, snel en makkelijk

Door: BHM van Schijndel
Datum: 10-03-2020

Snelle en goede service

 • 10.0

Snelle en goede service

Door: Anoniem
Datum: 14-03-2020

Snel en vriendelijk

 • 10.0

Snelle service en reactie, vriendelijk contact. Duidelijke uitleg en heben veel kennis.

Door: Sabrina
Datum: 16-03-2020

Eenvoudig stukken uploaden

 • 10.0

Eenvoudig stukken uploaden. Duidelijke en nette communicatie tussen vervolg stappen. Wij moesten nog wat extra gegevens aanleveren dit werd goed telefonisch doorgenomen. Al met al ook nog snel afgehandeld. Top!

Door: Claudia
Datum: 15-03-2020

Voorzichtig tevreden

 • 7.5

Over het algemeen ben ik tevreden met de service en correspondentie. Ik vind het wel jammer dat de procedure van de aanvraag voor de lening niet duidelijk waren. Het heeft me veel tijd en energie gekost. Uiteindelijk heb ik wel de lening gekregen van de banken maar niet zoals ik had gevraagd.

Door: Anoniem
Datum: 17-03-2020

Goed snel en erg vriendelijk

 • 7.5

Goed snel en erg vriendelijk

Door: Bailey
Datum: 17-03-2020

Goede site

 • 10.0

Goede site, goed contact, snel geregeld. Erg tevreden!

Door: Pv
Datum: 17-03-2020

zeker

 • 10.0

zeker, ga ik doen

Door: J.H. de Vries
Datum: 18-03-2020

Snelle service

 • 10.0

Snelle service. Duidelijkheid t.a.v. alle stappen in het proces. Persoonlijk contact snel en helder. Korte doorlooptijden (spoedig afronding).

Door: J. Bakker
Datum: 19-03-2020

Snel en duidelijk.

 • 10.0

Snel en duidelijk.

Door: RAJM Venes
Datum: 19-03-2020

Goed geholpen en snel geregeld!

 • 10.0

Goed geholpen, en heel overzichtelijk! Wij zijn superblij dat het allemaal snel geregeld was zonder overdreven veel moeite.

Door: V uit B
Datum: 21-03-2020

Wij zijn echt tevreden

 • 10.0

Het geld stond binnen een week op onze rekening.

Door: Mahalia
Datum: 22-03-2020

Deskundig, snel en zeer behulpzaam.

 • 10.0

Deskundig, snel en behulpzaam!

Door: Diana
Datum: 23-03-2020

Goed duidelijk en snel

 • 10.0

Goed duidelijk en snel Prima?

Door: Rooseveltlaan
Datum: 24-03-2020

Duidelijk snel en lekker makkelijk?

 • 10.0

Duidelijk snel en lekker makkelijk online en via de mail geregeld

Door: Jeffrey Flantua
Datum: 24-03-2020

Jammer te oud?

 • 2.5

Zo jammer dat er eerst positief wordt gereageerd op alles en dan als alles is ondertekend er toch nog apen van de zolder komen die er voor zorgen dat het feestje niet door gaat. Feitelijk zeggen ze gewoon, je bent te OUD!

Door: Bert Hendriks
Datum: 26-03-2020

Prima en snelle service

 • 7.5

Prima en snelle service, alleen, was wel heel wat documentatie nodig

Door: Niels
Datum: 25-03-2020

Zeer goede en snelle samenwerking.

 • 10.0

Zeer goede en snelle samenwerking.

Door: K.K Markiewicz
Datum: 30-03-2020

Goede voorlichting en snel geregeld.

 • 10.0

Goede voorlichting en snel geregeld.

Door: G Brouwer
Datum: 29-03-2020

Uitstekende service

 • 10.0

Uitstekende service

Door: Robin Murk
Datum: 01-04-2020

Aanvraag wordt vlot en netjes geregeld

 • 10.0

Aanvraag wordt vlot en netjes geregeld. Geld was met een paar dagen al geregeld

Door: Lucas van der Molen
Datum: 01-04-2020

Super snel

 • 10.0

Super snel en website voor aanleveren documenten werkt erg fijn. Leuk team!

Door: J de Rek
Datum: 01-04-2020

Super goed geholpen

 • 10.0

Super goed geholpen. En een snelle afhandeling

Door: Martin
Datum: 01-04-2020

Duidelijk en snel

 • 10.0

Duidelijk en snel

Door: A. te Den Haag
Datum: 07-04-2020

Wordt snel opgepakt en snel antwoord

 • 10.0

Wordt snel opgepakt en snel antwoord

Door: Hilgen
Datum: 07-04-2020

Alles is goed verlopen.

 • 7.5

Alles is goed verlopen.

Door: Kiske
Datum: 08-04-2020

super snelle afhandeling

 • 10.0

super snelle afhandeling en erg klantvriendelijk en houden je goed op de hoogte van de voortgang. binnen 4 dagen had ik het geld op mijn rekening, super blij mee.

Door: m iboudi
Datum: 12-04-2020

Geweldige service

 • 10.0

Lieve mensen, super service, kortom, helemaal top!

Door: mevrouw van bergen
Datum: 12-04-2020

Goed en snel een beslissing kunnen?

 • 7.5

Goed en snel een beslissing kunnen nemen door een eerlijk advies

Door: Corine
Datum: 12-04-2020

Snel en kundig afgehandeld.

 • 10.0

Snel en kundig afgehandeld.

Door: Petra Leeuwendaal- van Scherpenseel
Datum: 12-04-2020

andre

 • 10.0

prima weer geholpen snel vakkundig en duidelijk

Door: Mariëtte
Datum: 14-04-2020

Zeer tevreden

 • 10.0

Zeer tevreden duidelijke informatie en goede service zeker aan te raden.

Door: Grootte
Datum: 15-04-2020

Zeer goede en snelle service

 • 10.0

Zeer goede en snelle service. Snelle en behulpzame klantenservice.

Door: Mary van veen - sharoyan
Datum: 16-04-2020

Het was vlot

 • 10.0

Het was vlot. Goed geïnformeerd.

Door: mevrouw A. Y.
Datum: 18-04-2020

Snel geregeld

 • 10.0

Snel geregeld. Vriendelijk personeel.

Door: Luuk
Datum: 19-04-2020

Super!

 • 10.0

Dit fantastische team heeft ons super geholpen. Bent u ook op zoek naar iemand die u kan helpen met oversluiten naar een voordeliger financiering , of bent u op zoek naar een financiering twijfel dan niet en neem contact met de nederlandsche krediet maatschappij op! 100% dat u zo enthousiast wordt. Alles super was snel geregeld!

Door: P T
Datum: 20-04-2020

Binnen een week was alles geregeld

 • 7.5

Binnen een week was alles geregeld. Vriendelijk en netjes. Thumbs up

Door: S Dietrich
Datum: 21-04-2020

We kregen het binnen 2 dagen voor?

 • 10.0

We kregen het binnen 2 dagen voor elkaar. Super snelle en duidelijke service . Ik raad geen andere aan!

Door: SB
Datum: 28-04-2020

.....

 • 7.5

Top goede en snelle servies

Door: Richard Vreman
Datum: 27-04-2020

Zeer correcte en snelle afwikkeling?

 • 10.0

Zeer correcte en snelle afwikkeling Alles digitaal In een woord geweldig Michel

Door: M. P. P. Van den Bogaard
Datum: 28-04-2020

Zeer goed geholpen..

 • 10.0

Zeer goed geholpen... persoonlijke aanpak ipv zakelijk... goed op de hoogte gehouden van verloop aanvraag ... in 1 woord klasse... medewerker Halmar is een toppertje!

Door: Rob
Datum: 29-04-2020

Uitstekend service

 • 10.0

Uitstekend service! Site is zeer duidelijk, contact gaat snel, vriendelijk en behulpzaam.

Door: E. C.
Datum: 03-05-2020

snel

 • 10.0

snel, efficiënt en persoonlijk!

Door: Anoniem
Datum: 06-05-2020

Zeer goede ervaring gehad met deze?

 • 10.0

Zeer goede ervaring gehad met deze kundige mensen die zich echt inzetten en met je meedenken!

Door: Boekhorst
Datum: 06-05-2020

Ondersteunend

 • 10.0

Prima geholpen met een proactieve vorm. Ik hoefde nergens achter aan. Als iets niet goed was met de geleverde documenten word ik gelijk gebeld en geholpen

Door: F Hosseini
Datum: 10-05-2020

Top!

 • 10.0

Hele goede ervaring mee, ze doen alle moeite om het gewenste krediet te verkrijgen, bij mij ging dat in 2 stappen en door de corona crisis kostte dit wat meer moeite met de bank maar met de inspanningen van de medewerkers was dit toch gelukt. Ze denken heel goed mee, houden je heel goed op de hoogte van de gang van zaken en weten de juiste wegen te bewandelen. Eenmaal akkoord heb je het geld heel snel op je rekening.

Door: Kitty
Datum: 11-05-2020

Uitstekend geholpen

 • 10.0

Uitstekend geholpen, continue mee gedacht en perfect communicatie

Door: NJM Pellemans
Datum: 13-05-2020

Snel geregeld

 • 10.0

Snel geregeld

Door: Klant
Datum: 12-05-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service, goede offerte en korte, duidelijke vragen. Makkelijke website.

Door: C W R van der Meij
Datum: 17-05-2020

Offerte aangevraagd voor oversluiten lening elders .

 • 10.0

Op internet offerte aangevraagd kreeg netjes 2 offertes nadat ik Michel had gesproken, aardige behulpzame man . Offerte getekend met documenten terug gestuurd . Al snel kregen wij bericht terug dat het akkoord was moesten nog wel wat documentatie aanvullen .Nog wel even gebelt met Caroline heeft goed alles uitgelegd konden ook screenshots maken zodat het sneller verwerkt kon worden . De dag erna direct bericht dat ze tot uitbetaling zouden gaan . Top geregeld en vriendelijk te woord gestaan .

Door: M.Gelauf
Datum: 18-05-2020

Aanvraag ging eenvoudig

 • 10.0

Aanvraag ging eenvoudig, wel veel gegevens moeten aanleveren, dus dat is iets meer dan een klik

Door: Verstraaten
Datum: 19-05-2020

Super netjes en goed geholpen.

 • 10.0

Super netjes en goed geholpen. Wat bij een ander niet lukt krijgen zij voor elkaar. Kan ze van harte aanbevelen. Echt top.

Door: RK Jansens
Datum: 20-05-2020

Efficiënt

 • 10.0

Zeer efficiënt en attent geholpen! Binnen paar dagen was alles geregeld!

Door: ZD
Datum: 24-05-2020

Snelle afhandeling

 • 7.5

Snelle afhandeling, top!

Door: m. van der burg
Datum: 25-05-2020

Wij zijn keurig geholpen en ook erg?

 • 10.0

Wij zijn keurig geholpen en ook erg tevreden over het handelen van de Nederlandse krediet maatschappij.

Door: Van Dam
Datum: 27-05-2020

Tevreden.

 • 10.0

Zeer tevreden alles via de pc kunnen invoeren en versturen was zeer makkelijk en duidelijk. Was iets niet duidelijk kreeg je snel een reactie..

Door: A Leen
Datum: 30-05-2020

Wordt uitstekend geholpen

 • 10.0

Wordt uitstekend geholpen

Door: R Van Der Poel
Datum: 01-06-2020

Ik ben zeer tevreden

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden. Goed en klantvriendelijk geholpen.

Door: JMF Notten
Datum: 01-06-2020

Goede en snelle service

 • 10.0

Goede en snelle service

Door: RRW
Datum: 02-06-2020

Top service

 • 10.0

Snel, duidelijk en resultaatgericht!

Door: Meijer
Datum: 07-06-2020

goed verwerkt

 • 7.5

goed verwerkt, hoefde maar 3x iets extra's te uploaden....

Door: RP van Westen
Datum: 10-06-2020

Super service

 • 10.0

Super service

Door: Tp
Datum: 11-06-2020

Heel goede service en begeleiding.

 • 10.0

Heel goede service en begeleiding.

Door: Dennis De Wolf
Datum: 13-06-2020

Handelen snel en communiceren duidelijk?

 • 10.0

Handelen snel en communiceren duidelijk en tijdig.

Door: CDJ
Datum: 12-06-2020

excellent support

 • 10.0

Excellent service and steps are very easy and clear. Many thanks for the great support

Door: S Djordjevic
Datum: 14-06-2020

Kwalitatief zeer goede serviceverlening?

 • 10.0

Kwalitatief zeer goede serviceverlening en bijzonder snelle en adequate afhandeling.

Door: Dennis
Datum: 15-06-2020

Helderheid

 • 10.0

Helderheid, aandacht en snel. zeer klantvriendelijk. Er wordt met je meegedacht. Uit de vele offertes kon ik een goed overwogen beslissing nemen.

Door: S. H. Macdonald
Datum: 15-06-2020

Zeer goed en leuk geholpen.goed advies

 • 10.0

Zeer goed en leuk geholpen.goed advies. En alles snel en goed geregeld. Top

Door: P Visser
Datum: 15-06-2020

Altijd vriendelijk en hulpzaam!

 • 10.0

Altijd vriendelijk en hulpzaam!

Door: V.C
Datum: 15-06-2020

begripvol en behulpzaam

 • 10.0

begripvol en behulpzaam

Door: HTL Joenoes
Datum: 15-06-2020

Heel vriendelijk te woord gestaan

 • 10.0

Heel vriendelijk te woord gestaan. Snelle afhandeling. Ben erg tevreden

Door: Anoniem
Datum: 17-06-2020

Goed en snel afgehandeld

 • 10.0

Goed en snel afgehandeld

Door: J Hoekman
Datum: 16-06-2020

Super snel afgehandeld

 • 10.0

Super snel afgehandeld

Door: H Heek
Datum: 17-06-2020

Netjes en vlot geholpen

 • 7.5

Netjes en vlot geholpen. Keurig!

Door: BERNARDUS BRUEKER
Datum: 17-06-2020

Prima service

 • 10.0

Prima service. Helder en snel.

Door: Mevrouw
Datum: 17-06-2020

Zeer tevreden

 • 10.0

Zeer tevreden over de service!

Door: JD
Datum: 19-06-2020

Super geholpen

 • 10.0

Super geholpen! Vriendelijke mensen. Alles word steeds up to date gehouden! En snel en duidelijk antwoord.

Door: ST
Datum: 21-06-2020

Netjes geholpen en afgehandeld

 • 10.0

Netjes geholpen en afgehandeld

Door: Rob
Datum: 21-06-2020

Betrouwbaar en een proffesionele?

 • 10.0

Betrouwbaar en een proffesionele begeleiding gehad. Dankjewel en ga zo door ?.

Door: Wahida Sjouken
Datum: 20-06-2020

Ik geef een 5 ster

 • 10.0

Ik geef een 5 ster, alles is vlekkeloos gegaan.super?

Door: G Uysal
Datum: 20-06-2020

De lening wordt via een beveiligd digitaal platform snel geregeld

 • 7.5

De lening wordt snel overgesloten Al het papierwerk kan via een Beveiligd digitaal platform worden overgezonden. Alles is heel duidelijk en snel afgehandeld.

Door: G Verbeek
Datum: 23-06-2020

Snelle reacties en duidelijke informatie

 • 7.5

Snelle reacties en duidelijke informatie

Door: J.J. van de Velde
Datum: 24-06-2020

Klantvriendelijk

 • 10.0

Klantvriendelijk, meedenkend en snelle afhandeling!!

Door: J.E. Meijer
Datum: 25-06-2020

Werd goed te woord gestaan

 • 7.5

Werd goed te woord gestaan. Kreeg duidelijk antwoord op je vragen.

Door: A Ellen
Datum: 25-06-2020

ik ben goed geholpen door jullie

 • 10.0

ik ben goed geholpen door jullie

Door: D Chabile
Datum: 27-06-2020

Proffesionele service

 • 10.0

Snel , proffesioneel mijn lening af kunnen sluiten. Top.!! Zeker een aanrader..

Door: BG
Datum: 27-06-2020

Oprechte aandacht en flexibiliteit.

 • 10.0

Vriendelijke terzakekundige mensen die meebewegen met wensen en twijfels. Er is tijd en aandacht voor je vragen en er wordt snel en attent gereageerd.

Door: MA Florusse
Datum: 28-06-2020

Hele afhandeling ging soepel en met?

 • 7.5

Hele afhandeling ging soepel en met vriendelijk personeel. Het enige wat ik raar vond is geen enkel telefoontje te krijgen na de afronding en goedkeuring.

Door: Hendrik Vingerhoet
Datum: 29-06-2020

Geen woorden maar daden.

 • 10.0

Super snel afgehandeld. Duidelijke communicatie ?

Door: H Heek
Datum: 05-07-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service, duidelijke uitleg en klantvriendelijk.

Door: Clare
Datum: 05-07-2020

Snel en duidelijke communicatie

 • 10.0

Snel en duidelijke communicatie. Ze doen echt hun best voor je. Ik zal zeker dit bedrijf aanraden.

Door: NV
Datum: 05-07-2020

Uitstekende dienstverlening

 • 10.0

Na een jaar word ik door hun benaderd om tegen een beter tarief over te sluiten. Dat is pas dienstverlening.

Door: RenE
Datum: 04-07-2020

Vriendelijke mensen

 • 10.0

Vriendelijke mensen , binnen enkele dagen antwoord en snel geregeld, ga zo door team echt een aanrader.

Door: E Yilmaz
Datum: 06-07-2020

Aanrader!

 • 10.0

Super tevreden. Van te voren duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Stap voor stap uitleg over voortgang. Ook als een aanbieder vooralsnog een ander rente tarief wilt invoeren, gaan ze in onderhandeling. Kortom alles wat in jou voordeel is, doen ze hun best voor. Aanrader!

Door: Ayse
Datum: 07-07-2020

Voor de tweede keer een lening?

 • 10.0

Voor de tweede keer een lening aangevraagd en beide keren goed en snel geholpen, ik ben er tevreden mee.

Door: H Kaya
Datum: 07-07-2020

Als je het nodig hebt, dan raad ik DNKM aan

 • 10.0

Heel goed overzicht en duidelijk met de mogelijkheden. Zeer vriendelijk. Ik kan DNKM aan iedereen aanraden.

Door: Sander V
Datum: 11-07-2020

Overzichtelijk

 • 10.0

Overzichtelijk, makkelijk en snel geregeld.

Door: MR
Datum: 11-07-2020

altijd snel

 • 10.0

altijd snel, vriendelijk en kundig geholpen

Door: Ronald
Datum: 11-07-2020

review

 • 10.0

vakkundig en goed geregeld alles.

Door: E.H Groot
Datum: 14-07-2020

Snel geholpen en een goede service.

 • 10.0

Snel geholpen en een goede service.

Door: A.W
Datum: 15-07-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service, snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen

Door: JD
Datum: 15-07-2020

Klasse

 • 10.0

Super service en advies

Door: J Scherpenzeel
Datum: 15-07-2020

Binnen 4 dagen geregeld ?

 • 7.5

Binnen 4 dagen geregeld ?

Door: Srt6
Datum: 18-07-2020

Vlotte service

 • 10.0

Vlotte service, adequaat geholpen.

Door: Jan Willem
Datum: 17-07-2020

Wonderful company

 • 10.0

Wonderful company, I already have a credit by them, when the credit % became lower inform me themselves, rearrange it, and now I pay back less every month!

Door: S.V. Kalyhin
Datum: 20-07-2020

prima service

 • 10.0

prima service, klantvriendelijk en niets is te veel een dikke tien!

Door: thijs jacobs
Datum: 20-07-2020

Eigenlijk zoals het hoort

 • 10.0

Eigenlijk zoals het hoort, snelle reactie, duidelijk en snelle betaling.

Door: Mike Petra en Marinellys Petra-Olaverria
Datum: 23-07-2020

Snelle reacties

 • 10.0

Snelle reacties. Goed persoonlijk telefonisch informatief gesprek. Meedenken in situatie.

Door: Jole
Datum: 22-07-2020

Jullie hebben je uiteerste best om het?

 • 7.5

Jullie hebben je uiteerste best om het voor elkaar te krijgen ??

Door: D Ahmidouch
Datum: 24-07-2020

Persoonlijke Lening

 • 10.0

Lening aangevraagd en binnen 2 werkdagen goedkeuring inclusief uitbetaling. Snelle afhandeling. Bij vragen staan de medewerkers je vriendelijk te woord.

Door: Jeani
Datum: 27-07-2020

Alles goed en snel geregeld!

 • 10.0

Alles goed en snel geregeld!

Door: Willem
Datum: 27-07-2020

Goed, snel en duidelijk!

 • 10.0

Overzichtelijke site, binnen een paar uur een offerte in je mailbox . Duidelijke mail welke documenten je aan moet leveren en makkelijke tool om documenten te uploaden. Binnen een week geregeld.

Door: Michael Brouwer
Datum: 30-07-2020

Super service en vlot afgehandeld

 • 10.0

Super service en vlot afgehandeld

Door: erik
Datum: 01-08-2020

zeer tevreden

 • 10.0

Snel, behulpzaam, netjes, makkelijke instructies

Door: Miranda
Datum: 02-08-2020

snel, overzichtelijk en klantvriendelijk bedrijf

 • 10.0

keurige behandeling van je verzoek, documenten makkelijk toe te voegen middels een zeer overzichtelijk site. En het belangrijkste van allemaal, binnen een paar werkdagen beschikken over het geld. Vriendelijk aan de telefoon geholpen, wat mij betreft een dikke 9.

Door: Henk
Datum: 02-08-2020

Top geholpen

 • 10.0

Top geholpen,alles netjes en duidelijk uitgelegd,snel geregeld

Door: Vincent Sloos
Datum: 03-08-2020

Net even anders

 • 10.0

Bij de drie bekendere internet lening aanbieders het verzoek ingediend. Velen niet gelukt en het is maar de vraag waarom de lening niet toegekend wordt. Waar andere telefonisch gaan beoordelen of een lening wel/niet gegund wordt, werken zij voor mijn gevoel net wat anders. Aan de voorzijde worden de mogelijkheden bekeken en met deze gegevens wordt er gezocht naar een lening verstrekker. Ze werken met meerdere. Hierdoor is het ook mogelijk om meer toelichting te geven op huidige situatie in plaats van gelijk afkeur bij twijfel. Fijn contact gehad, netjes teruggebeld en afgehandeld met een nette percentage. Kort weekje later, na upload van gewenste documenten is het geld overgemaakt. Zeer tevreden!

Door: Mevr AS Mulyana
Datum: 03-08-2020

Helder en duidelijk over...

 • 10.0

Helder en duidelijk over aanleveren van de documenten. Website is erg gebruiksvriendelijk. Zeer tevreden over de snelle verloop van de lening.

Door: Premnath Pitai
Datum: 05-08-2020

Dit is bizar goed verlopen

 • 10.0

Dit is bizar goed verlopen! Zeer goede en heldere communicatie vanuit DNKM, afspraken worden nagekomen, en het krediet was veel sneller geregeld dan ik gewend ben. Ook het online insturen van de stukken was zeer makkelijk en duidelijk. Complimenten!

Door: B.F. Klok
Datum: 06-08-2020

Al jaren doen we zaken

 • 10.0

Al jaren doen we zaken mee en we zijn super tevreden! Betrouwbaar en meedenkend! Bedankt voor alles DNKM.

Door: mevrouw Y
Datum: 05-08-2020

Communicatie is vlot en duidelijk

 • 10.0

Communicatie is vlot en duidelijk. Geboden assistentie is goed en snel. Al met al, Top!

Door: Klant
Datum: 07-08-2020

Vriendelijke mensen met verstand van?

 • 10.0

Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Goede tips en service, zowel telefonisch als persoonlijk.

Door: M de Klark
Datum: 10-08-2020

snel en goed geregeld

 • 10.0

snel en goed geregeld

Door: Rudolf Pieters
Datum: 09-08-2020

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen.

 • 10.0

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen. Aanrader!

Door: Rob
Datum: 11-08-2020

Zoals altijd ben ik goed geholpen

 • 10.0

Zoals altijd ben ik goed geholpen. Ik heb al eens gebruik gemaakt van jullie diensten wat mij heel goed was bevallen, en nu weer. Ik kwam met een vraag, en een week later is het geld gestort. Deze mensen weten tenminste waar ze mee bezig zijn. In het verleden ben ik geholpen door Halmar, en nu door Halmar en Michel. Toppers!

Door: D.S.
Datum: 10-08-2020

Snelle en persoonlijke hulp.

 • 10.0

Snelle en persoonlijke hulp.

Door: Dominique W
Datum: 10-08-2020

Professionele team

 • 10.0

Professionele team die met z'n alle een beste oplossing voor de wensen van hun klant zoeken; communiceren duidelijk, "horen" en begrijpen hun klant, en geven goed advies dankzij hun kennis van hun vak. Dat gaf aan mij absoluut vertrouwen in hun organisatie, en het gaf me ook een veilige gevoel. De Nederlandse Krediet Maatschappij raad ik iedereen aan. V.T.

Door: V Tadic
Datum: 11-08-2020

snel en goed en duidelijk geregeld

 • 10.0

snel en goed en duidelijk geregeld

Door: Andre
Datum: 12-08-2020

Lening laten oversluiten zonder?

 • 10.0

Lening laten oversluiten zonder problemen. Opnieuw goed geholpen door de DNKM.

Door: M.T
Datum: 12-08-2020

Best tevreden maar ik vind het proces te langzaam gaan

 • 7.5

Op zich snel geregeld maar ze waren vergeten om een datum op het reeds ingeleverde contract te zetten dus moest het opnieuw uitgeprint en ingediend worden. Hierdoor liep de aanvraag vertraging op Goed contact, redelijk snel met dingen oppakken.

Door: jacky Masseurs
Datum: 16-08-2020

Klant vriendelijk en snelle afhandeling?

 • 10.0

Klant vriendelijk en snelle afhandeling .goede service.

Door: Y Camejo Martinez
Datum: 16-08-2020

Top team

 • 10.0

Ik ben goed en snel geholpen door de medewerkers van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Met vragen kon ik telefonisch en via e-mail terecht bij vriendelijke en vrolijke medewerkers. Niets is ze teveel en ze helpen je waar ze kunnen om het proces snel te laten verlopen.. Nogmaals bedankt voor alles! jullie hebben een topteam. 10 met een griffel.

Door: Gerda
Datum: 17-08-2020

betrouwbaar

 • 10.0

Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar!

Door: Wilco
Datum: 18-08-2020

Super service

 • 10.0

Super service, duidelijke informatie en snelle reactie. Kortom uitermate tevreden.

Door: RJJL Vandewal
Datum: 18-08-2020

Ik was opzoek naar een lening voor de?

 • 10.0

Ik was opzoek naar een lening voor de restschuld van de woning die we hebben verkocht. Wij zijn zeer te spreken over de communicatie en service van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Korte lijnen en behulpzame medewerkers die duidelijk zijn met wat voor informatie ze nodig hebben om de lening tot stand te brengen.

Door: DP Hartog
Datum: 18-08-2020

Snel en zeer behulpzaam en allemaal?

 • 10.0

Snel en zeer behulpzaam en allemaal heel duidelijk.

Door: A.D Francisca
Datum: 19-08-2020

Prima!

 • 10.0

Snel, duidelijk en vriendelijk! ??

Door: Anto
Datum: 19-08-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service

Door: U Buurmeijer
Datum: 22-08-2020

Ben zeer tevreden met jullie bedankt?

 • 10.0

Ben zeer tevreden met jullie bedankt voor jullie snelle hulp:)

Door: Dhr. Arslan, Burak
Datum: 23-08-2020

Super klantenservice en geweldige?

 • 10.0

Super klantenservice en geweldige support

Door: N Pelle
Datum: 23-08-2020

Al meerdere keren mee gewerkt

 • 10.0

Al meerdere keren mee gewerkt, hele fijne mensen en gaat allemaal erg snel.

Door: Arzu
Datum: 22-08-2020

Prima service

 • 10.0

Prima service, klantvriendelijk en goed bereikbaar. Zeer tevreden.

Door: H.K.M. van Rosmalen
Datum: 23-08-2020

Top geregeld

 • 10.0

Duidelijk, snel en komen afspraken na.

Door: Sylvana
Datum: 25-08-2020

prima geregeld

 • 10.0

prima geregeld, contact vriendelijk en snel. mocht ik nog eens een lening nodig hebben, dan weer via hun.

Door: marcel molendijk
Datum: 26-08-2020

zeer tevreden over prettige?

 • 10.0

zeer tevreden over prettige communicatie, snelle reactie en uitbetaling

Door: R F L Lagerweij
Datum: 29-08-2020

Super

 • 10.0

Super goed..

Door: mevrouw Horta
Datum: 30-08-2020

Nauwkeurig

 • 7.5

Nauwkeurig, soms een beetje omslachtig maar eerlijk open en transparant.

Door: nick
Datum: 31-08-2020

Goed geregeld

 • 10.0

Snel, duidelijk en transparant

Door: Eveline
Datum: 01-09-2020

Goed en zeer snelle service.

 • 10.0

Goed en snelle service

Door: D.L. Wilson
Datum: 02-09-2020

Snelle en goede service

 • 10.0

Snelle en goede service. Ik ben zeer tevreden.

Door: mevrouw van Voorbergen
Datum: 02-09-2020

Het was een fijne samenwerking

 • 10.0

Het was een fijne samenwerking met de nederlandse krediet maatschappij. Er werd erg snel gereageerd en geholpen. Raad de nederlandse krediet maatschappij zeker aan.

Door: R Morteza pana
Datum: 02-09-2020

Uitstekende snelle service.

 • 10.0

Uitstekende snelle service.

Door: LS
Datum: 02-09-2020

Uitstekende service

 • 10.0

Kreeg duidelijk aangegeven uitleg betreffende evt. ontbrekende gegevens. Makkelijk contact mee te krijgen en snel afgehandelde aanvraag.

Door: Ellis M., A'dam
Datum: 06-09-2020

Top service

 • 10.0

Snelle, attente en adequate afhandeling van de aanvraag en wijzigingen daarop, heldere communicatie en goed proces.

Door: Nico
Datum: 07-09-2020

Uitstekend!!!

 • 10.0

Uitstekend!!!

Door: Z Kesko
Datum: 07-09-2020

fijn en vriendelijk geholpen

 • 10.0

fijn en vriendelijk geholpen

Door: klant
Datum: 07-09-2020

Aanvraag

 • 7.5

Aanvraag, voorfase en afwikkeling vlot en adequaat geregeld. DNKM en aanrader

Door: Tariq
Datum: 08-09-2020

Aanbieding voor lagere rente bij?

 • 10.0

Aanbieding voor lagere rente bij oversluiten. Snelle nette en eerlijke service. TOPPIE

Door: Oscar Sinkeldam
Datum: 08-09-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling

Door: klant
Datum: 12-09-2020

Snelle service en klantvriendelijk.

 • 10.0

Snelle service en klantvriendelijk.

Door: E. Yurekli
Datum: 12-09-2020

Snel geregeld!

 • 10.0

Snel geregeld!

Door: Jolanda Bos
Datum: 12-09-2020

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij?

 • 10.0

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij uitstekend zijn geholpen, met name aan Karen Keur. Het geduld en de vriendelijkheid, grote klasse.

Door: A.Demoed
Datum: 13-09-2020

Zeer tevreden

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de lening. Als er nog vragen waren, werd er telefonisch contact gezocht voor extra uitleg. Dit vond ik zeer prettig en werkt m.i. effectiever. Er werd wel veel info gevraagd, nog meer dan voor het afsluiten van een hypotheek. Binnen vijf dagen was de betaling geregeld.

Door: A.M. Berends
Datum: 15-09-2020

heb een lening aangevraagd voor een camper

 • 10.0

heb een lening aangevraagd voor een camper te kopen zeer makelijke acceptatie mijn jaarcijfers van 3 jaar aangeleverd want ik ben eigen baas het was zo geregeld .top

Door: meneer hoedeman
Datum: 17-09-2020

Snel en accuraat geholpen

 • 10.0

Snel en accuraat geholpen. Bij vragen gelijk bereikbaar en snel en duidelijk beantwoord

Door: Ps
Datum: 20-09-2020

Snel

 • 10.0

Snel, overzichtelijk, handig

Door: Dennis De Wolf
Datum: 22-09-2020

Correct, snel en klantvriendelijk

 • 10.0

Een heel correcte en snelle dienstverlening. Goed bereikbaar en vriendelijke communicatie.

Door: R. Leduc
Datum: 23-09-2020

Af en toe met de stukken aanleveren was?

 • 7.5

Af en toe met de stukken aanleveren was het moeilijk , verders alles prima.

Door: irma v gompel
Datum: 23-09-2020

Snel en professioneel

 • 10.0

Voor de eerste keer in mijn leven krediet aangevraagd. Vond het best spannend, hoe gaat dat in zijn werk, wat moet ik aanleveren. Reden voor zorg was het niet. Het was overzichtelijk en duidelijk. Bij extra info was ik keurig gebeld en uitleg gekregen. En eigenlijk heel snel geregeld. Bedankt Nederlandse Kredietmaatschapij.

Door: Toni
Datum: 07-10-2020

Snel geholpen

 • 10.0

Snel geholpen. Vriendelijk personeel, denken met je mee. Houden veel contact met je tijdens de aanvraag. Zeer prettig. Binnen 5 dagen was de aanvraag rond en uitbetaald.

Door: A. Trompet
Datum: 07-10-2020

Snelle en heldere klantvriendelijk?

 • 7.5

Snelle en heldere klantvriendelijk contact en afwikkeling !

Door: R. Leduc
Datum: 06-10-2020

zeer goede begeleiding tijdens het?

 • 10.0

zeer goede begeleiding tijdens het proces. Direct telefonisch contact na onduidelijkheden. In 1 woord super

Door: U Sezer
Datum: 11-10-2020

Snelle en correcte afhandeling

 • 10.0

Snelle en correcte afhandeling

Door: Alex Bakker
Datum: 13-10-2020

snel geregeld

 • 10.0

snel geregeld

Door: RL
Datum: 14-10-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, wat ik erg belangrijk vind en alles was heel duidelijk geen vraagtekens achteraf

Door: M.JARDELQ
Datum: 14-10-2020

Snelle en vriendelijke service

 • 10.0

Snelle duidelijke en vriendelijke communicatie. Behulpzaam, zowel per mail als telefonisch. Erg tevreden!

Door: Bakker
Datum: 17-10-2020

Top geregeld allemaal!

 • 10.0

Top geregeld allemaal!

Door: Joanne
Datum: 17-10-2020

Prima service

 • 10.0

Prima service en heel snel geregeld!

Door: Klant
Datum: 17-10-2020

Top krediet advies en snelle service.

 • 10.0

De medewerkers van DNK zijn heek vriendelijk en reageren uiterst snel op vragen. Het is een fijne ervaren, zonder druk en zeker een aanrader.

Door: Annelies
Datum: 19-10-2020

vriendelijke mensen snelle afhandeling?

 • 10.0

vriendelijke mensen snelle afhandeling zeker een aanrader

Door: Dierx
Datum: 19-10-2020

Heel goed geholpen met persoonlijk contact

 • 10.0

Heel goed geholpen met informatie, snelle en professionele reacties en persoonlijk contact. Voegt echt wat toe aan doe-het-zelf gehobby, deze club weet waar ze over praten.

Door: Stephan
Datum: 19-10-2020

Hallo,

 • 7.5

Hallo, Ik kan alleen aangeven dat ik netjes en snel geholpen ben. TOP

Door: MC
Datum: 21-10-2020

Perfect geholpen super geregeld

 • 10.0

Perfect geholpen super geregeld

Door: rgj pauw
Datum: 20-10-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling. Goed meedenken en makkelijk bereikbaar.

Door: Hanneke
Datum: 21-10-2020

Nette

 • 10.0

Nette, snelle en correcte afhandeling.

Door: A.M.G. Hendriks
Datum: 24-10-2020

Zeer vlotte afhandeling

 • 10.0

Zeer vlotte afhandeling. Makkelijke linkjes waar je de benodigde stukken op een overzichtelijke manier kan uploaden. En steeds op hoogte gehouden van de voortgang. Blij dat ik de stap heb genomen om mijn leningen over te sluiten. Scheelt enorm in het rentepercentage, de looptijd, en het maandbedrag. Top geregeld!

Door: R H van Kampen
Datum: 25-10-2020

Ik ben super goed geholpen.

 • 10.0

Ik ben super goed geholpen.

Door: D.J Poese
Datum: 26-10-2020

Aanrader

 • 10.0

Goede communicatie, duidelijk, vriendelijk behulpzaam. Beter dan menig andere krediet bedrijven. Snel geregeld. Snel alles ontvangen

Door: A. E. K
Datum: 28-10-2020

Snelle en goede service

 • 10.0

Snelle en goede service

Door: O.k
Datum: 28-10-2020

snel geregeld

 • 10.0

snel geregeld , top!

Door: Peter
Datum: 27-10-2020

Duidelijk

 • 10.0

Duidelijk, snelle afhandeling. Vriendelijke mensen.

Door: G Jonker
Datum: 27-10-2020

Fijne snelle afhandeling

 • 10.0

Fijne snelle afhandeling! Altijd vriendelijk.

Door: N Borst
Datum: 03-11-2020

Goede realistische begeleiding bij de?

 • 10.0

Goede realistische begeleiding bij de aanvraag van een persoonlijke lening.,

Door: Ceriel van Halle
Datum: 03-11-2020

Goede service en advies.

 • 10.0

Goede service en advies.

Door: R.J. Jansen
Datum: 04-11-2020

Super vriendelijk makkelijk en snel

 • 10.0

Super vriendelijk makkelijk en snel. Top service

Door: Khan
Datum: 08-11-2020

super snelle er duidelijke afwikkeling?

 • 10.0

super snelle er duidelijke afwikkeling van de krediet aanvraag.

Door: afz. e
Datum: 08-11-2020

Goed geholpen

 • 7.5

Fijne medewerkers dieheel behulpzaam waren

Door: Arzu Altundag
Datum: 08-11-2020

Goede en nette afhandeling

 • 7.5

Goede en nette afhandeling

Door: C Te Waarlo
Datum: 10-11-2020

Goed geholpen

 • 10.0

Goed geholpen. Heel fijn!

Door: JJB
Datum: 09-11-2020

Beste Kredietmaatschappij

 • 10.0

Beste Kredietmaatschappij en de beste mensen! Super vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar! Bedankt voor alle hulp. Shirley en haar collega?s van NKM Heeft ons al jaren de beste passende oplossingen Aangeboden en we zijn heel tevreden. Dankzij hun hebben wij onze droom gerealiseerd. Tweede woning gekocht. Bedankt!

Door: mevrouw Y
Datum: 09-11-2020

Super service en supersnel geholpen

 • 10.0

Super service en supersnel geholpen

Door: Nico Van Susteren
Datum: 09-11-2020

Duidelijk, betrouwbaar en hulpvaardig

 • 10.0

Overzichtelijk lijst van krediet aanbieders wordt aangeleverd. Bij de aanvraag wordt duidelijk gecommuniceerd over welke stukken er moeten worden ingediend. Als er vragen zijn dan kan dit telefonisch of via e-mail worden beantwoord. Snel reactie via e-mail en wordt telefonisch vriendelijke te woord gestaan. Bij het indienen denken ze met de klant mee voor ondersteuning.

Door: Jelle
Datum: 09-11-2020

Super team snel en zeer behulpzaam

 • 10.0

Super team snel en zeer behulpzaam Thanks Gr Toine en Nancy

Door: Nancy Bouwmeester
Datum: 11-11-2020

Geweldige service en duidelijk

 • 7.5

Geweldige service en duidelijk. Documenten makkelijk te uploaden. Binnen 5 dagen geregeld.

Door: Martin W
Datum: 10-11-2020

Je wordt snel en vriendelijk te woord?

 • 10.0

Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan en/of beantwoord via de mail. Alles was binnen een paar dagen geregeld en via een persoonlijke omgeving kun je de voortgang van je aanvraag volgen. Wat mij betreft perfect geregeld zo!! Groet Vincent

Door: Vincent de Haan
Datum: 13-11-2020

Persoonlijke lening

 • 10.0

Na aanvraag een helder antwoord wat te lenen valt met je persoonlijke aanvraag naar de situatie waarin je verkeerd, goedkeuring na ingezonden documenten zeer snel en uitbetaling volgde hierop binnen 2 werkdagen. Een goede keuze tot lenen.

Door: Rick
Datum: 13-11-2020

Snel helder en goed bereikbaar

 • 10.0

Een snel en helder advies

Door: MArijn
Datum: 16-11-2020

Er is goed gekeken naar onze financiele?

 • 10.0

Er is goed gekeken naar onze financiele ruimte zodat we snel een akkoord kregen om onze droom te laten uitkomen. Duidelijke uitleg en voorwaarden.

Door: Lieke van Dijk
Datum: 15-11-2020

Zeer goed geholpen wat betreft de?

 • 7.5

Zeer goed geholpen wat betreft de financiering, aardige mensen en ze zaten er bovenop. Had je iets niet goed ingeleverd dan had je daar binnen 24 uur een berichtje over. De website kan wat makelijker, en het zou handig zijn dat je kunt zien wat je ge upload hebt. Misschien is een app iets.

Door: Leen Bakker
Datum: 17-11-2020

Snelle service

 • 10.0

Snel geholpen en alles digitaal kunnen afhandelen.

Door: R de Jong
Datum: 21-11-2020

Uitstekend en heel vriendelijk geholpen

 • 10.0

Uitstekend en heel vriendelijk geholpen Snelle service

Door: Klant
Datum: 21-11-2020

Ontzettend snel en vakkundig geregeld

 • 10.0

Ontzettend snel en vakkundig geregeld. Ik had binnen 3 dagen de lening rond!

Door: MD
Datum: 22-11-2020

snel en gemakkelijk klinkt slecht als?

 • 7.5

snel en gemakkelijk klinkt slecht als het om een lening gaat. Toch was het precies dat. Naast het snelle en makkelijke wordt er goed getoetst, dus niet vrijblijvend en ook dat is goed als het om een lening gaat.

Door: MJH Hermans
Datum: 22-11-2020

Goed geholpen en snel gehandeld.

 • 7.5

Goed geholpen en snel gehandeld.

Door: klant
Datum: 24-11-2020

Goed geholpen alles loop naar wens.

 • 7.5

Goed geholpen alles loop naar wens.

Door: Ron Rademakers
Datum: 25-11-2020

Top samenwerking gehad!

 • 10.0

Top samenwerking gehad! Zeer snelle reactie & afhandeling! Echt top bedrijf!

Door: Frederic v.
Datum: 27-11-2020

Ontzettend goed geholpen en zeer?

 • 10.0

Ontzettend goed geholpen en zeer klantvriendelijk!!

Door: J de vries
Datum: 28-11-2020

Uitstekend service

 • 10.0

Uitstekend service. Binnen 48 uur alles geregeld.

Door: A.G.
Datum: 29-11-2020

Snel geregeld

 • 10.0

Snel geregeld, makkelijk geregeld en goedkoop geregeld!

Door: M.B. van der Kraan
Datum: 01-12-2020

Top!!!

 • 10.0

Snel, netjes en professioneel

Door: Jaco Smit
Datum: 03-12-2020

blije consument

 • 10.0

ik ben heel blij dat het ons uit eindelijk gelukt is deze lening te krijgen en werden goed geholpen tijdens de behandeling voor de aanvraag ervoor

Door: J.P.M. Bregman
Datum: 06-12-2020

Prima geholpen en ontzettend snelle?

 • 10.0

Prima geholpen en ontzettend snelle service. Geen gezeur, gebel en dat soort dingen. Spullen aanleveren en klaar!

Door: BN
Datum: 08-12-2020

zeer goede service

 • 10.0

zeer goede service, helpen waar nodig is en bereikbaar ook na kantooruren

Door: Leyla
Datum: 08-12-2020

Aanvraag lening snel en geheel digitaal?

 • 7.5

Aanvraag lening snel en geheel digitaal verwerkt.

Door: RM
Datum: 10-12-2020

Goede service en snelle afhandeling?

 • 10.0

Goede service en snelle afhandeling omtrent je aanvraag

Door: klant
Datum: 10-12-2020

Klantenservice is on point

 • 10.0

Klantenservice is on point. Elke medewerker heeft mij ontzettend vriendelijk en goed geholpen. Geld is super snel gestort. Ik ben zeer tevreden.

Door: F.F.
Datum: 12-12-2020

Een super fijne kredietmaatschappij

 • 10.0

Een super fijne kredietmaatschappij. Woorden tekort voor een goede en vriendelijke en duidelijke voortgang overzicht van een offerte behandeling.

Door: Headley Itjoejaree
Datum: 14-12-2020

Snelle reactie

 • 10.0

Snelle reactie, persoonlijke benadering, goede mails met procesbeschrijving

Door: Hilversum
Datum: 14-12-2020

Simpel online aangevraagd en documenten?

 • 10.0

Simpel online aangevraagd en documenten aangeleverd , snelle afhandeling . Gewoon super

Door: bucksy's klussen en montage
Datum: 14-12-2020

duidelijke uitleg en snelle verwerking

 • 10.0

duidelijke uitleg en snelle verwerking

Door: Nico van Bavel
Datum: 16-12-2020

dat ik heel goed geholpen ben geworden?

 • 7.5

dat ik heel goed geholpen ben geworden door alleen maar vriendelijke mensen die meedenkend waren over mijn probleem

Door: klant egstorf
Datum: 16-12-2020

Vlot geregeld

 • 10.0

Vlot geregeld, goede communicatie.

Door: Jan Willem
Datum: 16-12-2020

Super snel top

 • 10.0

Super snel top

Door: mevrouw Horta
Datum: 20-12-2020

Snelheid?

 • 10.0

Snelheid? Meedenken? Seevice?Vriendelijkheid?

Door: Marcel Dillen
Datum: 20-12-2020

Super!

 • 10.0

Goede service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij de NKM.

Door: Zeer tevreden klanten
Datum: 20-12-2020

vriendelijke mensen in het contact en?

 • 10.0

vriendelijke mensen in het contact en alle tijd om zaken aan leveren. Dat geeft een gevoel van rust het gaat immers om grotere bedragen.

Door: Johan Hardholt
Datum: 23-12-2020

Alles snel en duidelijk geregeld

 • 7.5

Alles snel en duidelijk geregeld ,zeer tevreden.

Door: tc boy
Datum: 24-12-2020

Lening afsluiten

 • 7.5

Ik ben zeer te vreden over het afsluiten van een lening.er wordt veel gegevens gevraagd dat is logies.de lening wordt snel bij geschreven op de rekening(binnen een week)als u een printer/scanner heb.

Door: Bob
Datum: 23-12-2020

Iris

 • 10.0

Vriendelijke, duidelijk en snelle afhandeling. Ben heel tevreden. Top!

Door: Mevrouw
Datum: 26-12-2020

Supersnelle handelingen

 • 10.0

Supersnelle handelingen, echt top!

Door: heer De Reuver
Datum: 26-12-2020

Duidelijk en snel

 • 10.0

Zeer snel. Duidelijkheid in wat er nodig is en snel schakelen. Goede service.

Door: J OhV
Datum: 28-12-2020

Prima geholpen

 • 10.0

Prima geholpen, snel afgehandeld en niet opdringerig o.i.d. dus wat ons betreft prima geregeld via de nederlandse kredietmaatschappij.

Door: anoniem
Datum: 28-12-2020

Uitermate snelle afhandeling van de?

 • 10.0

Uitermate snelle afhandeling van de kredietaanvraag en uitbetaling daarvan.

Door: anoniem
Datum: 28-12-2020

Vriendelijke en duidelijke uitleg

 • 10.0

Vriendelijke en duidelijke uitleg, snel afgehandeld, erg tevreden.

Door: Petek
Datum: 30-12-2020

Keurig geholpen,

 • 10.0

Keurig geholpen, werd direct terug gebeld voor een en ander. netjes en snel geregeld.

Door: Mevr. jansen
Datum: 29-12-2020

Prima service

 • 10.0

Prima service! Ook als de rente daalt geven zijde mogelijkheid de lening opnieuw af te sluiten: lagere maandelijkse kosten!

Door: Peter
Datum: 29-12-2020

Snelle service en klantvriendelijk.

 • 10.0

Snelle service en klantvriendelijk.

Door: E. Yurekli
Datum: 29-12-2020

Prettige medewerkers die hun best voor?

 • 10.0

Prettige medewerkers die hun best voor je doen. Er wordt meegedacht met de klant.

Door: Willem
Datum: 31-12-2020

Goed geholpen en snel

 • 10.0

Goed geholpen en snel

Door: Paqui Fernandez Cuenca
Datum: 31-12-2020

Zeer snelle afhandeling en prettige?

 • 10.0

Zeer snelle afhandeling en prettige medewerkers die snel en correct werken

Door: esther Sanders
Datum: 02-01-2021

Snelle en goede service

 • 10.0

Snelle en goede service, houden je goed opde hoogte ook als er bijvoorbeeld extra stukken nodig zijn. De website is gebruiksvriendelijk en alles is helder. Vriendelijk en professioneel.

Door: Polman Tuin
Datum: 03-01-2021

Snel

 • 10.0

Snel, efficient en klantgericht

Door: Milco Halkes
Datum: 05-01-2021

Geweldige inzet

 • 10.0

Geweldige inzet, van 1e contact tot en met uitvoering binnen 6 uur geregeld, zeer snelle schakeling, afwikkeling en nakomen van toezeggingen

Door: LWF van der Wijst
Datum: 05-01-2021

Goede en duidelijke uitleg

 • 10.0

Goede en duidelijke uitleg, snelle reacties en zelfs als de rente daalt krijg je de mogelijkheid om kosteloos de lening om te sluiten.

Door: Tevreden Klant
Datum: 05-01-2021

Goede betrouwbare service en de?

 • 7.5

Goede betrouwbare service en de medewerkers helpen je graag

Door: Choco
Datum: 04-01-2021

Klant gericht, snel en makkelijk

 • 10.0

De service check, 6 maanden na het afsluiten van onze lening heeft ons een hoop kosten bespaard. I.v.m. een gunstigere rente. Hun portaal is super gebruiksvriendelijk. En je hoort vrijwel altijd binnen een dag terug. Ook veel persoonlijke aandacht en vriendelijke medewerkers. Zou 6 sterren geven als ik dat kon. :)

Door: Lee
Datum: 05-01-2021

Snel en super geregeld

 • 10.0

Snel en super geregeld. Deze mensen doen echt hun best.

Door: Jer
Datum: 09-01-2021

Geweldige service

 • 10.0

Geweldige service, kort zakelijk en effectief

Door: M.H
Datum: 10-01-2021

duidelijk en makkelijk in te vullen?

 • 10.0

duidelijk en makkelijk in te vullen formulieren. vervolgstappen goed uitgelegd. goede service

Door: Ness
Datum: 12-01-2021

Prima geregeld snel afgehandeld

 • 7.5

Prima geregeld snel afgehandeld

Door: Musa
Datum: 11-01-2021

Goed geregeld

 • 7.5

Goed geregeld, duidelijk en goede begeleiding en uitleg.

Door: E. Cornelissen
Datum: 12-01-2021

Alles wordt snel en simpel geregeld!

 • 10.0

Alles wordt snel en simpel geregeld!

Door: Marcel Willigenburg
Datum: 13-01-2021

Uitstekende en snelle service

 • 10.0

Uitstekende en snelle service

Door: paysafe klant
Datum: 14-01-2021

Snel geregeld

 • 7.5

Snel geregeld

Door: CvO
Datum: 17-01-2021

Prima

 • 10.0

Prima, snel geregeld!

Door: Wij
Datum: 17-01-2021

Alles was goed en snel?

 • 10.0

Het was snel en goed

Door: EE Christiaans
Datum: 20-01-2021