Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij de ING

Bespaar op uw lening bij de ING

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 6,7% (tot wel 10 jaar vast)

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening is het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 6,7% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandtermijnen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw ING lening over

U heeft een lening bij de ING tegen een vrij hoge rente. Om op de maandelijkse kosten te besparen kunt u uw lening oversluiten. De lening oversluiten levert u niet alleen een nieuwe lage rente op maar ook betere voorwaarden. U mag namelijk altijd op elk gewenst moment extra aflossen op de lening, geheel boetevrij. Doordat wij volledig online werken en dankzij de samenwerking met onze vijf partnerbanken zijn onze rentes laag en sluit u een lening op maat af.

Wij laten u graag zien hoeveel geld u precies bespaart door uw ING lening naar ons over te sluiten. Bereken uw besparing door hieronder aan te geven tegen welke voorwaarden u nu een lening heeft bij de ING.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan de ING?

De ING is een grootbank en heeft veel kosten aan kantoorpanden en personeel. Die kosten worden doorberekend in de rentepercentages van de leningen. Als online kredietbemiddelaar hebben wij deze kosten niet en daarom zijn onze rentetarieven lager. Een ander groot voordeel is dat wij gespecialiseerd zijn in leningen en dat heeft onze volledige focus. Een stuk voordeliger dan een bank als de ING die meerdere verschillende financiële producten aanbiedt.

Daarnaast bieden wij geen advies aan. Mensen die bij ons een lening afsluiten, moeten zelf al enige kennis over en ervaring met geld lenen hebben. Dat lijkt onverantwoord maar in de praktijk is het tegendeel het geval. 98% van onze klanten kan vlekkeloos elke maand hun aflossingen voldoen. We hoeven dus geen kosten voor advies te berekenen. 
Verder bieden we een website die onze klanten direct duidelijkheid verschaft en met een realistisch aanbod komt. Als gevolg daarvan ligt ons eigen risico op probleembetalingen laag. Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan de grootbanken. 

Alles bij elkaar kunnen wij onze rente laag houden en u een voordelige lening aanbieden.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages van onze partnerbanken en die van de grootbanken op een rij gezet.  Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil in rente percentages is onder verschillende voorwaarden. 

Persoonlijke lening bij de ING?

U kunt uw dure persoonlijke lening bij de ING eenvoudig oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons. Wij kunnen dat professioneel, snel en foutloos voor u verzorgen. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij direct de rest. Op deze manier kunt u al op korte termijn profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Doorlopend krediet bij de ING?

U heeft voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Maar nu de rente historisch laag staat wilt u liever een lening waarbij u deze lage rente vast kunt zetten. Als u uw krediet oversluit naar een persoonlijke lening start u direct met profiteren van de vaste lage maandlasten. Het omzetten van de leenvorm (doorlopend krediet naar een persoonlijke lening) is geen enkel probleem.

Is het doorlopend krediet voor u nog steeds de best passende leenvorm maar wilt u een lagere rente? Dan kunt u uw huidige krediet van de ING oversluiten naar een nieuw krediet bij ons.

Wanneer het doorlopend krediet wordt overgesloten wordt een nieuwe lening afgesloten en de oude lening hiermee afgelost. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Wij sturen u per e-mail de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. In één duidelijk overzicht vindt u alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het doorlopend krediet kunt uitkiezen wat het beste aansluit bij uw wensen. Ten slotte sturen wij u per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Zo wordt de overstap van de ING naar de nieuwe kredietverstrekker soepel maar zorgvuldig voor u geregeld.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij de ING en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening.
Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag ligt namelijk lager dan de rente op kleinere, ‘losse’ leenbedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Aanvullende, vertrouwelijke gegevens die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken vragen wij via email en Mijn DNKM bij u op.

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren / uploaden.

Extra aflossen? Altijd boetevrij!

U mag altijd extra kosteloos extra aflossen op de lening. Met extra aflossingen verkleint u uw schuld en hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening zelfs volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij en op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw ING lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn De Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen