Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet ING omzetten naar persoonlijke lening

Uw huidige lening loopt bij de ING maar u heeft berekend dat u via ons goedkoper kunt lenen. Een lopende lening kunt u altijd kosteloos oversluiten naar een andere kredietverstrekker. Tijdens de looptijd van uw huidige lening kan het zijn dat er veranderingen zijn in uw persoonlijke of financiële situatie. Sluit de huidige leenvorm nog aan op uw wensen?

Omzetten doorlopend krediet ING

De ING is een grootbank en heeft veel kosten aan kantoorpanden en personeel. Die kosten worden doorberekend in de rentepercentages van de leningen. Wij hebben deze kosten niet als online kredietbemiddelaar; onze rentetarieven liggen lager. Bereken hoeveel u kunt besparen na oversluiten van de lening. Een ander groot voordeel is dat wij gespecialiseerd zijn in leningen en daar ligt onze volledige focus. De banken hebben meerdere verschillende financiële producten.

Doorlopend krediet omzetten

De rente van een doorlopend krediet is variabel en kan schommelen. Als u wilt profiteren van de historisch lage rente van dit moment dan kunt u de rente vastzetten als u het krediet omzet naar een persoonlijke lening. Als u flexibel wilt blijven lenen, zelf bepalen wanneer en hoeveel u opneemt van de lening, dan kunt u het huidige krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet. Bekijk onze gunstige voorwaarden.

Persoonlijke lening oversluiten

Een persoonlijke lening biedt zekerheid in de vorm van een vaste rente, looptijd en hiermee vaste maandlasten. Nu de rente zo laag staat is de kans groot dat u een hogere rente betaalt. Een goed moment om de lening om te zetten naar een nieuwe persoonlijke lening. Wilt u flexibel over uw geld kunnen beschikken dan is een doorlopend krediet een geschikte leenvorm. Nadat de persoonlijke lening is omgezet naar een krediet bepaalt u zelf wanneer en hoeveel geld u van het krediet opneemt. Afgeloste bedragen kunt u opnieuw opnemen tot de afgesproken kredietlimiet.

Meerdere leningen of kredieten samenvoegen

Meerdere leningen of kredieten samenvoegen en oversluiten tot één grote lening. U heeft direct meer inzicht en u bespaart omdat de rente op een hoog leenbedrag lager is dan de rentes op een kleine lening.

Lening oversluiten ING

Heeft u geconstateerd dat uw ING lening een dure lening is? U kunt uw lening oversluiten om kosten te besparen. De lening oversluiten levert u niet alleen een nieuwe lage rente op maar ook nieuwe voorwaarden. U mag altijd op elk gewenst moment extra aflossen op de lening. Dankzij de samenwerking met onze vier partnerbanken zijn onze rentes laag en leent u op maat.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Uw dure lening of doorlopend krediet kunt u kosteloos online oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening. Na het oversluiten betaalt u direct lagere maandlasten dan u bij de ING betaalde; u profiteert dan direct van onze lage rente. 

Boetevrij extra aflossen

Bij zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet mag u altijd op ieder moment een extra aflossing doen. Dit is boetevrij. U verlaagt hiermee de schuld; u bent eerder schuldenvrij. De lening voortijdig volledig aflossen? Ook dat is geheel kosteloos.

Lening verzekeren

Als u een overlijdensrisicoverzekering afsluit dan bent u verzekerd in geval van overlijden en geeft u de openstaande schuld niet door aan uw nabestaanden.

 

Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het oversluiten van de lening efficiënt te laten verlopen maken wij voor u een persoonlijke digitale pagina aan: Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Via deze pagina kunt u eenvoudig en op een veilige manier al uw gegevens en benodigde stukken aanleveren. Tevens geeft deze pagina u inzicht in het verloop van uw aanvraag.

 

Besparen op uw ING lening

Uw lopende leningen oversluiten naar één nieuwe lening. Voor meer overzicht in uw financiële administratie. Of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Ontdek hieronder hoeveel u kunt besparen als u uw lening oversluit. Wij regelen het voor u. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen