Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw krediet bij De Regiobank

Bespaar op uw krediet bij De Regiobank

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 6,5% (tot wel 10 jaar vast)

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 1928 beoordelingen
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 6,5% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste termijnbedragen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw De Regiobank krediet over

Op dit moment heeft u een Doorlopend Krediet bij De Regiobank. U kunt aardig wat geld besparen omdat u nu te veel rente betaalt. Daarnaast kan het zijn dat ook de Regiobank stopt met het aanbieden van deze leenvorm (‘ook Nationale Nederlanden stopt met het Doorlopend Krediet’) waarvoor u een alternatief nodig heeft.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan De Regiobank?

De rentes van een grootbank als de Regiobank liggen hoger dan rentes van online kredietaanbieders. Dit ligt aan de online werkwijze en de besparing op kosten van kantoorpanden en personeel.

Wij zijn gespecialiseerd in consumptief krediet (we bieden geen andere bankproducten aan) en werken (volledig digitaal) samen met onze partnerbanken. Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan de traditionele banken. Bovendien bieden we geen advies aan. Mensen die bij ons een lening afsluiten, moeten zelf al enige kennis over en ervaring met geld lenen hebben. Dat lijkt onverantwoord maar in de praktijk is het tegendeel het geval. 98% van onze klanten kan vlekkeloos elke maand hun aflossingen voldoen. We hoeven dus geen kosten voor advies te berekenen.  Verder bieden we een website die onze klanten direct duidelijkheid verschaft en met een realistisch aanbod komt. Als gevolg daarvan ligt ons eigen risico op probleembetalingen laag. Alles bij elkaar kunnen wij onze rente daarom laag houden.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages op een rij gezet van onze partnerbanken en van de traditionele banken.  Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil is en hoeveel u kunt besparen. 

Doorlopend krediet bij De Regiobank?

U heeft in het verleden voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Nu steeds meer partijen stoppen met het Doorlopend Krediet is het een ideaal moment om uw Doorlopend Krediet over te sluiten naar een goedkopere Persoonlijke Lening bij ons. Het omzetten van het Doorlopend Krediet naar een Persoonlijke Lening is geen enkel probleem. We maken het zo voor u in orde. 

Bij het oversluiten van een Doorlopend Krediet wordt de oude lening afgelost en wordt een nieuwe lening afgesloten. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Per e-mail sturen wij u de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. Duidelijk in één overzicht alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het doorlopend krediet kunt uitkiezen dat het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van uw keuze sturen wij u direct per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Wij regelen de hele overstap voor u van De Regiobank naar de nieuwe bank.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Wij werken met Mijn DNKM, een beveiligde omgeving waarin we vertrouwelijke gegevens discreet en veilig bij u opvragen. Met deze gegevens maken we uw aanvraag vervolgens compleet. 

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren/ uploaden.

Boetevrij aflossen

U mag altijd kosteloos extra aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw De Regiobank lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u direct een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.
Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen