Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij Santander

Bespaar op uw lening bij Santander

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 6,7%

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Bespaar direct geld en sluit uw lening over van Santander naar De Nederlandse Kredietmaatschappij. U leent bij ons tegen de laagste rente van Nederland en tegen betere voorwaarden.

Waarom lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een persoonlijke lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 6,7% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste termijnbedragen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw Santander lening over

Wanneer u een lening bij Santander heeft betaalt u over het algemeen een hogere rente. Wilt u op uw maandelijkse kosten besparen? Dan kunt u het beste uw bestaande Santander lening oversluiten naar een persoonlijke lening bij ons. Anders dan bij Santander mag u bij ons bijvoorbeeld boetevrij onbeperkt en op elk gewenst moment extra aflossen op de lening.

Wij laten u graag zien hoeveel geld u precies bespaart, als u uw Santander lening naar ons oversluit. Bereken uw besparing door hieronder aan te geven tegen welke voorwaarden u nu een lening heeft bij Santander. Oversluiten is helemaal gratis en wij regelen het graag voor u.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan Santander?

Santander is een internationale grootbank, met veel personeel en overheadkosten zoals wereldwijde kantoren. Die kosten worden doorberekend aan klanten, in de rentepercentages van de leningen.

Als gespecialiseerde online only kredietbemiddelaar hebben wij deze kosten niet. Daarom kunnen wij onze rentetarieven lager houden.

Wij werken samen met 6 partnerbanken en onze focus ligt alleen bij consumptieve kredieten. Ook dat is een reden dat we onze rentes een stuk lager kunnen houden. Daarnaast bieden wij geen advies aan. Mensen die bij ons een lening afsluiten, moeten zelf al enige kennis over en ervaring met geld lenen hebben.

Klinkt dat onverantwoord? In de praktijk is het tegendeel het geval: 98% van onze klanten kan vlekkeloos elke maand de aflossing voldoen. We hoeven dus geen kosten voor advies te berekenen.
Verder bieden we een website die onze klanten direct duidelijkheid verschaft en met een realistisch aanbod komt. Als gevolg daarvan ligt ons eigen risico op probleembetalingen laag.

Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan Santander. Alles bij elkaar kunnen wij zelfs de laagste rentes van Nederland bieden.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages van onze partnerbanken en die van een aantal grootbanken op een rij gezet. Zo ziet u in één oogopslag wat het verschil in rentepercentages is, onder verschillende voorwaarden.

 

Persoonlijke lening bij Santander?

U kunt uw dure persoonlijke lening bij Santander eenvoudig oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons. Wij kunnen dat eenvoudig voor u verzorgen. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij de rest. Op deze manier kunt u op korte termijn profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Doorlopend krediet bij Santander?

Heeft u destijds voor een doorlopend krediet gekozen, vanwege de variabele rente en de flexibiliteit?

Juist deze variabele rente en het opnieuw opnemen van afgeloste bedragen kunnen voor financiële problemen zorgen. Daarom wordt sinds 2020 het doorlopend krediet als leenvorm niet meer aangeboden.

Wilt u toch 2 jaar profiteren van flexibel geld opnemen, maar daarna de zekerheid van vaste aflossingen? Dan is oversluiten naar de Flex en Zeker lening een mooie optie. Dat is de verantwoorde opvolger van het doorlopend krediet.U kunt natuurlijk ook uw huidige doorlopend krediet bij Santander oversluiten naar een persoonlijke lening bij ons. Als u uw doorlopend krediet omzet naar een persoonlijke lening, profiteert u direct van de laagst mogelijke maandlasten. Ook deze oversluitservice regelen wij gratis, zorgvuldig en snel voor u!

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij Santander (en elders) lopen en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen alle kleine, dure leningen samenvoegen en oversluiten naar één overzichtelijke grote lening.

Het voordeel is niet alleen dat u meer financieel inzicht krijgt. U gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is namelijk lager dan de rente op (meerdere) kleine bedragen.

Extra aflossen? Altijd boetevrij!

U mag altijd boetevrij extra aflossen op onze leningen. Met extra aflossingen verkleint u uw schuld en zo wordt uw lening nog verantwoorder. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening zelfs volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij en op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw Santander lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u snel een lage(re) rente gaat betalen. Oversluiten is gratis, u betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Wilt u uw lening verzekeren, in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af. Dat kost maar een paar euro per maand extra en vrijwaart uw nabestaanden van uw schulden.

Hoe leent u geld bij De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken.

Via e-mail en Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij (Mijn DNKM) vragen wij vervolgens aanvullende, vertrouwelijke gegevens bij u op die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken.

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren / uploaden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen