Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij SNS Bank

Bespaar op uw lening bij SNS Bank

Betere voorwaarden en een vaste lage rente vanaf 7% (tot wel 10 jaar vast)

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 7% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste termijnbedragen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw SNS krediet over

Op dit moment heeft u een doorlopend krediet bij de SNS Bank maar is het niet meer mogelijk om van deze leenvorm gebruik te maken. U bent daarom verplicht op zoek te gaan naar een alternatief. SNS Bank zelf biedt dat niet. Het komt dan extra goed uit dat u bij ons met een andere leenvorm, de Persoonlijke Lening, duizenden euro’s kunt besparen.

Stel u heeft een krediet bij de SNS Bank van € 25.000,- tegen een rente van 5,3% met een looptijd van 120 maanden en een termijnbedrag van € 265,-

Dezelfde lening bij ons, met een rente van 3,9% en een termijnbedrag van € 250,-, levert u een besparing op van 120 x € 15,- = € 1.800,-!

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom zijn wij voordeliger dan de SNS Bank?

De rentes van een grootbank als de SNS Bank liggen hoger dan de rentes van online kredietaanbieders zoals wij. Dit ligt aan onze online only werkwijze en de besparing op kosten van kantoorpanden en personeel.

Wij zijn gespecialiseerd in consumptief krediet (wij bieden geen andere bankproducten) en werken (volledig digitaal) samen met onze partnerbanken. Juist omdat wij online werken, niet met adviseurs werken en geen onnodige kosten maken, zijn wij altijd goedkoper dan de grootbanken. Wanneer u wilt kunt u meer lezen over onze werkwijze en onze rentetarieven.

In het onderstaande overzicht vindt u de rentepercentages op een rij van onze partnerbanken en de grootbanken op een rij. Zo ziet u zelf de verschillen en wat u kunt besparen.

Doorlopend krediet bij de SNS Bank?

U heeft voor het doorlopend krediet gekozen vanwege de variabele rente en de flexibiliteit die deze leenvorm u biedt. Nu de rente historisch laag staat wilt u liever een lening waarbij u deze lage rente vast kunt zetten. Als u uw krediet oversluit naar een Persoonlijke Lening start u direct met profiteren van de vaste lage maandlasten. Het omzetten van uw huidige Doorlopend Krediet bij de SNS Bank naar een Persoonlijke Lening bij ons is geen enkel probleem. Wilt u flexibel blijven lenen? Sluit dan uw Doorlopend Krediet over naar een nieuw Doorlopend Krediet bij ons.

Bij het oversluiten van een Doorlopend Krediet wordt de oude lening afgelost en wordt een nieuwe lening afgesloten. U vult uw gegevens in op ons online offerteformulier. Per e-mail sturen wij u de aanbiedingen van onze partnerbanken met de doorlopende kredieten waarvoor u in aanmerking komt. Duidelijk in één overzicht alle rentes en voorwaarden naast elkaar, zodat u eenvoudig het Doorlopend Krediet kunt uitkiezen wat het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van uw keuze sturen wij u direct per mail of post de offerte en uw nieuwe voorwaarden. Wij regelen de hele overstap voor u van de SNS Bank naar de nieuwe bank.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij de SNS Bank en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening. Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is namelijk lager dan de rente op kleine bedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Via e-mail en Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij (Mijn DNKM) vragen wij aanvullende, vertrouwelijke gegevens bij u op, die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken. 

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht zodat u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed kunt vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in "Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij" (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren / uploaden.

Boetevrij aflossen

U mag altijd extra kosteloos aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw SNS Bank lening of krediet gaat eenvoudig, snel en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u een lagere rente kunt gaan betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten. Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen