Let op! Geld lenen kost geld
Met overlijdensrisicoverzekering lening verantwoord afsluiten

Datum: 22 februari 2016

Verantwoord geld lenen: TAF ORV al 6 jaar aan top

De overlijdensrisicoverzekering van TAF staat al zes jaar aan de top. Ook in 2016 scoort TAF weer vijf sterren bij MoneyView, zowel op prijs als op voorwaarden. Daarmee zijn de verzekeringen van TAF de enige die maximaal scoren op beide elementen. Ook bij de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u verantwoord geld lenen met een TAF overlijdensrisicoverzekering.

Verzekeringen en leningen vergelijken

MoneyView verzamelt sinds 1993 informatie over financiële producten. Zo maken ze bijvoorbeeld verzekeringen of leningen vergelijken eenvoudiger. Voor het bepalen van de beste overlijdensrisicoverzekering beoordeelde MoneyView 53 producten. TAF kwam daarbij twee keer als winnaar uit de bus.

Verzekering zonder verrassingen

De verzekeringen van TAF onderscheiden zich onder meer door de ruimere acceptatiegrenzen. Ook hanteert TAF geen ‘en bloc’ clausule. Met een 'en bloc' clausule kunnen verzekeraars op elk moment premies en voorwaarden aanpassen. Bij TAF doen ze dit niet. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Overlijdensrisicoverzekering lening

Bij TAF zijn ze trots dat ze al zo lang zo goed scoren. Ook bij de Nederlandse Kredietmaatschappij zijn we blij. Wij werken al langere tijd samen met TAF. TAF is een professionele partij met jarenlange ervaring. En met één van de laagste premies van Nederland. Ook is bij TAF een medische keuring niet nodig als u minder dan €300.000 verzekerd. Zo is uw verzekering snel geregeld.

Verantwoord geld lenen met orv

Verantwoord geld lenen is niet alleen leningen vergelijken voordat u een lening afsluit. Nadenken over de toekomst hoort hier ook bij. Met een overlijdensrisicoverzekering (orv) beschermt u uw nabestaanden mocht u komen te overlijden tijdens de looptijd van uw lening. Zij krijgen dan namelijk het verzekerde bedrag uitgekeerd. Zo kunnen zij uw lening aflossen. Ook dat is verantwoord geld lenen.

Overlijdensrisicoverzekering premie berekenen

Een TAF verzekering afsluiten kan via ons aanvraagformulier. Ook als u een lening heeft bij een andere bank. Bij uw aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering berekenen we automatisch uw premie. Zo weet u direct waar u aan toe bent en voorkomt u onaangename verrassingen, voor uzelf en voor de mensen waar u om geeft.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen