Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Rekeningen betalen met lening of geld lenen voor schulden

Datum: 28 december 2015

Rekeningen betalen met lening of geld lenen voor schulden

Belangrijke wijziging met betrekking tot fiscale aftrekbaarheid van restschuldfinancieringen sinds 1-1-2018. 
U kunt de restschuld van uw woning blijven financieren met de lage rentes van een persoonlijke lening of doorlopend krediet maar de rentekosten zijn NIET meer fiscaal aftrekbaar zoals wel het geval was tot 31 december 2017.

Openstaande rekeningen of schulden kunnen veel zorgen met zich meebrengen. U bent ze liever kwijt dan rijk. Heeft u wel eens nagedacht over het betalen van uw rekeningen met een lening of geld lenen voor schulden? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Online een lening afsluiten is heel eenvoudig geregeld.

Online lenen op maat

Met de opkomst van het geld lenen online, is een lening afsluiten toegankelijker geworden. Zo hoeft u geen vrij te nemen om langs de bank te gaan. Ook zijn de aanvraagprocedures overzichtelijker geworden. Geen stapels papierwerk, alles gebeurt digitaal. Op een moment dat het u uitkomt, gewoon vanuit uw luie stoel.

Lagere rente voor lening

U hoeft niet bang te zijn dat geld lenen online meer risico met zich meebrengt dan geld lenen bij de bank. De wettelijke voorwaarden worden ook online nageleefd. Maar omdat geld lenen online vaak over kleinere bedragen gaat, zijn de risico’s lager. Daarnaast handelen wij uw volledige lening aanvraag online af. Die besparing op bijvoorbeeld kantoorkosten, ziet u terug in een lagere rente voor uw lening.

Lenen voor schulden

Door de toegankelijkheid van online een lening afsluiten wordt lenen gewoner. En dat kan best handig zijn. Denk aan geld lenen voor een auto als u toe bent aan een nieuwe. Profiteer van belastingvoordeel met een lening voor uw verbouwing of bij lenen voor restschuld. Of bespaar geld door te lenen voor schulden. Want in veel gevallen is de rente die u over een reguliere lening betaalt lager dan de rente bij openstaande rekeningen. Zo kan de rente over creditcard schulden oplopen tot 14%.

Tips geld lenen online

Geld lenen doet u niet zomaar. Zeker niet als u een lening afsluit om uw rekeningen te betalen of bij lenen voor schulden. Dan is het extra belangrijk te zorgen dat u verantwoord gaat lenen.

  • Controleer altijd of u te maken hebt met een betrouwbare kredietverstrekker. Hierbij kunt u bijvoorbeeld zoeken naar een AFM vergunning. Bekijk ook eens de ervaring van anderen met deze lening aanbieder.
  • Lees en vergelijk de voorwaarden van verschillende aanbieders. Zo bent u volledig op de hoogte en kiest u de beste aanbieder voor uw persoonlijke situatie.
  • Leen niet meer dan u nodig hebt. Ook een klein bedrag lenen behoort tot de mogelijkheden.

Rekeningen betalen met lening

Het is vooral belangrijk even tijd te nemen voor het vergelijken van leningen en aanbieders. Wij helpen u hierbij een handje door meerdere offertes op te vragen bij onze partnerbanken. Deze sturen wij u in een handig overzicht, zodat u ze heel gemakkelijk kunt vergelijken. Heeft u een beslissing genomen? Na ontvangst van het door u ondertekende contract kunt u binnen twee dagen over het geld beschikken. Zo  eenvoudig is uw rekeningen betalen met een lening of geld lenen voor schulden.

Vrijblijvend offerte aanvragen