Let op! Geld lenen kost geld
Groene lening vanaf 3,4%

Groene lening vanaf 3,4%

Geld lenen voor zonnepanelen of een energiebesparende warmteboiler. Dat kan bij ons al vanaf 3,4%. Dankzij onze online werkwijze en exclusieve samenwerking met professionele banken, bieden wij altijd de beste rentetarieven en voorwaarden. Daarom kiest u bij ons gewoon voor een persoonlijke lening als groene lening. Met gunstige voorwaarden en één van laagste rentetarieven van Nederland.

Wat is een groene lening?

Een groene lening is een persoonlijke lening speciaal voor duurzame investeringen in uw huis. Denk aan isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Een groene lening bij bijvoorbeeld ING, Rabobank of ABN AMRO is vaak iets voordeliger dan hun normale lening.

Ook bij ons kunt u geld lenen voor energiebesparende maatregelen. Dankzij onze online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, bieden wij altijd de beste voorwaarden tegen één van de laagste rentetarieven van Nederland. Bij ons kiest u gewoon een persoonlijke lening voor energiesparing. U leent met een vaste lage rente vanaf 3,4% en u bent meestal nóg goedkoper uit dan met een groene lening van bijvoorbeeld de ING of Rabobank. 

Rente van een groene persoonlijke lening

Bij ons sluit u al een persoonlijke lening af vanaf 3,4%. Deze rente staat vast. Dit betekent dat u gedurende de hele looptijd profiteert van dit lage rentepercentage. Wilt u de lening sneller aflossen? Dat kan en is helemaal kosteloos. Hoeveel rente u precies betaalt, is mede afhankelijk van uw inkomsten en lasten. Hiervoor maken wij graag geheel vrijblijvend een leenvoorstel op maat.

Bekijk en bereken de rente van uw groene lening

Zijn greenloans aftrekbaar?

Groene leningen - ook wel greenloans genoemd - zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Dit geldt ook voor een persoonlijke lening voor energiebesparende maatregelen. Als u een persoonlijke lening gebruikt om uw koophuis te verbeteren, is de rente aftrekbaar. Leent u voor zonnepanelen? Dan kunt u ook de BTW terugvragen. Dubbel belastingvoordeel dus. 

Geld lenen voor zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u al snel honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Maar het is wel een forse investering. 10 panelen inclusief omvormer en installatie kosten al snel zo’n € 4.600*. Als u niet genoeg spaargeld heeft of niet al uw spaargeld wilt investeren, kunt u een persoonlijke groene lening voor zonnepanelen afsluiten. Zo’n lening betaalt zich snel terug, omdat zonnepanelen vaak meer geld besparen dan de lening kost.

Het voordeel van een persoonlijke lening voor zonnepanelen is dat u de looptijd van de lening kunt aanpassen op de verwachte levensduur van de panelen. Natuurlijk kunt u ook altijd kiezen voor een kortere looptijd en uw lening sneller aflossen. Een langere looptijd raden wij altijd af.

Lees meer over geld lenen voor zonnepanelen

*Bron: Milieucentraal

Groene lening berekenen en vergelijken

Natuurlijk bent u benieuwd hoeveel u kunt lenen. Hiervoor hebben wij een handige online rekentool ontwikkeld. Op basis van uw gegevens, geven wij direct een indicatie van uw maximale leenbedrag. Hoeveel u precies kunt lenen, is afhankelijk van meer gegevens. Hiervoor maken wij graag een voorstel op maat. Zo’n voorstel sturen wij u vaak nog dezelfde werkdag en bestaat uit één overzicht met daarin het aanbod van onze partnerbanken. Zo kunt u hun groene lening aanbod eenvoudig vergelijken. 

Duurzaam lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Bij ons bent u aan het juiste adres voor één van de goedkoopste groene leningen van Nederland. Wij geven geen advies. Hierdoor kunt u extra voordelig lenen. Gewoon online op een moment dat u goed uitkomt.

•    Verantwoord online geld lenen

•    Lage vaste rente vanaf 3,4%

•    Geen bijkomende kosten en 100% vrijblijvend

•    Exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken

•    Fiscaal aftrekbaar

Lees meer over onze werkwijze of vraag vrijblijvend een offerte aan om het aanbod van onze partnerbanken voor een groene lening te vergelijken.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen