Let op! Geld lenen kost geld
Thuiswerken in uw eigen tuinkantoor

Datum: 7 mei 2021
Door: Halmar Wolfswinkel

Thuiswerken in uw eigen tuinkantoor

Het blijft lastig, thuiswerken tijdens de coronaperiode. Nu duidelijk wordt dat we nog maandenlang geduld moeten hebben voordat we ons normale leven weer kunnen oppakken, vallen de laatste loodjes extra zwaar.

In deze lastige tijd die veel van ons vraagt, ervaren steeds meer mensen het als ongemakkelijk en stressvol om aan de keukentafel te werken. 

Zo zijn er continu afleidingen, van uw kinderen, partner, de deurbel of het gebrom van de wasmachine. Bovendien moet u concentratie op zien te brengen tussen de rommel van het dagelijkse huishouden. En na een paar uur heeft u al brandende ogen van alle onvermijdelijke Zoom-meetings. Alles bij elkaar is productief werken aan de keukentafel in coronatijd bijna onmogelijk. 

Een eigen thuiswerkplek in de tuin kan dan een oplossing zijn. Heeft u ruimte in de tuin voor een eigen kantoor? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een tuinkantoor. Uw eigen werkruimte waarin u in alle rust lekker aan het werk kunt. Met voldoende ruimte om uw spullen kwijt te kunnen en een eigen werktafel.
Zo kunt u toch thuiswerken, maar met alle concentratie die uw werk van u vereist. Tuinkantoren zijn er al vanaf 7 m2. 

Welke types tuinkantoren zijn er? 

Een tuinkantoor is een eenvoudige, maar ingenieus uitgekiende ruimte die speciaal is ontworpen voor optimaal werkcomfort.

Een basisuitvoering is al uitgerust met dubbel glas, isolatie, verwarming/ airco, stroom, internet, LED- verlichting en een mooie houten afwerking van het interieur. 

U kunt uw thuiswerkplek in de tuin nog uitbreiden met opties zoals een verstelbare stoel en bureau, zonnepanelen, wandkasten en zelfs chique open hangkasten. 

Thuiswerken in een tuinkantoor betekent allang niet meer dat u in een koude, donkere ruimte tussen de schoffels en halfvolle zakken tuinaarde uw werk moet zien te doen. 

Moderne thuiskantoren bieden alle comfort om u optimaal te kunnen focussen op uw dagelijkse Zoom-meetings en op alle denk-, mail-, plan- en uitvoerprocessen die bij uw werk horen. 

U heeft alle ruimte voor uw spullen zoals laptop, desktop, boeken, paperassen en kantoorspullen. De deuren kunnen wijd open, dus u geniet tijdens het werk lekker van de geuren en geluiden uit uw eigen tuin. 

En binnenkort kunt u in uw tuinkantoor misschien weer een zakenrelatie of collega ontvangen. Of een sollicitant live spreken. U heeft er immers de professionele ruimte voor. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor prettig werken bij de hand én blijft de keukentafel vrij voor het gezinsleven. 

Wat kost een tuinkantoor? 

De kosten voor zo’n tuinkantoor liggen rond de 20.000 euro en kunnen oplopen tot 60.000 euro. Het is maar net hoe groot, luxe en met welke extra opties u uw thuiswerkplek in de tuin wilt vormgeven. 

Geld lenen voor een tuinkantoor

Vindt u een kantoortje in uw eigen tuin de ideale oplossing voor deze lente en zomer – en wellicht ook voor de jaren erna?

Geld lenen voor een thuiskantoor kan een investering zijn waar u jarenlang plezier van heeft. Uw investering betaalt zich vanzelf terug doordat u eindelijk weer productief aan de slag kunt. U kunt uw mooie tuinkantoor zelfs verhuren voor extra rendement. 

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen