Let op! Geld lenen kost geld
Bespaar op uw lening bij Moneyou

Bespaar op uw lening bij Moneyou

De voordelen van een Persoonlijke Lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

  • Vaste lage rente vanaf 6,5% - Laagste van Nederland!
  • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  • Vaste looptijd
  • Vaste termijnbedragen
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Sluit uw Moneyou lening over

U heeft een lening of krediet bij Moneyou tegen een hogere rente dan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Om op de maandelijkse kosten te besparen kunt u uw lening oversluiten. De lening oversluiten levert u niet alleen een nieuwe lage rente op maar mogelijk ook betere voorwaarden. U mag altijd op elk gewenst moment extra aflossen op de lening, geheel boetevrij. Onze werkwijze is grotendeels hetzelfde als bij Moneyou. Toch kunnen wij een lagere rente en daarmee voordeligere lening aanbieden. Dat komt door onze samenwerking met meerdere partnerbanken en doordat wij ons alleen richten op leningen. 

Wij laten u graag zien hoeveel geld u precies bespaart door uw lening bij Moneyou naar ons over te sluiten. Bereken uw besparing door hieronder aan te geven tegen welke voorwaarden u nu een lening heeft bij Moneyou.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Hoe komt het dat wij voordeliger zijn dan Moneyou?

Moneyou werkt weliswaar - net als wij - online maar zij hebben geen samenwerking met verschillende banken. Daardoor biedt Moneyou slechts één keuze met één rentepercentage. Wij werken met diverse partnerbanken samen, waaronder DEFAM, Nationale Nederlanden, BNP Paribas en Interbank. Hierdoor kunnen wij meerdere voorstellen laten zien en lagere rentepercentages aanbieden.

Dankzij deze werkwijze zijn wij altijd goedkoper dan de grootbanken, en bovendien ook goedkoper dan Moneyou. Daarnaast bieden wij geen advies aan. Mensen die bij ons een lening afsluiten, moeten zelf al enige kennis over en ervaring met geld lenen hebben. Dat lijkt onverantwoord maar in de praktijk is het tegendeel het geval. 98% van onze klanten kan vlekkeloos elke maand hun aflossingen voldoen. Wij berekenen dus geen kosten voor advies.  Verder bieden we een website die onze klanten direct duidelijkheid verschaft en met een realistisch aanbod komt. Als gevolg daarvan ligt het risico op probleembetalingen laag. 

Alles bij elkaar kunnen wij onze rente laag houden en u voordeliger een lening aanbieden.

In het onderstaande overzicht hebben wij de rentepercentages van onze partnerbanken op een rij gezet en die van de traditionele banken.  Zo kunt u in één oogopslag zien wat het verschil in rentepercentages is onder verschillende voorwaarden. 

Persoonlijke lening bij Moneyou?

U kunt uw persoonlijke lening bij Moneyou makkelijk oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening bij ons. Wij kunnen dat eenvoudig voor u verzorgen. Na ontvangst van uw aanvraag regelen wij de rest. Op deze manier kunt u op korte termijn profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u meerdere leningen bij Moneyou en bent u het overzicht kwijt? Wij kunnen de leningen oversluiten en samenvoegen naar één overzichtelijke grote lening.
Het voordeel is niet alleen dat u meer inzicht krijgt, u gaat ook minder rente betalen. De rente op een hoog leenbedrag is lager dan de rente op kleine bedragen.

Werkwijze en voorwaarden van De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de leenvormen vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Via e-mail en Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij (mijn DNKM) vragen wij aanvullende, vertrouwelijke gegevens bij u op, die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken.

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht. Zo kunt u de rentes, looptijden en voorwaarden in één oogopslag goed vergelijken. Dit overzicht staat ook op uw persoonlijke pagina in ‘Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij’ (Mijn DNKM). U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via email en Mijn DNKM inzien en downloaden. Daarna kunt u ook via deze beveiligde persoonlijke omgeving digitaal de getekende en opgevraagde documenten aanleveren / uploaden.

Extra aflossen? Altijd boetevrij!

U mag altijd extra kosteloos aflossen op de lening. Hiervoor wordt geen boete in rekening gebracht. U verkleint de schuld met deze extra aflossingen. Heeft een u financiële meevaller en kunt u de lening volledig aflossen? Ook dat mag boetevrij op ieder gewenst moment.

Gratis online oversluitservice

Het oversluiten van uw Moneyou lening of krediet gaat eenvoudig en foutloos via onze online oversluitservice. U vult uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest, zodat u een lage(re) rente gaat betalen. U betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Wilt u uw lening verzekeren in geval van overlijden? Sluit dan tegelijk met uw lening een overlijdensrisicoverzekering af.

Inzicht met Mijn De Nederlandse Kredietmaatschappij

Om het aanvraagproces zo kort mogelijk te houden maken wij voor u een persoonlijke pagina aan op Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij. Op deze manier kunt u in een persoonlijke en beveiligde digitale omgeving uw gegevens uploaden en het aanvraagproces volgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen