Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 7 december 2018

10 mln euro aan consumptieve kredieten bemiddeld voor BNP

Het is feest bij De Nederlandse Kredietmaatschappij! Als eerste kredietmaatschappij in Nederland hebben wij voor 10 miljoen euro aan consumptieve kredieten bemiddeld voor BNP Paribas. En dat mag gevierd worden. Dat vond ook BNP Paribas en daarom werden wij verrast met een heerlijke taart. 

Standaard ORV

Het is niet zo vreemd dat veel klanten kiezen voor een consumptief krediet van BNP. Zij bieden namelijk zeer scherpe tarieven, ook op de lagere bedragen tot en met €20.000,-, daarmee staat BNP zelfs bovenaan in onze persoonlijke lening top 5. Daarnaast bieden zij standaard een overlijdensrisicodekking in hun leningen tot maximaal €25.000,-. Dat zijn voorwaarden die veel klanten heel belangrijk vinden en lang niet alle kredietverstrekkers hanteren. Het is belangrijk om bij het vergelijken van een lening dus goed op te letten of een overlijdensrisicodekking is opgenomen in de voorwaarden. 

Lagere maandlast na extra aflossing

Daarnaast biedt BNP als één van de weinige kredietverstrekkers de mogelijkheid aan om de maandtermijnen naar beneden bij te stellen bij een extra aflossing. De meeste kredietverstrekkers verkorten de looptijd bij een extra aflossing, BNP biedt haar klanten de keuze om ofwel de looptijd te verkorten ofwel het maandbedrag te verlagen. En het is ook nog mogelijk om de maandtermijn juist te verhogen, zodat de looptijd korter wordt.

Tevreden over online geld lenen

Veel klanten zijn ook zeer te spreken over de persoonlijke, online en beveiligde omgeving van BNP. Het afsluiten van een lening is heel klantvriendelijk, doordat u niets meer hoeft in te scannen of hoeft te printen, want zelfs het ondertekenen kan volledig digitaal, via het beveiligde IDIN. In deze omgeving kan de incassodatum worden aangepast, zodat u als klant zelf invloed heeft op de datum dat BNP de maandelijkse rente en aflossing incasseert. 

Na het aanvragen van een offerte ontvangen onze klanten een overzicht met alle mogelijkheden en opties die onze 5 partnerbanken hen bieden. Het moge duidelijk zijn waarom veel van onze klanten de voorkeur hebben voor BNP. 

BNP, het is een feestje om met jullie te mogen werken, bedankt voor de taart. 

Wilt u weten of BNP ook voor uw persoonlijke situatie en wensen het meest geschikte krediet aanbiedt? Neem dan even een kijkje bij onze leningen.

Vrijblijvend offerte aanvragen