Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 21 januari 2014

TAF Personal ORV ook in 2014 de beste van Nederland

De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (ORV) prolongeert opnieuw haar 5-sterren ProductRating op prijs én flexibiliteit in de nieuwste productvergelijking door MoneyView. TAF Personal ORV krijgt opnieuw drie keer de hoogste waardering toegekend: op prijs voor de gelijkblijvende dekking; op prijs voor de annuïtair dalende dekking; en op flexibiliteit van het product.

Een unieke prestatie, want de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering is en blijft het enige product dat zowel op prijs als op flexibiliteit een 5-sterrenrating heeft behaald. MoneyView vergeleek de tarieven en marktverhoudingen van ruim 45 overlijdensrisicoverzekeringen in januari 2014 waarbij TAF, Erasmus en Delta Lloyd als goedkoopst uit de bus kwamen. Bij de vorige productvergelijkingen door MoneyView in 2011 en 2013 scoorde de TAF Personal ORV ook al als enige – en eerste – product een driedubbele 5-sterren rating voor prijs en flexibiliteit.

Uitbreiding met derde risicodrager
Begin januari 2014 introduceerde TAF een derde risicodrager achter de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering: Credit Life International. Met vergelijkbare voorwaarden en scherpe tarieven zoals Quantum Leben kan de 5-sterren ProductRating in feite worden doorgetrokken naar de variant met deze nieuwe risicodrager. "Wij zijn er enorm trots op dat we opnieuw de maximale score bij MoneyView weten te halen", aldus TAF directeur David Jongeleen. "Dit resultaat bewijst absoluut dat de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering aantrekkelijk is voor iedere klant, ongeacht leeftijd of verzekerd kapitaal. Over de hele linie kunnen wij een perfecte combinatie aanbieden van de beste voorwaarden en de scherpste tarieven. Daar waar ACE en Quantum Leben ruimte lieten aan concurrenten wordt het gat nu door Credit Life International ingevuld. Daarmee is TAF in staat om in iedere klantsituatie het beste aanbod te doen."

Vrijblijvend offerte aanvragen