Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 20 maart 2018
Auteur: Halmar Wolfswinkel

Vooraf ingevulde kredietwaardigheidstoetsen minder betrouwbaar

Uit onderzoek van de Autoriteit Financiële markten is gebleken dat kredietwaardigheidstoetsen minder betrouwbaar zijn als de bedragen al vooraf zijn ingevuld. Op veel websites worden de bedragen bij de inkomenstoets en de vaste lasten al automatisch ingevuld, op basis van de gezinssituatie, om het voor de klant gemakkelijker te maken. Vervolgens is het aan de klant om de gegevens aan te passen naar de werkelijke situatie. Dit wordt echter vaak niet aangepast door de klant, waardoor het beeld dat ontstaat niet overeenkomt met de werkelijkheid. En dat kan overkreditering in de hand werken, klanten lenen meer dan verantwoord is voor hun persoonlijke situatie.

Samen zorgdragen voor een verantwoorde lening

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u geheel online uw aanvraag voor een lening doen. Om zo transparant en helder mogelijk te zijn, vullen wij geen bedragen vooraf voor u in. Het is aan u om de juiste gegevens in te voeren met betrekking tot uw inkomen en vaste lasten, uw leenvorm te kiezen en de looptijd van uw lening te bepalen. Wij vragen vervolgens offertes voor u aan bij onze partnerbanken.

U krijgt toegang tot uw eigen persoonlijke online omgeving, waarin u alle documenten kunt uploaden en downloaden. Hier kunt u op uw gemak alle voorstellen van onze 5 partnerbanken, in één overzicht, vergelijken. Met behulp van dit overzicht kunt u in één oogopslag de rentes, de looptijden en de voorwaarden gemakkelijk vergelijken. U kunt rustig en in uw eigen tempo uw keuze maken en aan ons doorgeven. Wij zorgen dan voor een snelle verwerking van uw aanvraag.

Zo zorgen we er samen voor dat u een verantwoorde lening afsluit, passend bij uw wensen en uw persoonlijke situatie.

 

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Vrijblijvend offerte aanvragen