Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
nieuws_-_oversluiten_enorm_toegenomen

Datum: 23 juli 2015

Oversluiten lening enorm toegenomen

Consumenten kiezen massaal voor het oversluiten van hun lening. Er zijn in het eerste half jaar van 2015 substantieel meer doorlopend kredieten en persoonlijke leningen verstrekt. De verwachting is dat deze trend ook in de tweede helft van dit jaar zal doorzetten.

Banken vertrekken dure lening

Onlangs bleek uit de eerste kwartaalcijfers van ING dat geld lenen bij de grote banken nog altijd duur is. De rentemarge, het verschil tussen het tarief waartegen banken geld lenen en de rente waarvoor ze het vervolgens uitlenen, biedt voldoende ruimte voor het verlagen van de rente. Consumenten willen echter niet langer wachten.

Lenen tegen lage rente

Consumenten zijn niet meer bereid geld te lenen tegen een hoge rente. Ze ontdekken dat er alternatieven zijn voor de dure leningen van de grote banken. Daarnaast hebben veel mensen geen zin in gedoe, papierwerk en lange procedures bij het afsluiten van hun lening. Dan is online geld lenen via de Nederlandse Kredietmaatschappij een voordelig en betrouwbaar alternatief.

Zelf uw lening afsluiten

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt zonder advies, op ‘execution only’-basis. De keuze voor een lening, zowel bij een lening afsluiten als een lening oversluiten, ligt volledig bij de klant. De Nederlandse Kredietmaatschappij regelt het contact tussen de klant en de leningverstrekker. Dat scheelt gedoe en papierwerk, én zorgt ervoor dat u kunt lenen tegen een lage rente en zonder advieskosten.

Wist u bijvoorbeeld dat een persoonlijke lening afsluiten al kan vanaf een rente van 3,5% (een doorlopend krediet vanaf 4,5%)? Ontdek uw mogelijkheden, vraag hier een leen-offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen