Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een doorlopend krediet van de FREO afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u geen doorlopend krediet afsluiten bij FREO. Voor het afsluiten van doorlopend krediet werken wij, in plaats van met FREO, samen met meerdere gespecialiseerde banken zoals Defam en BNP Paribas. De voordelen van een doorlopend krediet bij één van onze partners in plaats van bij FREO zijn: snelle service dankzij het digitale verwerkingsproces, meer dan 20 jaar ervaring in het verstrekken van doorlopend krediet en dankzij lagere vaste kosten is het aanbod van onze partners goedkoper dan het aanbod van kredietverstrekkers als FREO.

Onze partners zijn gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet zoals doorlopend krediet en werken in tegenstelling tot FREO uitsluitend samen met gerenommeerde bemiddelaars zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij. Hierdoor zijn de personeels-, marketing- en kantoorkosten lager dan bij FREO. Bovendien bemiddelen wij zonder advies, waardoor het afsluiten van doorlopend krediet bij ons goedkoper is dan bij FREO. Dankzij onze samenwerking met drie verschillende kredietverstrekkers, is de kans dat een doorlopend krediet wordt geaccepteerd bij ons groter dan bij FREO. Verstrekkers zoals FREO hebben hun eigen beleid voor het toezeggen van doorlopend krediet. Wij onderscheiden ons van FREO door u in één offerte verschillende aanbiedingen te doen op basis waarvan u het meest gunstige aanbod voor doorlopend krediet kunt kiezen. 

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen