Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een doorlopend krediet van de FREO afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Nee, u kunt via De Nederlandse Kredietmaatschappij geen doorlopend krediet, of een andere lening, afsluiten bij FREO. Mocht u een doorlopend krediet van FREO hebben dan kunt u deze kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening met een vaste rente en vaste looptijd.

Sinds 1 maart 2022 is het sowieso niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten, vanwege het risicovolle karakter van deze leenvorm. Als alternatief voor een doorlopend krediet bieden wij de mogelijkheid om een Flex en Zeker lening af te sluiten.

Bent u op zoek naar een voordelige lening? Dan kunt u goed bij ons terecht.

Wat zijn de voordelen van een lening via ons in plaats van bij FREO?

  • Decennialang specialisme in het verstrekken van alléén consumptieve kredieten
  • Wij hebben mogelijk meer opties dan Freo kan aanbieden bij een van onze andere partnerbanken. Freo is bij de beoordeling vrij streng en kan het zijn dat uw aanvraag afgewezen. Het wil niet zeggen dat uw aanvraag helemaal niet kan doorgaan maar de kans is groter

Wat zijn de verschillen tussen De Nederlandse Kredietmaatschappij en FREO?

  • Onze 7 partnerbanken zijn gespecialiseerd in het online verstrekken van consumptieve kredieten. In tegenstelling tot FREO zij bieden enkel hun eigen lening aan. Bij ons kunt u dus kiezen.
  • FREO hanteert een eigen, streng acceptatiebeleid. Bovendien betaalt bij FREO iedereen hetzelfde tarief bij hetzelfde leenbedrag, Dat klinkt mooi maar dat kan ook betekenen dat wanneer uw situatie afwijkt van een standaard situatie dit kan resulteren in een afgewezen aanvraag bij FREO. De Nederlandse Kredietmaatschappij doet het anders. Wij werken samen met 6 7 verschillende kredietverstrekkers. Daarom is de kans dat uw leningaanvraag wordt geaccepteerd groter dan bij FREO. Heeft u bijzondere omstandigheden? Wij doen niet aan financieel advies, maar we kunnen wel met u meedenken over de mogelijkheden.
  • Verder onderscheiden we ons van FREO doordat u in één offerte verschillende aanbiedingen in uw inbox krijgt. Op basis daarvan kiest u zelf het meest gunstige aanbod voor uw lening

Wilt u de zekerheid van een voordelige persoonlijke lening dan kunt u ook bij ons terecht. Wij werken wij samen met een aantal gespecialiseerde partnerbanken waaronder Defam en BNP Paribas

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen